Kantoorruimte huren Eindhoven Airport, Luchthavenweg 54

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Luchthavenweg 54 in Eindhoven Airport

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 29 m2
  Huurprijs: € 314 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 102 m2
  Huurprijs: € 1.300 € 1.105 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 146 m2
  Huurprijs: € 1.860 € 1.581 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 335 m2
  Huurprijs: € 4.269 € 3.629 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Luchthavenweg in Eindhoven

Een prachtige kantoorruimte huren aan de Luchthavenweg in Arnhem? De kantoorruimtes bevinden zich in het hoogwaardige kantoorgebouw “GATE54”. Dit kantoorgebouw bevindt zich op een uitstekende locatie. Het pand ligt aan het begin van de toegangsweg naar Eindhoven-Airport. Het kantoorpand is onlangs gemoderniseerd. De eerste verdieping is nu voorzien van vergaderfaciliteiten en ontmoetingsruimte. Het pand is gebouwd in 1989 en beschikt over energielabel C. 

Huurprijzen

Op deze toplocatie zijn verschillende ruime kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 29 m2. De kosten van deze ruimte bedragen €314,- per maand. Is deze ruimte te klein voor jouw organisatie? Niet getreurd. Er zijn ook kantoorruimtes van 102, 146 en 335 m2 beschikbaar. De kosten van deze ruimtes variëren van €1105,- tot en met €3629,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten. Daarnaast zijn er vergaderruimtes beschikbaar waar je als huurder gebruik van kunt maken. Bekijk welk formaat kantoorruimte en welke prijs bij jou past en plan een rondleiding in dit prachtige kantoorgebouw. 

Vergaderruimte, pantry en razendsnel internet

Bij deze schitterende kantoorruimten aan de Luchthavenweg in Eindhoven zijn verschillende luxe services en faciliteiten inbegrepen. Zo heb je toegang tot het razendsnelle internet, 24 uur toegang tot het kantoorgebouw, maar kun je ook rustig gebruik maken van een luxe pantry. Lekker je eigen maaltijd maken is hier dus geen enkel probleem. Doordat je 24 uur toegang hebt tot jouw kantoorruimte, kun je jouw eigen werktijden bepalen. Ga je graag met de auto naar kantoor? Ook dit is geen probleem. Parkeerplekken zijn aanwezig bij dit kantoorgebouw. Alle vrijheid en van alle gemakken voorzien aan de Luchthavenweg 54 in Eindhoven! 

Locatie en bereikbaarheid

Door de uitstekende ligging is dit kantoorpand aan de Luchthavenweg erg in trek. Dit kantoorpand is zowel met het openbaar vervoer, als met eigen vervoer, erg goed bereikbaar. Eindhoven-Airport is verbonden met het stadscentrum van Eindhoven door de HOV-lijn. Elke 10 minuten een verbinding tussen Eindhoven Centraal Station en de luchthaven. De op- en afritten naar de N2 en A2 zijn op slechts 2 minuten afstand van deze kantoorruimtes. Moet je vaak op reis? Of zijn er regelmatig internationale klanten op bezoek? Met Eindhoven-airport om de hoek is ook dit geen enkel probleem. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Luchthavenweg in Eindhoven? 

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Luchthavenweg in Eindhoven te huren?  En jouw bedrijf te vestigen tussen alle andere grote kantoorgebruikers? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

De kantoorruimte is zeer professioneel, goede bereikbaar met veel faciliteiten.

SKEPP heeft mij geholpen aan het inrichten van de ruimte. De ruimte was eerst leeg en heeft het vervolgens helemaal ingericht tot een mooi ingericht kantoor!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Luchthavenweg 54

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen