Utrecht Oost, Oorsprongpark 12

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 179 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.589 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Oorsprongpark (Oost)

In de buurt Buiten Wittevrouwen staat dit prachtige, eeuwenoude kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1700. Sinds 1999 staat dit authentieke kantoorpand officieel ingeschreven als rijksmonument. Het kantoorpand heeft vroeger gediend als woonhuis en als universiteit. Momenteel zijn er al diverse bedrijven gehuisvest in dit kantoorpand, denk hierbij aan advocatenkantoren, IT-bedrijven en rechtskundig adviesbureaus.

Huurprijzen, kantoor Oorsprongpark, Utrecht

Binnen dit prachtige kantoorgebouw is er voor iedere ondernemer wel een geschikte ruimte te vinden. Je huurt hier zowel werkplekken als kantoorruimten. Ook is het mogelijk om een kantoor te delen met een andere huurder. Je huurt in dit kantoorpand tegen gunstige huurvoorwaarden en huurprijzen. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze vastgoedconsultants.

Oorsprongpark: high-speed internet, receptie en een lunchroom

In dit kantoorpand aan het Oosterpark maak je in het gehele gebouw gebruik van high-speed internet. Verder zijn er receptionistes aanwezig die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Als huurder heb jij altijd 24/7 toegang tot je kantoorruimte en kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte. Bovendien is er een bar en een lunchroom gevestigd in dit kantoorpand. Tot slot wordt het kantoorgebouw omringd door een tuin en is er ruimte om jouw auto te parkeren.

Locatie en bereikbaarheid, Oorsprongpark, Utrecht

Dit kantoorpand bevindt zich op een toplocatie. Het centrum van Utrecht is op loopafstand, snelwegen zijn snel toegankelijk en er ligt een bushalte direct voor het kantoorgebouw. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je diverse horecagelegenheden. Een lekker kopje koffie kun je drinken bij Cornelis Koffietentje. De huisgemaakte appeltaart is hier overigens ook een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Oorsprongpark in Utrecht?

Ben jij helemaal enthousiast over de mogelijkheden van dit kantoorgebouw? Of wil je gewoon vrijblijvend een kijkje nemen? Plan dan gratis een rondleiding in en bezoek deze week nog dit prachtige kantoorgebouw.

3D Viewer Oorsprongpark

Klik om te activeren

4 beoordelingen Oorsprongpark

Vele authentieke elementen nog aanwezig in deze kantoorvilla, ge-wel-dig

Wat zou dit een vette werklocatie zijn!!

Helaas is voor mij de ligging niet optimaal....

Luxe pandje

Heerlijk om hier te mogen werken!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!