Kantoorruimte huren Utrecht Oost, Oorsprongpark 12

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oorsprongpark 12 in Utrecht Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Oorsprongpark (Oost)

In de buurt Buiten Wittevrouwen staat dit prachtige, eeuwenoude kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1700. Sinds 1999 staat dit authentieke kantoorpand officieel ingeschreven als rijksmonument. Het kantoorpand heeft vroeger gediend als woonhuis en als universiteit. Momenteel zijn er al diverse bedrijven gehuisvest in dit kantoorpand, denk hierbij aan advocatenkantoren, IT-bedrijven en rechtskundig adviesbureaus. 

Huurprijzen, kantoor Oorsprongpark, Utrecht 

Binnen dit prachtige kantoorgebouw is er voor iedere ondernemer wel een geschikte ruimte te vinden. Je huurt hier zowel werkplekken als kantoorruimten. Ook is het mogelijk om een kantoor te delen met een andere huurder. Je huurt in dit kantoorpand tegen gunstige huurvoorwaarden en huurprijzen. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze vastgoedconsultants. 

Oorsprongpark: high-speed internet, receptie en een lunchroom 

In dit kantoorpand aan het Oosterpark maak je in het gehele gebouw gebruik van high-speed internet. Verder zijn er receptionistes aanwezig die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Als huurder heb jij altijd 24/7 toegang tot je kantoorruimte en kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte. Bovendien is er een bar en een lunchroom gevestigd in dit kantoorpand. Tot slot wordt het kantoorgebouw omringd door een tuin en is er ruimte om jouw auto te parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid, Oorsprongpark, Utrecht 

Dit kantoorpand bevindt zich op een toplocatie. Het centrum van Utrecht is op loopafstand, snelwegen zijn snel toegankelijk en er ligt een bushalte direct voor het kantoorgebouw. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je diverse horecagelegenheden. Een lekker kopje koffie kun je drinken bij Cornelis Koffietentje. De huisgemaakte appeltaart is hier overigens ook een echte aanrader! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Oorsprongpark in Utrecht? 

Ben jij helemaal enthousiast over de mogelijkheden van dit kantoorgebouw? Of wil je gewoon vrijblijvend een kijkje nemen? Plan dan gratis een rondleiding in en bezoek deze week nog dit prachtige kantoorgebouw. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Vele authentieke elementen nog aanwezig in deze kantoorvilla, ge-wel-dig

T

Wat zou dit een vette werklocatie zijn!!

Helaas is voor mij de ligging niet optimaal....

M

Luxe pandje

E

Heerlijk om hier te mogen werken!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oorsprongpark 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen