Breda Oost-Brabantpark, Verlengde Poolseweg 16

Kantoorruimte te huur op gewilde bedrijfslocatie in Breda

U bent momenteel op zoek naar een aantrekkelijke en zakelijk ingerichte kantoorruimte? Hiermee zit u goed bij dit kantoor, het zilverkleurige kantoorgebouw ligt namelijk op Business Park II te Breda.

Beschikbare kantoorruimte aan de Verlengde Poolseweg in Breda

U heeft de mogelijkheid een werkplek, kantoorunit (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) te huren. U huurt hier het meest gunstig wanneer u tenminste 1 jaar kantoorruimte huurt op deze locatie!

Werk op meer dan 60 locaties door heel Nederland

U huurt een eigen werkplek of kantoorruimte op deze locatie in Breda. Maar u heeft de mogelijkheid om ook van 60 andere locaties in Nederland gebruik te maken van de business lounge. Daarnaast kent dit kantoorconcept 2.000 kantoorlocaties wereldwijd, waardoor u overal ter wereld plug&play kunt werken!

Huurprijs van de kantoorruimte en de aanwezige faciliteiten

Dit kantoorpand beschikt over privékantoren maar ook gedeelde werkplekken. Het kantoorpand heeft gratis beveiligde WiFi. Ook water, koffie en thee zijn gratis. Er zijn ruimten aanwezig waar printers, scanners en kopieerapparaten voorhanden zijn. Heeft u belangrijke vergaderingen? Dan kunt u gebruik maken van de diverse vergaderruimtes die aanwezig zijn. Videoconferencing is mogelijk op deze locatie. Momenteel zijn er diverse kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Zo huurt u al een ruimte van 17 m2 voor maar €739,- per maand. Een flexwerkplek is al te huur voor slechts €139,- per maand. Wees er snel bij, dit is een populaire werklocatie!

Breda, een toplocatie tussen Amsterdam, Antwerpen en Parijs

Werken op een goed bereikbare locatie, dat is wat u wilt. Dit kantoor is eenvoudig te bereiken via de A27. Parkeerplekken zijn bij het kantoorpand aanwezig. Tot slot is Breda aangesloten op de hogesnelheidslijn (Amsterdam-Parijs).

Welk kantoor is geschikt voor u? Bekijk het zelf

Dus wilt u een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat in een zakelijke omgeving en op een goed bereikbare plek in Breda? Neem dan contact op met SKEPP of neem een kijkje bij dit kantoor en plan uw eigen rondleiding via de website.

Kantoorruimte huren breda, Verlengde Poolseweg 16 Verlengde Poolseweg 16 Breda Oost-Brabantpark Toplocatie!

6 beoordelingen Verlengde Poolseweg

Prettige werkruimtes.

Goed meubilair en de nodige voorzieningen aanwezig.

Fijne locatie, bedrijfspark in Breda. Pand goed onderhouden.

Goede kantoorlocatie die werkt op basis van plug & play.

Een beetje verouderd meubilair vind ik maar alles is wel goed onderhouden, en dat is het belangrijkste!

Prima pand, echter niets bijzonders.

Goed bereikbare locatie in Breda, zeker handig als je vaak meetings hebt op locatie.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!