Breda Noord-Prinsenbeek, Lage Mosten 49-63

Kantoorruimte huren aan de Lage Mosten in Breda (Noord-Prinsenbeek)

Ben jij op zoek naar een moderne kantoorruimte aan de Lage Mosten in Breda Noord-Prinsenbeek? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en is gevestigd op het bekende kantoordistrict in Breda Noord. Het kantoorgebouw bestaat uit 8 verdiepingen en heeft opvallende kenmerken vanaf de buitenzijde, waaronder de oranje kleur. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Je huurt hier een kantoorruimte op maat, je hebt dus altijd het juiste aantal werkplekken. Zo huur je op deze locatie bijvoorbeeld een kantoorkamer voor 4 personen voor een maandelijks bedrag van €792,-. Voor een kantoorunit met 10 werkplekken betaal je €1980,- in de maand. De kantoorkamers worden turn-key opgeleverd. Dit houdt in dat jij je nergens meer zorgen om hoeft te maken, aan alles is gedacht! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Vergaderruimte, een pantry en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Lage Mosten in Breda Noord-Prinsenbeek brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je kantoorkamer ook gebruik van de aanwezige servies en faciliteiten, waaronder de vergaderruimten. Deze zijn ook voorzien van presentatie materiaal. Erg handig wanneer je met een klant wilt afspreken of een presentatie geeft aan je collega’s. Daarnaast zijn er ook meerdere pantry’s in het kantoorgebouw aanwezig, hier zet je dagelijks de heerlijkste koffie/thee. Reis je met de auto naar je werkplek? Aan de voorzijde van het kantoorgebouw zit een grote parkeerplaats, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige locatie, je bereikt namelijk makkelijk en snel je werkplek met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het bus- en treinstation Breda Prinsenbeek ligt op een korte loopafstand van slechts 5 minuten vanaf jouw werkplek. Ook de A16 loop langs het kantoorgebouw en het gezellige centrum van Breda is binnen enkele minuten bereikbaar.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Lage Mosten in Breda Noord-Prinsenbeek?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Lage Mosten in Breda Noord-Prinsenbeek? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Lage Mosten.

Lage Mosten 49-63 Lage Mosten 49-63 Breda Noord-Prinsenbeek Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!