Bergen op Zoom, Prins Bernhardlaan 64

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 75 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 512 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Prins Bernhardlaan

Huren in een monumentaal kantoorpand uit 1917? Dat kan aan de Prins Bernhardlaan! Een prachtig kantoorpand waarin elementen van de zeer lage jugendstil zichtbaar zijn. Het kantoorpand is ontworpen door architect Jac. Van Gils uit Rotterdam. Het betreft een vrijstaand 3-laags kantoorpand en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 866 m2.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn nog 4 ruimten voor de verhuur beschikbaar. De kantoorruimten kunnen zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd worden opgeleverd. De beschikbare ruimten hebben een metrage van 16 m2, 25 m2, 30 m2 en 41 m2. Voor de ruimte van 16 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs vanaf €512,-, terwijl de grote ruimte van 41 m2 al te huur is vanaf €1312,- per maand. Naast het huren van kantoorruimte kun je in dit kantoorpand ook flexwerkplekken huren. Deze flexwerkplekken zijn te huur vanaf €75,- per maand.

Lunchruimte, parkeerterrein en vergaderruimte

De voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo is er een keuken aanwezig. Deze keuken heeft een oud landelijke look met werkeiland. Verder beschikt het kantoorpand over een mooie lunchruimte. Hier kun jij gezellig, samen met je collega's, lunchen. Bovendien heb je in dit kantoorpand 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte en zit de consumptie van koffie en thee bij de huurprijs inbegrepen. En voor de sportievelingen die op de fiets naar het werk gaan: je fiets parkeer je gemakkelijk en veilig in de aanwezige fietsenstalling.

Locatie en bereikbaarheid

Deze kantoorlocatie is perfect bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Via de Randweg-Noord ben je binnen enkele minuten op de A4. Het dichtstbijzijnde treinstation is Bergen op Zoom Centraal Station. Dit station ligt op een afstand van slechts 1,2 kilometer. Je kunt er ook voor kiezen om vanaf hier de bus te pakken richting Prinses Beatrixlaan. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Prins Bernhardlaan?

Wil jij graag op deze locatie een flexplek of eigen kantoorruimte huren? Plan dan snel een rondleiding in. Voor je het weet stijgt de bezettingsgraad van 70% naar 100%. De rondleiding is gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Prins Bernhardlaan

Fijn dat mijn kantoorruimte al gemeubileerd is. Super locatie.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!