Kantoorruimte met goede bereikbaarheid? Huur op deze OV-locaties

  • Door Madée Reinerink
  • maandag 25 maart 2019
  • 10

Mensen die naar hun kantoorruimte reizen met het openbaar vervoer, het komt steeds vaker voor. Voor jou als ondernemer dus belangrijk om een kantoorruimte te huren op een gunstige locatie die gemakkelijk met het OV bereikbaar is. Zo kunnen jouw werknemers de drukke files omzeilen, zodat ze ‘s ochtends op tijd op het werk zijn. Lees in dit blog over de meest geschikte kantoorlocaties vlakbij OV-punten in Nederland!


Reizen met het openbaar vervoer

Naar het werk gaan met het openbaar vervoer is soms net zo snel dan met de auto. Relaxed achterover zitten in de trein en alvast de mails doorlezen in je mailbox. Eigenlijk een veel beter idee dan dat je gefrustreerd je dag begint omdat je voor de zoveelste keer vaststaat in de file.

De toplocaties voor kantoorruimte nabij het openbaar vervoer

Je wilt natuurlijk dat je werknemers niet al te veel moeite hoeven te doen om met het OV hun werkplek te kunnen bereiken. Dit scheelt voor jou als ondernemer dat je in de zoektocht naar een kantoorruimte niet rekening hoeft te houden met extra parkeerplekken. Maar wat is een geschikte locatie voor een kantoorruimte voor jouw bedrijf? Wij lichten voor jou dé toplocaties nabij het openbaar vervoer voor jouw onderneming. Lees dus gauw verder!

Kantoorruimte aan de Piet Heinkade 55De evenementenhal aan de Piet Heinkade 55. Geschikt voor voor zakelijke evenementen, maar ook te gebruiken voor privé.

Een kantoorruimte op loopafstand van Amsterdam Centraal

Amsterdam staat bekend als een drukke stad. Vele mensen reizen iedere ochtend voor hun werk af naar de hoofdstad, hierdoor is het op de weg altijd druk. De perfecte optie? Reizen met het openbaar vervoer! Amsterdam beschikt over het grootste treinstation van Nederland, namelijk Amsterdam Centraal. Zo heeft het treinstation spoorlijn verbindingen met de rest van de grote steden in Nederland.


Alle kantoren dichtbij Amsterdam CS

Het kantoorpand aan de Piet Heinkade 55 is op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. Het pand is gevestigd in een zakelijke, dynamische en inspirerende werkomgeving. Diverse makelaars, financieel adviseurs en advocaten zijn hier al een kantoorruimte gaan huren. Aan de Piet Heinkade maak je gebruik van verschillende faciliteiten. Zo is er een koffiebar, een evenementenhal en beschikt het pand zelfs over fietsreparateur. Handig voor de sportieve werknemers die de fiets naar hun werk pakken.

Kantoorruimte aan de Piet Heinkade 55Met jouw kantoorruimte aan de Piet Heinkade heb jij uitzicht over Amsterdam Centraal.

In dit kantoorpand aan de Nieuwezijds Voorburgwal 2 kom je gemakkelijk met het openbaar vervoer. Zo zijn de bushalte en Amsterdam Centraal op slechts 3 minuten loopafstand. Je huurt een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal met goede voorzieningen en faciliteiten. De kantoorruimte is volledig gemeubileerd wat betekent dat je er dus meteen aan de slag kunt.

Goede bereikbaarheid in de gehele stad Den Haag

De meeste mensen die uit de buurt van Den Haag komen en kiezen voor het OV reizen via Den Haag Centraal en Den Haag HS (Hollands Spoor). Den Haag Centraal is een kopstation, wat betekent dat Den Haag Centraal de eindbestemming is van alle spoorlijnen. In Den Haag HS stoppen verschillende internationale treinverbindingen. Naast de treinstations beschikt de stad ook over meerdere tramlijnen wat ervoor zorgt dat elke bestemming in Den Haag gemakkelijk te bereiken is.

Kantoorruimte aan de Anna van Buerenplein 41De modern ingerichte vergaderruimte aan het Anna van Buerenplein in Den Haag.

Het kantoorpand aan het Anna van Buerenplein is slechts op 2 minuten loopafstand van Den Haag Centraal. Je ervaart gemak van vele services die het pand biedt. Iedere huurder heeft 24/7 toegang tot zijn kantoorruimte. De aanwezige vergaderruimte is uitermate geschikt voor meetings waar je dan ook gebruik van mag maken. De kosten voor de schoonmaak zijn daarnaast al bij de huurprijs inbegrepen. Wat wil je nog meer?

Met een kantoorruimte aan de Hoefkade heb je de perfecte ligging tussen Den Haag Centraal en Den Haag HS. Een groot voordeel aan deze locatie is dat het beschikt over een restaurant waar het eten met veel passie en liefde wordt bereid. Mochten sommige werknemers toch nog met de auto komen dan kunnen zij gebruik maken van de ruime parkeerplaatsen. Daarnaast is de smoes om niet meer te sporten door drukte op het werk niet meer mogelijk. Het kantoorpand beschikt namelijk over een eigen gym, lekker om de dag sportief te beginnen of juist even het hoofd leeg te maken na een intensieve werkdag!

Kantoorruimte in Den Haag Centrum aan de Hoefkade 9Een restaurant in jouw kantoorpand waar het eten met liefde voor je wordt bereid? Dat heb je met een kantoorruimte aan Hoefkade 9!

Het samen knopingspunt Rotterdam Centraal

In de stad Rotterdam is de keuze van het openbaar vervoer reuze. De stad beschikt namelijk over een treinstation, tramlijn, metrostations en verschillende buslijnen, dit zorgt ervoor dat elke locatie in de stad gemakkelijk te bereiken is. De locatie die al deze mogelijkheden van openbaar vervoer samenbrengt is Rotterdam Centraal.


Kantoren nabij Rotterdam Centraal

Het Stationsplein 45 in Rotterdam, de ideale locatie voor reizigers met het openbaar vervoer. Zowel de trein als verschillende bussen stoppen voor de deur, daarnaast bevinden de metro- en tramhalte zich om de hoek. Een kantoorruimte huur je hier op basis van een all-in prijs, dit betekent dat je alle faciliteiten en services hebt inbegrepen in de maandelijkse huurprijs. Er staat zelfs een serviceteam klaar die de nodige ondersteuning biedt om voor jou alles zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk te maken. Ideaal toch?

Met een kantoorruimte aan het Stationsplein in Rotterdam stoppen zowel de trein als de bus voor de deur.

Met het OV naar het zakendistrict van Amsterdam

De Zuidas van Amsterdam, in het buitenland ook wel bekend als de ‘Financial Mile’, is het zakendistrict van Nederland. De Zuidas ligt tussen de rivieren Amstel en Schinkel, in het midden bevindt zich Station Zuid. De Zuidas is te bereiken met de trein, bus, metro of sneltrein. Amsterdam Zuid moet volgens de plannen uitgroeien tot een soort tweede Centraal Station.


Alle kantoorpanden in Amsterdam Zuid

Op slechts 3 minuten loopafstand van Amsterdam Zuid bevindt zich het kantoorpand aan de Claude Debussylaan 10. In dit kantoorpand zijn vele adviesbureaus, advocatenkantoren en financiële bedrijven te vinden, daarnaast zijn in de omgeving vele grote bedrijven gevestigd, waaronder ABN AMRO en Google. Over services gesproken, je komt aan de Claude Debussylaan niets te kort. Zo heb je 24/7 toegang en is de dagelijkse schoonmaak inbegrepen in de maandelijkse huurprijs.

Kantoorruimte aan de Claude Debussylaan 7-29Aan de Claude Debussylaan geniet jij in de loungeruimte van je kopje koffie.

Iets verderop in de straat bevindt zich het kantoorpand aan de Claude Debussylaan 7-29. Naast het gebruiken van je eigen kantoorruimte maak je gebruik van een bemande receptie, heb je razendsnel internet en werk je onder het genot van een kopje koffie/thee. Met een all-in prijs weet je precies wat je betaalt, waardoor je niet voor verrassende kosten komt te staan.

Met de Trolleybus naar het werk in Arnhem

Het OV wordt in Arnhem gekenmerkt door het plaatselijke trolleybusnet. Dit is het enige nog bestaande trolleybus netwerk in de Benelux en heeft Arnhem een van de grootste netwerken in West-Europa. Naast het busvervoer beschikt Arnhem over 4 treinstations. Arnhem Centraal is het knooppunt van het openbaar vervoer in Oost-Nederland.

Kantoorruimte aan de Nieuw Stationsstraat in ArnhemMet een kantoor aan de Nieuwe Stationsstraat kun je niet dichterbij het station zitten. Je kantoorruimte is namelijk gevestigd boven Arnhem Centraal!

Dichterbij met een kantoorruimte kun je niet zijn dan aan de Nieuwe Stationsstraat 20. Het kantoorpand is namelijk gelegen boven het NS-station Arnhem en bevindt zich in een zakelijk district. Het station is in 2015 volledig gerevitaliseerd, dus een interessante vestigingslocatie voor jouw bedrijf. Je kunt zowel voor de lange als korte termijn een kantoorruimte huren, wat veel flexibiliteit met zich meebrengt.


Beschikbare aanbod bij Arnhem CS

Kantoorruimte aan de Nieuw Stationsstraat in ArnhemJe maakt aan de Nieuwe Stationsstraat gebruik van alle services en gemakken.

Het centrale middelpunt, Utrecht

Welke stad zeker niet mag worden vergeten in dit rijtje is het maar centrale ligging, de stad Utrecht. De stad beschikt over het ene grootste treinstation en belangrijkste spoorwegknooppunt van Nederland. Het heeft rechtstreekse treinverbindingen met alle provinciehoofdsteden op 3 steden na, Lelystad, Haarlem en Middelburg.


Kantoorruimten bij Utrecht Centraal

Een kantoorruimte op loopafstand van Utrecht Centraal is het kantoorpand aan de Nicolaas Beetsstraat. Het karakteristieke pand is daarnaast ook nog slechts enkele minuten verwijderd van Utrecht Centrum. Qua voorzieningen en services ben je aan het juiste adres. Er zijn namelijk vergaderruimten, een lift en diverse pantry’s waar je gebruik van kunt maken.

Kantoorruimte aan de Piet Heinkade 55De binnenkomst hal aan de Piet Heinkade 55 in Amsterdam is om u tegen te zeggen.

Waarom kiezen werknemers voor het openbaar vervoer?

Werk je in loondienst en twijfel je om naar het werk te gaan met het openbaar vervoer? Dan zal deze tip er voor zorgen dat jij morgen al naar het werk gaat met het openbaar vervoer! Je mag namelijk onder bepaalde voorwaarden een vast bedrag aan reiskosten rekenen als aftrekpost bij je aangifte van je inkomstenbelasting. Dit bedrag kan zelfs oplopen tot €2000,-, natuurlijk afhankelijk van het aantal gereisde kilometers.

Jouw bedrijf op een OV-locatie

Er zijn voor jouw onderneming genoeg mogelijkheden om een kantoorruimte te huren dichtbij het station. Of je nu kiest voor Amsterdam, Den Haag of Utrecht hangt af van jouw wensen en eisen. Zit je nog met onduidelijkheden of wil je graag weten welke kantoorlocatie het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Onze vastgoedconsultants staan gratis en geheel vrijblijvend voor je klaar. Ze geven je graag advies in de zoektocht naar een kantoorruimte op een geschikte OV-locatie.


Neem contact op!

Kan ik je ergens mee helpen?

Kim
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!