Top 7 modern-zakelijke kantoorruimten

  • Door Madée Reinerink
  • zaterdag 15 juni 2019

Een kantoorruimte waar modern gecombineerd wordt met zakelijk, ook wel een modern-zakelijke kantoorruimte genoemd, is een combinatie die je steeds vaker ziet terugkomen in de inrichting. Alleen hoe combineer je beide stijlen nou in één kantoorruimte? In dit blog lees je dé kantoorlocaties met een modern-zakelijke kantoorinrichting. Of dit nu in de Zuidas van Amsterdam of in Utrecht Papendorp is, de mogelijkheden voor jouw nieuwe modern-zakelijke kantoorruimte zijn eindeloos. Lees dus snel verder!


De mogelijkheden voor de inrichting van je kantoorruimte zijn eindeloos. Je kunt er daarnaast voor kiezen om de inrichting van je kantoorruimte zelf te bepalen, maar nog gemakkelijker is een kantoorruimte die turn-key wordt opgeleverd. Zo kun jij meteen aan de slag in je nieuwe kantoorruimte. In onze vorige serie las je de ‘Top 7 kantoorruimten met een industriële inrichting’. In dit blog de top 7 modern-zakelijke kantoorruimten.

Een modern-zakelijke kantoorruimte typeert zich als een eigentijdse inrichting die er verzorgd en strak uitziet die past bij de culturele waarden van een organisatie.

Hoe ziet een modern-zakelijke kantoorruimte eruit?

Er zijn vele definities van een modern-zakelijke kantoorpand: nieuw, recent, fris, up-to-date of hip. Met de definitie van ‘een eigentijdse inrichting die er verzorgd en strak uitziet die past bij de culturele waarden van een organisatie’ wordt de definitie van een modern-zakelijke kantoorruimte goed gedekt. Of de kantoorruimte dan kleurrijk en inspirerend is of juist zwart-wit, strak is, verschilt per organisatie en dus per kantoorinrichting.

Kantoor huren koningin julianaplein 10Een modern-zakelijke kantoorruimte aan het Koningin Julianaplein 10 in Den Haag.

De modern-zakelijke kantoorruimten op een rijtje!

Eerder in dit blog heb je al gelezen dat de inrichting van een modern-zakelijke kantoorruimte heel erg kan verschillen. Daarom lichten we in dit blog 7 verschillende modern-zakelijke kantoorruimte uit om jou een beeld te geven en ook niet geheel onbelangrijk om je vooral dé kantoorruimte te vinden voor jouw organisatie! Doe er dus vooral je voordeel mee.

Zuidas: dé modern-zakelijke kantooromgeving

In de Amsterdamse Zuidas bruist het van de moderne kantoren. Het is ook een van de populairste kantoorlocaties in Nederland om een kantoorruimte te huren. Aansprekende bedrijven als Google, Deloitte, Coolblue en ABN Amro huren hier al kantoorruimte. De reden dat de Zuidas in Amsterdam zo populair is, komt doordat alle bedrijven die er in Nederland toe doen, hier hun kantoor hebben gevestigd. Is dit ook iets voor jouw bedrijf? Lees hier onderstaand de modern-zakelijke kantoorruimten in Amsterdam Zuidas.

Kantoorruimte Huren gustav mahlerplein 28 en 58-60Een goed voorbeeld van modern gecombineerd met strak meubilair, wat toch ook zorgt voor een zakelijke sfeer.

Moderne kantoorpand aan het Gustav Mahlerplein, Amsterdam

Het iconische kantoorpand aan het Gustav Mahlerplein is voorzien van een moderne kantoorinrichting. Het design van modern gecombineerd met strak meubilair zorgt voor een modern-zakelijke inrichting. Aan het Gustav Mahlerplein weten ze hoe ze het moeten aanpakken, zo beschikt het kantoorpand over een restaurant, koffiecorner en loungeruimte. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is jouw kantoorruimte makkelijk te bereiken. Wat wil je nog meer?

Sfeerimpressie van de Zuidas van Amsterdam. 

Utrecht Papendorp als kantoorlocatie

Tussen de Leidsche Rijn en de A12 bevindt zich het bedrijventerrein Papendorp. Het bedrijventerrein is gelegen in de stad Utrecht, dit zorgt voor een centrale ligging in Nederland. Veel bedrijven hebben er al voor gekozen om een kantoorruimte te huren op dit bedrijventerrein, zo zit onder andere het kantoorpand van bol.com in Papendorp. Dit geeft toch aan dat er serieuze bedrijven vestigen en wie weet ben jij er daar binnenkort ook één van.

  

Vrij nieuw kantoorpand aan de Papendorpseweg, Utrecht

Het kantoorpand aan de Papendorpseweg 100 is gebouwd in 2003. Dat valt ook terug te zien aan de moderne inrichting van dit kantoorpand! Het betreft een indrukwekkend kantoorpand met vele verdiepingen. De services en faciliteiten zorgen voor een zakelijke indruk. Zo heeft iedere huurder 24/7 toegang tot zijn kantoorruimte, is er een receptie aanwezig om klanten te ontvangen en zijn ze bereid de telefoon voor jou te beantwoorden en zijn er aanwezige vergaderruimten waar jij gebruik van kunt maken.

Kantoorruimte huren Papendorpseweg 100Zakelijk maar ook modern in het kantoorpand aan de Papendorpseweg 100

Een zakelijk ontvangst aan de Mercatorlaan, Utrecht

Aan de Mercatorlaan 1198-1200 weten ze wat een ontvangst is, zo is de binnenkomst voorzien van een royale entree waarin jij en je eventuele gasten worden ontvangen door gastvrouwen van de receptie. Over een tekortkoming aan faciliteiten hoef jij je aan de Mercatorlaan niet druk te maken. De kantoorruimte is op 5 minuten van verschillende snelwegen gelegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte Utrecht Papendorp Zuid ligt op slechts 3 minuten loopafstand.  

Geniet van de skyline van Rotterdam Centrum

Rotterdam Centrum kenmerkt zich door haar unieke skyline van kantoren en hotels in het stadscentrum. Geen enkele andere stad in Nederland verandert zo snel als Rotterdam. De Markthal, De Rotterdam Building en FIRST Rotterdam zijn voorbeelden van deze veranderende skyline. Je kunt jouw bedrijf dus niet moderner vestigen dan in Rotterdam.

Kantoorpand aan de Weena Zuid 290 Het moderne kantoorpand aan de Weena Zuid waar je zowat niet omheen kunt!

De Weena-Zuid: de straat voor jouw toekomstige kantoorruimte

Aan de Weena bruist het van de kantoorruimten. In een opvallend kantoorgebouw laat jij bij bezoekers meteen je visitekaartje achter. Het kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 18.285 m2 zit gegarandeerd jouw kantoorruimte tussen. Momenteel huren hier al diverse bedrijven een kantoorruimte, denk hierbij aan advocatenkantoren, reclamebureaus en organisatieadviesbureaus. Ben jij de volgende in dit rijtje?

De stationsomgeving in Den Haag

In de buurt van het Centraal Station in Den Haag hebben al vele internationale bedrijven zich gevestigd en geef ze eens ongelijk. Je zit op een toplocatie wat betreft bereikbaarheid. Met het openbaar vervoer ben je binnen no-time bij jouw kantoorruimte. Daarnaast beschikt het Centraal Station over genoeg parkeergelegenheid om jouw auto te parkeren.

Kantoorruimte huren aan het koningin julianaplein 10Een goed voorbeeld van een modern-zakelijke pantry.

De hoogte in aan het Koningin Julianaplein, Den Haag

Dit moderne, veelal met glas en stenen uitgevoerde, kantoorpand aan het Koningin Julianaplein 10 ligt in het centrum van Den Haag. Direct naast het Centraal Station wel te verstaan. De kantoorruimten zijn gelegen op de 11e verdieping in deze kantoortoren, vanuit jouw kantoor heb jij uitzicht over de prachtige stad Den Haag! Terwijl je aan het werk bent, maak je gebruik van vele professionele voorzieningen. Zo plan je meetings in één van de vergaderruimten, maak je gebruik van gratis WiFi, water, koffie en thee. Modern gecombineerd met zakelijk valt meteen terug te zien aan de look van dit kantoorpand.

Jouw modern-zakelijke kantoorruimte nog niet gevonden?

Wil jij ook voorzien zijn van een modern-zakelijke kantoorruimte maar waren bovenstaande kantoorruimten niet de perfecte kantoorlocatie voor jouw organisatie? Neem dan snel contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij staan geheel gratis en vrijblijvend voor je klaar om jou te helpen bij de zoektocht naar een modern-zakelijke kantoorruimte!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure