Eindhoven Centrum, Paradijslaan 30-38

5 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 99 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 277 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Paradijslaan (Centrum)

Kleine of middelgrote onderneming? Huur dan een werkplek of kantoorruimte in dit moderne kantoorpand in Eindhoven. In dit bedrijfspand, gelegen in de buurt Bergen, zijn slechts enkele werkplekken en kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Het kantoorpand ligt te midden van vele leuke cafés en restaurants. Café ’t Mulderke ligt slechts 200 meter verderop en voor een heerlijk diner kun je na werktijd een bezoekje brengen aan Stads Bar & Food.

Huurprijzen

Flexwerkplekken en kantoorruimten zijn in dit pand te huur tegen relatief lage huurprijzen. Zo huur je in dit kantoorpand al een flexwerkplek voor 5 dagen per week voor slechts €99,- per maand. Toch liever een eigen afgesloten kantoorkamer? Deze zijn te huur vanaf €315,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte van 22 m2. Hier zijn er momenteel nog 2 van beschikbaar. Naast deze 2 ruimten zijn er ook kantoorruimten beschikbaar van 38 m2, 50 m2 en 80 m2. Het meest voordelig huren doe je bij een huurtermijn van tenminste 1 jaar.

Een loungeruimte en een receptie aanwezig

In dit kantoorgebouw zijn 2 vergaderruimten aanwezig. Hier kun jij als huurder gebruik van maken. Mocht je tijdens de werkzaamheden door even willen ontspannen, dan kun je plaatsnemen in de loungeruimte. Verder heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Ook zijn er receptionisten aanwezig die bereid zijn jou te ondersteunen met secretariële werkzaamheden.

Locatie en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde treinstation Eindhoven Centraal ligt op slechts 1 kilometer afstand van het kantoorgebouw. Vanaf hier is het slechts 15 minuten lopen naar kantoor. Met de auto is het kantoorpand ook uitstekend te bereiken. Neem de afslag op de A2 en je werkdag kan binnen 10 minuten beginnen. Voor de automobilisten biedt dit pand nog een voordeel. Er is namelijk voldoende parkeergelegenheid bij het kantoorpand. Ook voor je gasten!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Paradijslaan?

Benieuwd naar hoe het kantoor er in het echt uitziet? Plan dan een rondleiding in en ontdek het zelf. Dit is geheel vrijblijvend en bovendien gratis.

5 beoordelingen Paradijslaan

goede locatie voor het aanbieden van flexplekken, mooie loungeruimte voor de nodige ontspanning tussendoor

Genoeg opties binnen dit kantoorgebouw, kantoorruimte op maat ook ideaal voor groeiende ondernemingen

Prachtige lichte kantoorruimten, mooi voorzien van glazen deuren. Open uitstraling.

Goede centrale ligging in Eindhoven.

Vlakbij het station en tevens goed bereikbaar met eigen vervoer. Leuke gezellige buurt waar men veel onderneemt

Heerlijk flexen hier!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!