Top 7 kantoorruimten in Breda

  • Door Madée Reinerink
  • vrijdag 9 augustus 2019

Breda, een stad met een kantorenaanbod voor iedere organisatie en waar jij ook dé kantoorruimte vindt voor jouw bedrijf. De centrale ligging en goede infrastructuur naar België en Duitsland zorgen samen met de lagere huurprijs ten opzichte van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Eindhoven dat een kantoorruimte huren in Breda aantrekkelijk is. In dit blog lichten we de top 7 kantoorruimten in Breda uit. Doe er je voordeel mee!


Het veelzijdige Breda

Een kantoorruimte in Breda dient als ideale basis. Breda is een groeiende provinciestad, doordat beleggers interesse tonen in de stad. Voortdurend zijn zij op zoek naar nieuwe bouwprojecten. Daarnaast zijn er meerdere scholen te vinden in Breda wat zorgt voor veel hoogopgeleiden. Ideaal als jouw bedrijf op zoek is naar talent. Lees alle voordelen van de stad in het blog: ‘Breda! Kantoorruimte huren in deze prachtstad biedt vele voordelen’.

Kantoorruimte huren bredaseweg 8 53366Bedenk welke faciliteiten jij graag in je kantoorpand wilt. Een pantry kan er hier één van zijn.

Dé kantoorruimten van Breda

Nu we de voordelen van de stad in kaart hebben gebracht, kan de zoektocht naar een kantoorruimte in Breda beginnen. Om je op weg te helpen lees je in dit blog de top 7 kantoorruimten van Breda. Deze kantoorpanden zijn zowel qua locatie, prijs als services de moeite waard. Lees dus snel verder en ontdek waar jij jouw kantoorruimte moet huren in Breda!

Moderne kantoorkamers aan het Minervum

Dit kantoorpand aan het Minervum 7444a beschikt over comfortabele en moderne kantoorkamers op het zakelijk industrieterrein Hoogeind. Naast de stijlvol ingerichte kantoorruimten zijn de voorzieningen ook goed verzorgd. De kantoorruimten beschikken al over meubilair, maar zijn daarnaast ook zelf in te richten.

Gratis parkeren: ideaal voor jou en je collega's, maar ook voor klanten die op bezoek komen.

De kantoorlocatie is perfect te bereiken met de auto. De A27 ligt namelijk op 1 minuut afstand en staat in verbinding met andere snelwegen. Bij het kantoorpand kun je daarnaast gratis parkeren. Ideaal voor jou en je collega’s, maar ook zeker voor klanten die op bezoek komen. Reist je personeel met het openbaar vervoer? In de straat is een bushalte met rechtstreekse verbinding naar Breda Centraal.

Kantoorruimte huren aan minervum 7444aAan het Minervum weten ze wel hoe ze een kantoorruimte moeten inrichten.

Profiteer van hoogwaardige services aan de Ceresstraat

Aan de Ceresstraat, gelegen in de Stationsbuurt, worden diverse kantoorruimten voor verhuur aangeboden. Zo bevindt zich aan de Ceresstraat 1 een modern kantoorpand voorzien van energielabel A. Verschillende branches huren hier een kantoorruimte, zo vind je er advocatenkantoren, diverse financiële holdings en organisatieadviseurs. Wellicht ben jij de volgende in dit rijtje.

In dit kantoorpand wordt veel aandacht geschonken aan de hoogwaardige services en voorzieningen. Zo is er een receptie aanwezig die de post verwerkt en indien gewenst de telefoon voor je beantwoorden. Daarnaast is jouw kantoorruimte 24/7 toegankelijk, waardoor je de mogelijkheid hebt om in de avonduren te werken.

Monumentale kantoorpand aan de Ceresstraat

Iets verderop in de straat aan de Ceresstraat 13 bevindt zich dit prachtige monumentale kantoorpand. Het kantoorpand beschikt over moderne en stijlvolle ingerichte kantoorruimten, met als eyecatchers de prestigieuze vergaderzalen. Vele authentieke elementen zijn nog zichtbaar in deze vergaderruimten.

Kantoorruimte huren aan de Ceresstraat 13Één van de prestigieuze vergaderzalen aan de Ceresstraat 13.

Verder heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte en wordt de schoonmaak van de algemene ruimten voor je geregeld. Tot slot kan de locatie aan de Ceresstraat worden omschreven als uitstekend. Het treinstation is op loopafstand en daarnaast reis je ook met de auto gemakkelijk naar kantoor. Een ideale locatie voor zowel autoreizigers als treinreizigers dus!

Zakelijk ingerichte kantoorruimte aan de Verlengde Poolseweg

Het aantrekkelijke en zakelijke kantoorpand aan de Verlengde Poolseweg 16 is gelegen op een zeer gewilde bedrijfslocatie, die gedeeld wordt met Nederlandse en Belgische bedrijven. De branches van deze bedrijven zijn voornamelijk het bankwezen, verzekeringen, financiële dienstverlening en management consultancy.

Naast deze prachtige kantoorlocatie kun je ook op andere 60 locaties in Nederland gebruik maken van de business lounge.

Dit kantoorpand beschikt over privékantoren en gedeelde werkplekken. Het pand heeft gratis WiFi, koffie en thee en er zijn ruimten aanwezig waar printers, scanners en kopieerapparaten voorhanden zijn. Met een kantoorruimte aan de Verlengde Poolseweg heb je naast deze kantoorlocatie ook de mogelijkheid om op een van de 60 andere locaties in Nederland gebruik te maken van de business lounge.

Kantoorruimte Verlengde poolseweg 16 51182In de business lounge aan de Verlengde Poolseweg kom jij de werkdag wel door.

Het perfecte plaatje aan de Lage Mosten

De gunstige locatie in combinatie met de services en faciliteiten maakt dit kantoorgebouw aan de Lage Mosten 37 de perfecte locatie voor jouw bedrijf. Je kunt gebruik maken van de aanwezige vergaderruimten, is er een pantry aanwezig waar jij jezelf kunt voorzien van een kop koffie of thee en zijn er in het kantoorgebouw meerdere lounges gecreëerd voor formele en informele gesprekken.

Zowel met de auto als het openbaar vervoer bereik jij gemakkelijk je kantoorruimte. Het kantoorgebouw ligt naast de A16 en ook zijn de rijkswegen A58 en A59 binnen enkele minuten te bereiken. Mocht je met het openbaar vervoer reizen dan vind je de bushalte op slechts 4 minuten loopafstand.

Kantoorruimte Lage mosten 37 51171In het kantoorpand aan de Lage Mosten 37 zijn meerdere loungeruimtes aanwezig voor zowel formele als informele gesprekken.

Kies voor het representatieve kantoorpand aan de Lage Mosten

Verderop in de straat bevindt zich het kantoorpand aan de Lage Mosten 49-63. Dit representatieve kantoorgebouw is voorzien van turn-key opgeleverde kantoorkamers met een moderne kantoorinrichting. Daarnaast kom je aan voorzieningen niet te kort. Je maakt gebruik van de aanwezige vergaderruimten voorzien van presentatie materiaal. Daarnaast zijn er meerdere pantry’s in het kantoorgebouw en beschikt het pand aan de voorzijde over parkeerplaatsen.

Kantoorruimte lage mosten 49 63 46533De moderne ingerichte kantoorkamers geven uitstraling aan jouw bedrijf.

Het buiten de stad gelegen kantoorpand aan de Bredaseweg

Iets boven Breda ligt het plaatsje Terheijden waar zich het prachtige kantoorpand aan de Bredaseweg 8 bevindt. Je huurt hier een kantoorruimte in een groot business center met moderne en representatieve kantoorinrichting. Je maakt naast je werkplek ook gebruik van alle andere aanwezige services en faciliteiten. Zo tref je bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie.

Een kantoorruimte in dit pand is een visitekaartje voor jouw organisatie.

De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij gemakkelijk je werkplek. Reis je met de auto naar het werk? Dan maak je gebruik van aanwezige parkeerplaatsen aan de de voorzijde van het kantoorpand. Een kantoorruimte in dit pand is een visitekaartje voor jouw organisatie.

Kantoorruimte bredaseweg 8 53363Prachtige royale entree aan de Bredaseweg 8 in Terheijden.

Kies voor een kantoorruimte in Breda

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Breda, maar heb je nog niet de juiste kantoorruimte gevonden? Of wijk je toch liever uit naar een andere stad? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag gratis en vrijblijvend bij het vinden van jouw perfecte kantoorruimte in Breda.


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure