Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Westplein 12

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam 7 min. lopen (0,5 km)
 • Metrostation Rotterdam, Westplein 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Rotterdam Blaak 25 min. lopen (1,9 km)
 • Park 3 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westplein 12 in Rotterdam Centrum

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorkamers
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Westplein in Rotterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het Centrum van Rotterdam? Maar heb je nog nog niet de juiste locatie of kantoorunit gevonden? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorpand uit 1877, wat de afgelopen jaren volledig is gerenoveerd. De services en faciliteiten zijn hier uitstekend en echt een visiteplaatje voor jouw bedrijf.

Huurprijzen

Op deze locatie kun je huren met flexibele voorwaarden. Je kunt een kantoorruimte huren tussen de 15 m2 en 95 m2, van een 2- persoons kantoor tot een 15- persoons kantoor. Door deze flexibiliteit huur je altijd een kantoorkamer op maat. De kantoorruimten worden full-service opgeleverd, je hoeft nergens meer achter aan en kan gelijk starten. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf €575,- per maand. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende services, denk hierbij aan gas, water licht, vergaderzalen, printservice, koffie & thee enzovoort. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een pantry en een receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Westplein in Rotterdam Centrum, maak je naast je werkplek ook gebruik van de services in- en rondom het kantoorgebouw. Zo tref je op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur een bemande receptie aan. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen verschillende administratieve werkzaamheden van je overnemen. Denk hierbij aan het verwerken van de post en het aannemen van binnenkomende telefonie. Daarnaast zijn er ook meerdere pantry’s aanwezig in het kantoorgebouw. Hier kun je een heerlijk een ‘gratis’ bakje koffie zetten en in de middag een verse lunch voor bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Verschillende op- en afritten zoals de A15 en A20 liggen op enkele minuten rijafstand vanaf jouw werkplek. Vervolgens kun je de auto op eigen terrein parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? In de nabije omgeving zijn er verschillende tram-, metro-, en bushaltes.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Westplein in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om met jouw organisatie een kantoorruimte te huren aan het Westplein in Rotterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte in Rotterdam Centrum.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westplein 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner