Super deal

Roermond, Boven de Wolfskuil 3

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 465 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Boven de Wolfskuil (Herten)

Dit fraaie en moderne kantoorgebouw is gelegen aan de Boven de Wolfskuil, nabij Roermond, en is ontworpen door architect Jacco Poleij. Het kantoorpand staat in de buurt Merum en is gebouwd in 2012. Het betreft een duurzaam kantoorgebouw (energielabel A) waar al diverse bedrijven werkzaam zijn. Denk hierbij aan adviesbureaus, telecombedrijven en technisch ontwerpbureaus.

Huurprijzen, kantoor Boven de Wolfskuil, Herten

Momenteel zijn slechts 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur in dit kantoorpand. Het betreffen 2 ruimten van 24 m2. Voor het huren van een van deze kantoorruimten betaal je maandelijks €465,-. Naast deze kantoorruimten is het ook mogelijk om in dit kantoorpand een flexkantoor te huren. Deze zijn al te huur voor slechts €10,- per uur. In dit kantoorpand wordt een hoge flexibiliteit met betrekking tot de huurtermijn gehanteerd.

Boven de Wolfskuil: gratis parkeergelegenheid en goede WiFi-verbinding

Binnen dit kantoorpand in Herten, nabij Roermond, is er sprake van een hoog servicelevel. Hierbij kun je denken aan een snelle WiFi-verbinding, bewaking, een brasserie, een bemande receptie en meer. Ook de schoonmaakkosten zitten bij de huurprijs inbegrepen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over gratis parkeergelegenheid. Ideaal als je met de auto naar kantoor komt.

Locatie en bereikbaarheid, Boven de Wolfskuil, Herten

Dit kantoorpand, dat nabij Roermond gelegen is, kent een uitstekende bereikbaarheid. Het dichtstbijzijnde treinstation is treinstation Roermond. Dit station ligt op een afstand van 4 kilometer. Reis je met de auto? Dan ben je vanaf de A73 in slechts 1 minuut op kantoor. Vanaf de A2 en de A67 is het kantoorpand ook prima bereikbaar. Een mooie rustige werklocatie waar jij met gemak je gasten kunt ontvangen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Boven de Wolfskuil?

Wil jij graag een kantoorruimte huren van 24 m2 op deze mooie locatie vlakbij Roermond? Kom dan snel eens langs om een kijkje te nemen. Hiervoor plan je gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

3D Viewer Boven de Wolfskuil

5 beoordelingen Boven de Wolfskuil

Ziet eruit als een gezellige plek om een kantoorruimte te huren

Goed kantoor met een gemoedelijke sfeer.. huiselijk ingericht, leuk.

Mooi kantoorpand.

Van vele gemakken voorzien, goede ruimten om te vergaderen/lunchen etc.

Prettig ontvangst door de receptioniste.

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan.

Opvallend kantoorpand in Roermond, gelegen in een leuke omgeving.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!