Breda! Kantoorruimte huren in deze prachtstad biedt vele voordelen

  • Door Madée Reinerink
  • donderdag 11 oktober 2018

Waarom je kantoorruimte zou moeten huren in Breda? De centrale locatie tussen verschillende steden, de goede infrastructuur naar België en Duitsland, een hoogopgeleide beroepsbevolking, een stad in ontwikkeling en, niet geheel onbelangrijk, een stad met kantorenaanbod voor ieder type organisatie zonder de hoge huurkosten van een stad als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven. Lees het blog en huur jouw kantoorruimte in Breda!


Vergaderruimte bredaPrestigeuze vergaderruimte aan de Ceresstraat in Breda.

Breda de ideale basis voor jouw kantoorruimte

Een kantoorruimte in Breda dient als ideale basis. De stad is namelijk centraal gelegen tussen de steden Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Antwerpen en Brussel. Door een goede infrastructuur is Breda goed verbonden met de omliggende landen België en Duitsland, waardoor je gemakkelijk naar (inter)nationale zakenrelaties reist.

De stad beschikt over een goede infrastructuur waardoor Breda goed verbonden is met de landen België en Duitsland.

Één van de voornaamste redenen om een kantoorruimte in Breda te huren is de hoogopgeleide beroepsbevolking. Dit komt doordat de Avans Hogeschool, NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, de Nederlandse Defensie Academie en het ROC West-Brabant er zijn gevestigd. De stad beschikt in totaal over zo’n 30.000 studenten. Ideaal voor de zoektocht naar jong talent voor jouw bedrijf.

Breda is daarnaast een aantrekkelijke stad om jouw bedrijf te vestigen aangezien het een groeiende provinciestad is. Regelmatig wordt er door beleggers interesse getoond dat zij op zoek zijn naar nieuwe bouwprojecten. Dit is dan ook terug te zien in de verscheidenheid en het brede aanbod van sectoren in de stad. Toch zijn de meest voorkomende branches logistiek, gezondheids- en welzijnszorg en de zakelijke dienstverlening.

Kantoorruimte Ceresstraat 1 Individuele werkplekken in het kantoorpand aan de Ceresstraat 1.

Het ruime aanbod in Breda Centrum-Station

Het stadsdeel met het grootste aanbod kantoorruimte in Breda is Centrum-Station. Kantoorruimte vinden in Breda is geen makkelijke taak wanneer je op zoek bent naar een werkplek die aantrekkelijk gelegen is en daarbij ook nog eens goedkoop moet zijn. Toch biedt de stad genoeg mogelijkheden met de vergelijkingswebsite van SKEPP.

De kantoorruimten aan de Ceresstraat zijn dichtbij het station gelegen. Het eerste kantoorpand is gelegen aan de Ceresstraat 1. Het is een modern pand waar diverse bedrijven al een kantoorruimte huren. Zo vind je er diverse financiële holdings, organisatieadviseurs en advocatenkantoren.

Kantoorruimte Ceresstraat 1 Het sociale hart van het kantoorpand aan de Ceresstraat.

Het andere pand is aan de Ceresstraat 13. Dit is een monumentaal kantoorpand dat in 2010 volledig gerenoveerd is. Het kantoorpand beschikt over moderne en stijlvolle ingerichte kantoorruimten, het bijzondere van dit pand zijn de prestigieuze vergaderzalen. In dit kantoorpand vind je huurders uit verschillende branches. Zo is er een makelaarsbedrijf, een autoverhuurbedrijf en een juristenkantoor gevestigd.

Vestig jij je in Breda Centrum-Station?

In het stadsdeel zijn vele hotspots te vinden. De Grote Markt is het kloppend hart van Breda. Om de Grote Markt liggen vele winkelstraten. De stad behoort tot de top 10 Nederlandse winkelsteden. Naast de vele winkels vind je er leuke restaurants en een tal van jaarlijkse evenementen.

Het centrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Dit komt omdat het Centraal Station in het noorden van het centrum is gelegen. Met de auto naar het werk is ook een goed alternatief. De stad ligt namelijk midden tussen de A16 en A27. Wil jij jouw kantoorruimte in Centrum-Station vestigen, maar nog niet het juiste kantoorpand gevonden?


Bekijk het kantorenaanbod in Breda Centrum-Station!

Vergaderruimten BredaVergaderruimten in het kantoorpand aan de Ceresstraat 13.

Vind jouw kantoorruimte in Breda Noord-Prinsenbeek

Ten noordwesten van het centrum ligt het stadsdeel Noord-Prinsenbeek. Dichtbij het station Prinsenbeek is het kantoorpand aan de Lage Mosten 49-63 gevestigd. Kom je liever met de auto? Dan is dat ook geen probleem. Vanaf de A16 ben jij zo bij jouw kantoorruimte aan de Lage Mosten. Je kunt daarnaast gratis gebruik maken van het parkeerterrein.

Met een kantoorruimte in Noord-Prinsenbeek profiteer je van een goede bereikbaarheid.

Het kantoorgebouw aan de Paardeweide is onlangs geheel gemoderniseerd en van vele gemakken voorzien. Elke verdieping is bereikbaar met de lift, er is een receptie en jouw kantoorruimte beschikt over ventilatie. Tijdens de lunch kun je heerlijk buiten aan de picknicktafels genieten van het zonnetje. Is het regenachtig dan is er binnen een gemeenschappelijke ruimte waar je kunt lunchen en een potje tafelvoetbal kunt spelen tegen je collega’s.

Waarom jij jouw kantoorruimte moet huren in Breda Noord-Prinsenbeek

Prinsenbeek is een dorp in de gemeente Breda. Een voornamelijke reden waarom jij jouw kantoorruimte moet huren in Breda Noord-Prinsenbeek is de bereikbaarheid. Het stadsdeel beschikt over een treinstation en met enkele minuten rijd je op de A16. De snelweg staat in verbinding met de steden Rotterdam en Antwerpen. Wordt Noord-Prinsenbeek jouw nieuwe kantoorlocatie?


Kantoorruimten in Noord-Prinsenbeek

Kantoorruimte Takkebijsters 3AIndustrieel kantoorpand aan de Takkebijsters 3A.

Welke kantoorruimte in Breda Oost-Brabantpark kies jij?

Het kantoorpand aan de Takkebijsters is vlak gelegen aan de A27. Het pand heeft een industriële look en zie jouw kantoorruimte voorzien van veel lichtinval. Je huurt hier een kantoorpand op basis van all-inprijzen. Hierdoor maak jij gebruik van de aanwezige vergaderruimte, een lunchruimte, belruimte en parkeer je jouw auto op het aanwezige parkeerterrein.

Met een kantoorruimte in Oost-Brabantpark bevind je je in een groene omgeving.

Aan de Claudius Prinsenlaan betreft een ruim en imposant kantoorgebouw waarbij er veel gebruik is gemaakt van glas. De faciliteiten en voorzieningen zijn goed geregeld. Zo zijn de administratieve ondersteuningen, print en copy service, WiFi en koffie/thee/water geheel gratis. Daarnaast kun je op deze locatie tevens gebruik maken van een van de 60 andere kantoorlocaties in Nederland. Allemaal bijkomende voordelen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte.

Kantoorruimte Claudius PrinsenlaanDoor het vele glaswerk wordt er veel lichtinval gecreeërd aan de Claudius Prinsenlaan.

Om deze redenen huur jij jouw kantoorruimte in Breda Oost-Brabantpark

Ten oosten van het centrum ligt het stadsdeel Oost-Brabantpark. Middenin het stadsdeel ligt een groot park met ruime wandelpaden. Ideaal wanneer je in de pauze een blokje om zou willen lopen. In Breda Oost-Brabantpark rijd je vanaf jouw kantoorruimte zo de A27 op. Deze snelweg staat in verbinding tussen Breda en de stad Almere. Jouw kantoorruimte in Breda Oost-Brabantpark? Bekijk het volledige kantorenaanbod:


Kantorenaanbod Oost-Brabantpark

Kantoorruimte Takkebijsters 3ATijdens de pauze trek jij je terug in de relaxruimte aan de Takkebijsters.

Huur jij straks een kantoorruimte in het veelzijdige Breda?

Ben jij na het lezen van dit blog enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte in Breda of omliggende steden? SKEPP heeft een ruim aanbod. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan een geheel gratis en vrijblijvende rondleiding in. Wij helpen graag om jouw perfecte kantoorruimte te vinden in Breda!


Neem nu contact op

Geen Breda als kantoorlocatie, maar wellicht een omliggende stad? Lees de blog over ‘Kantoorruimte huren in Breda, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal of Tilburg’.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure