VERHUURD

Veldhoven, De Run 1141-1157

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Veldhoven!

Kantoorruimte huren aan De Run (Veldhoven)

Een kantoorpand dat wordt omgeven door veel groen, dat is dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gelegen nabij de hightech campus, vlakbij de A2. Het betreft een kantoorpand uit 1989 dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 8780 m2. De buurt Meerveldhoven waarin dit kantoorpand gevestigd is, betreft een gezellige buurt met vele leuke restaurants als Brasserie Bij Puur in de directe omgeving.

Huurprijzen, kantoor De Run, Veldhoven

Kantoorruimte is te huur tegen zeer gunstige huurprijzen. Je huurt in dit kantoorpand een kantoorruimte met 1 tot 3 werkplekken. Per werkplek betaal je een maandelijkse huurprijs van €250,-. Dit betekent dat je voor een kantoorruimte met 3 werkplekken €750,- per maand betaald. Het is mogelijk om in dit kantoorgebouw een kantoorruimte te huren voor de korte termijn. Erg prettig, zo zit je namelijk niet aan lange contracten vast.

De Run: schoonmaak, 24/7 toegang en pantry

In dit kantoorpand aan De Run in Veldhoven maak je gebruik van alle standaard voorzieningen en services. Zo worden de kantoorruimten iedere week netjes schoongemaakt en ook de schoonmaak van de algemene ruimten zit bij de huurprijs inbegrepen. Verder is er een pantry aanwezig in het kantoorgebouw. Deze pantry is voorzien van een vaatwasser, koelkast, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. Bovendien is het kantoorpand 24/7 toegankelijk voor huurders. Door al deze voorzieningen en services zul jij je helemaal thuisvoelen op kantoor!

Locatie en bereikbaarheid, De Run, Veldhoven

Dit kantoorpand wordt onder meer gekenmerkd door haar uitstekende bereikbaarheid. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte De Run 1100. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A2, A67 en de A58 in slechts enkele minuten op kantoor. De auto parkeer je gemakkelijk op het aanwezige parkeerterrein dat naast het pand ligt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Run?

Wil jij graag een kantoorruimte huren met 1, 2 of 3 werkplekken? Dat kan aan De Run in Veldhoven. Plan een rondleiding in en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!