Top 7 kantoorvilla's van Nederland

  • Door Madée Reinerink
  • vrijdag 12 juli 2019

Een kantoorruimte waar je u tegen zegt, ook wel een kantoorvilla genoemd. Alleen waar vind je nou deze prachtige kantoorpanden? In dit blog lichten wij de top 7 kantoorvilla’s van Nederland uit. Lees snel verder en wie weet ben jij binnenkort wel trotse huurder van een kantoorvilla in bijvoorbeeld Amsterdam of pak ‘m beet Bergen op Zoom.


Hoe ziet een kantoorvilla eruit?

Voordat we de top 7 kantoorvilla’s uitlichten beschrijven we eerst de definitie van een kantoorvilla: je kunt het zien als een kantoorpand in een luxe vorm. Eerder werden kantoorvilla’s gebruikt als woonhuizen, maar door de centrale ligging en hoge prijs worden deze panden nu vaak gebruikt als kantoorruimte. Kantoorvilla’s hebben over het algemeen een luxe uitstraling, dit komt omdat het vaak oudere panden zijn op mooie locaties langs singels of grachten.

Een kantoorvilla: je kunt het zien als een kantoorpand in een luxere vorm. Het zijn vaak oudere panden op mooie locaties langs singels of grachten.

Kantoorruimte huren in Steyl aan de Sint MichaelstraatDit kantoorpand is een goed voorbeeld van een kantoorvilla.

Omringd door groen aan de Hoofdstraat 25, Driebergen

Net buiten de stad Utrecht bevindt zich een moderne kantoorvilla aan de Hoofdstraat 25 in Driebergen. Een kantoorruimte in dit prachtige kantoorpand brengt vele voordelen met zich mee. Naast dat je werkt in een karakteristiek kantoorpand zijn zowel de services en faciliteiten als de locatie van hoog niveau. De kantoorvilla beschikt over een vergaderruimte, razendsnel internet, printer en zit koffie en thee bij de huurprijs inbegrepen.

Het kantoorpand in Driebergen beschikt over een unieke locatie. De villa is omgeven door bos maar ligt vlakbij Utrecht. De op- en afritten van de A12 liggen op nog geen minuut rijden, daarnaast beschikt het terrein over eigen parkeerplaatsen. Reizen je werknemers met het openbaar vervoer? Treinstation Driebergen-Zeist ligt op loopafstand. Wat wil je nog meer?

Kantoorruimte aan de Hoofdstraat 25 in Driebergen.De moderne kantoorvilla aan de Hoofdstraat 25 in Driebergen.

Werken in een oude suikerfabriek aan de Prins Hendrikstraat 4, Zevenbergen

Deze kantoorvilla in het hart van West-Brabant fungeerde in haar vorig leven als een suikerfabriek. Het pand aan de Prins Hendrikstraat 4 beschikt over een toplocatie wanneer je met het openbaar vervoer naar je werk komt. Het ligt namelijk naast het NS-station Zevenbergen. De vele faciliteiten zorgen voor veel gemak, hierbij kun je denken aan parkeerplaatsen, printfaciliteiten en ruimte om te vergaderen.

Een gunstige kantoorlocatie aan de Sint Michaelstraat 4, Steyl

De kantoorvilla aan de Sint Michaelstraat 4 in Steyl heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 1230 m2. Zo is er een pantry aanwezig waar je ‘s middags je lunch bereidt en beschikt het kantoorgebouw over een grote vergaderruimte. Bovendien heb jij als verhuurder altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte.

Het pand is gelegen in de buurt Kloosterdorp. Deze buurt is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De dichtstbijzijnde bushalte is 7 minuten lopen en binnen 4 minuten rijd je op de A73 op weg naar huis. Tijdens de pauze kun je een luchtje scheppen in het nabijgelegen park.

Kantoorruimte in Steyl aan de Sint Michaelstraat veerStijlvolle kantoorinrichting aan de Sint Michaelstraat 4 in Steyl.

Hartje centrum aan Westplein 12, Rotterdam

Op zoek naar een kantoorvilla midden in de stad? Dan is het kantoorpand aan Westplein 12 in Rotterdam wat voor jouw bedrijf. Een kantoorruimte huren in deze villa is een visitekaartje voor elk bedrijf. De kantoorvilla uit 1877 is in de afgelopen jaren namelijk volledig gerenoveerd en dat valt te zien!

Aan services en faciliteiten kom je aan het Westplein niets te kort. Zo is er een bemande receptie die verschillende administratieve werkzaamheden over kunnen nemen, zoals postverwerking en binnenkomende telefonie. Daarnaast zijn er in de kantoorvilla meerdere pantry’s aanwezig waar je heerlijk een kop koffie kunt zetten of in de middag je verse lunch voorbereidt.

Kantoorruimte aan het Westplein 12Wij zijn helemaal weg van deze kantoorvilla! Wat vind jij?

Werken in een voormalige universiteit aan Oorsprongpark 12, Utrecht

Het kantoorpand aan de Oorsprongpark 12 in Utrecht heeft vroeger gediend als woonhuis en als universiteit. Nu zijn er al diverse bedrijven gehuisvest in deze kantoorvilla, waaronder advocatenkantoren, IT-bedrijven en rechtskundig adviesbureaus. Samen met deze andere bedrijven deel je de aanwezige vergaderruimten, lunchroom, bar en tuin. Je werkuren bepaal je geheel zelf, door de 24/7 toegang tot je kantoorruimte.

De kantoorvilla is daarnaast ook nog eens ideaal gelegen. Het centrum van Utrecht is op loopafstand en met de auto begeef jij je binnen enkele minuten op de snelweg. Reis je met het openbaar vervoer? De bushalte is voor het kantoorgebouw! In de omgeving van de kantoorvilla bevinden zich diverse horecagelegenheden. Ideaal voor een kop koffie of om vrijdags het weekend in te luiden met een borrel.

Neem een kijkje binnen bij de kantoorvilla aan de Herengracht in Amsterdam.

Kantoorruimte huren aan het water aan de Herengracht 280, Amsterdam

Zoals de definitie ook al definieerde; een grachtenpand kan zeker niet in het rijtje van kantoorvilla’s ontbreken. Aan de Herengracht 280 in Amsterdam bevindt zich dit volledig verzorgde kantoorpand. In het gehele pand is de vloer van marmer en kom je daarnaast binnen via een prachtige entree. De werkplekken zijn ruim en beschikken over veel licht.

De Herengracht is gelegen in hartje Amsterdam en vlakbij de Negen Straatjes. Het is dus vooral een gezellige buurt met veel leuke winkels en eetgelegenheden. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het kantoorpand prima te bereiken. Diverse tramverbindingen stoppen in de nabije omgeving en het Centraal Station ligt op 5 minuten afstand.

Kantoorruimte huren in bergen op zoom aan de prins bernhardlaanEen voormalig huis wat nu gebruikt wordt als kantoorpand.

Moderne kantoorvilla aan de Prins Bernhardlaan 64, Bergen op Zoom

Deze kantoorvilla aan de Prins Bernhardlaan 64 in Bergen op Zoom is om verliefd op te worden. Je bepaalt zelf bij het huren van een kantoorruimte of je hem turn-key laat opleveren of de inrichting zelf onder handen neemt. De voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Er is een keuken aanwezig met een mooie lunchruimte. Verder beschikt het over een 24/7 toegang, zit de consumptie van koffie en thee bij de huurprijs in en is er een vergaderruimte aanwezig. Bovendien is er voor de sportievelingen die op de fiets naar het werk komen een aanwezige fietsenstalling.

Lees alle blogs van deze blogserie!

De mogelijkheden voor het inrichten van je kantoorruimte zijn eindeloos. Je kunt naast een kantoorvilla ook kiezen voor een kantoorruimte die turn-key wordt opgeleverd. Zo kun jij meteen aan de slag in je nieuwe kantoorruimte. Op zoek naar een turn-key opgeleverde kantoorruimte? In onze laatste blog las je de ‘Top 7 modern-zakelijke kantoorruimten’. Op zoek naar een industriële kantoorruimte? Lees dan de blog: ‘Top 7 kantoorruimten met een industriële inrichting’.

Kantoorruimte Hoofdstraat 25 in Driebergen Rijsenburg Een kantoorvilla is meestal een oud pand, maar deze inrichting is helemaal van deze tijd.

Ben jij binnenkort trotse eigenaar van een kantoorvilla?

Heb jij dé kantoorvilla gevonden voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij staan geheel gratis en vrijblijvend voor je klaar! Waren bovengenoemde kantoorpanden toch niet wat je zoekt? Ook dan staan onze vastgoedconsultants voor je klaar om te helpen bij de zoektocht naar een kantoorvilla!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure