Steyl, Sint Michaelstraat 4

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 300 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Sint Michaelstraat (Steyl)

Kantoorruimte huren in het prachtige monumentale kantoorpand Villa Elise? Dat kan! Hier zijn momenteel 14 kantoorruimten beschikbaar. Het kantoorpand is gebouwd in 1905 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 1230 m2. In de directe omgeving van dit kantoorpand zijn diverse cafés, restaurants en lunchtentjes te vinden. Ook ligt er een Coop nabij, ideaal om na werktijd nog even boodschappen te halen.

Huurprijzen, kantoor Sint Michaelstraat, Steyl

Je huurt in dit kantoorpand al een kantoorruimte vanaf 18 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €300,-. De metrages lopen op tot 36 m2. Voor deze grootste ruimte betaal je maandelijks €750,-. Bovengenoemde prijzen zijn huurprijzen inclusief servicekosten. Deze kantoorruimten zijn al te huur vanaf 3 maanden.

Sint Michaelstraat: schoonmaak, 24/7 toegang en vergaderruimte

In dit kantoorpand maak je naast het gebruik van je eigen kantoorruimte ook direct gebruik van de vele voorzieningen. Zo is er een pantry aanwezig waar je 's middags gemakkelijk even je lunch kunt bereiden. Bovendien heb jij als huuder altijd 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoorruimte. Op die manier kun jij je eigen werktijden bepalen. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een grote vergaderruimte. Deze ruimte is zeer geschikt voor het geven van presentaties.

Locatie en bereikbaarheid, Sint Michaelstraat, Steyl

Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je als huurder geen zorgen te maken. Het kantoorpand is gelegen in de buurt Kloosterdorp. Deze buurt is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De dichtstbijzijnde bushalte is Maasstraat. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten. Kom je liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A73 in slechts 4 minuten rijden op je werk. Ideale locatie toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Sint Michaelstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit prachtige, monumentale kantoorgebouw? Wees er dan snel bij! Dit betreft een erg populaire werklocatie. Neem contact met ons op en plan een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend!

3 beoordelingen Sint Michaelstraat

Práchtig kantoorgebouw!

Dit gebouw geeft je onderneming een echte boost...

Just one word: BEAUTIFUL!

Wat een geweldig kantoorgebouw, vreemd dat hier nog zoveel ruimten beschikbaar zijn. Zou er direct willen huren.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!