Rotterdam Centrum, Westplein 12

 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 69 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.100 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 6.100 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Westplein in Rotterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het Centrum van Rotterdam? Maar heb je nog nog niet de juiste locatie of kantoorunit gevonden? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorpand uit 1877, wat de afgelopen jaren volledig is gerenoveerd. De services en faciliteiten zijn hier uitstekend en echt een visiteplaatje voor jouw bedrijf.

Huurprijzen

Op deze locatie kun je huren met flexibele voorwaarden. Je kunt een kantoorruimte huren tussen de 15 m2 en 95 m2, van een 2- persoons kantoor tot een 15- persoons kantoor. Door deze flexibiliteit huur je altijd een kantoorkamer op maat. De kantoorruimten worden full-service opgeleverd, je hoeft nergens meer achter aan en kan gelijk starten. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf €575,- per maand. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende services, denk hierbij aan gas, water licht, vergaderzalen, printservice, koffie & thee enzovoort. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een pantry en een receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Westplein in Rotterdam Centrum, maak je naast je werkplek ook gebruik van de services in- en rondom het kantoorgebouw. Zo tref je op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur een bemande receptie aan. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen verschillende administratieve werkzaamheden van je overnemen. Denk hierbij aan het verwerken van de post en het aannemen van binnenkomende telefonie. Daarnaast zijn er ook meerdere pantry’s aanwezig in het kantoorgebouw. Hier kun je een heerlijk een ‘gratis’ bakje koffie zetten en in de middag een verse lunch voor bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Verschillende op- en afritten zoals de A15 en A20 liggen op enkele minuten rijafstand vanaf jouw werkplek. Vervolgens kun je de auto op eigen terrein parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? In de nabije omgeving zijn er verschillende tram-, metro-, en bushaltes.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Westplein in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om met jouw organisatie een kantoorruimte te huren aan het Westplein in Rotterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte in Rotterdam Centrum.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Westplein in Rotterdam Centrum

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Westplein in Rotterdam Centrum.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!