Super deal

Flight Forum 40, Eindhoven

5657DB Eindhoven

5 (2)

Kantoorruimte huren aan de Flight Forum (Strijp)

Dit kantoorgebouw is gevestigd in het zakendistrict rondom Eindhoven Airport, met in de direct omgeving vele verschillende financiële- en onderzoeksinstellingen. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 2003. Diverse kantoorruimten zijn op dit moment nog beschikbaar voor de verhuur. In het kantoorpand zelf zijn diverse interieurontwerpers, technisch ontwerpers en arbeidsbemiddelaars werkzaam. Word jij de volgende in dit rijtje? 

Huurprijzen, kantoor Flight Forum, Eindhoven

In dit kantoorpand in Eindhoven zijn kantoorruimten te huur tegen zeer aantrekkelijke huurprijzen. Zo huur je al een kantoorkamer met 2 werkplekken voor €299,- per maand. Heb je liever een grotere kantoorruimte met 4 werkplekken? Deze zijn al te huur vanaf €1019,- per maand. Binnen dit kantoorpand horen flexibele huurperioden tot de mogelijkheden. Een langere huurperiode kan echter voordeel opleveren, in de vorm van een lagere huurprijs. 

Flight Forum: 24/7 toegang en bemande receptie 

In dit kantoorpand aan de Flight Forum in Eindhoven kun je gebruik maken van vele hoogwaardige services en voorzieningen. Zo zijn er compleet ingerichte vergaderruimten te huur. Deze kun je al per uur huren, ideaal als je een korte vergadering op de planning hebt staan. Daarnaast is het in dit kantoorpand ook mogelijk om ’s avonds te werken. Het kantoorgebouw is voor huurders namelijk 24/7 toegankelijk. 

Locatie en bereikbaarheid, Flight Forum, Eindhoven

Het kantoorpand is met het openbaar vervoer het beste te bereiken via bushalte Flight Forum, deze stopt namelijk letterlijk voor de deur. Voor autoreizigers is het kantoorgebouw aan de Flight Forum in Eindhoven ook een toplocatie om te huren. Vanaf de A2, A58 en A50 ben je namelijk binnen 10 minuten op kantoor. Bovendien kun je de auto gemakkelijk parkeren op het aanwezige parkeerterrein! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Flight Forum?

Ben jij al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte in Eindhoven? Stop dan je zoektocht en kom snel een langs om een kijkje te nemen. Hiervoor kun je gratis een rondleiding in plannen. 

Moderne kantoorruimte huren naast Eindhoven Airport Flight Forum 40 Eindhoven Toplocatie!

2 beoordelingen Flight Forum

Toffe gezamenlijke ruimte

Inrichting goed, mooi van deze tijd.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!