Kantoorruimte huren Breda Noord-West, Lage Mosten 37

Bereikbaarheid
  • Bushalte Breda, Breda Prinsenbeek 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Breda-Prinsenbeek 5 min. lopen (0,4 km)
  • Sportschool 9 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lage Mosten 37 in Breda Noord-West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Breda Noord-West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Lage Mosten in Breda (Noord-West)

Wil jij een kantoorruimte huren op een geschikte locatie in Breda? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Lage Mosten in Breda Noord-West. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorgebouw dat af is en een visiteplaatje voor je organisatie is. De ideale locatie en de services/faciliteiten maken dit kantoorgebouw een ideale locatie. Wil je graag een kijkje komen nemen? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn er nog verschillende oppervlakten beschikbaar voor de verhuur, deze kantoorruimten starten vanaf 19 m2. Voor deze kantoorkamer van 19 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €665,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 45 m2, te huur voor €1750,- per maand. Op dit moment is de grootst beschikbare kantoorruimte 75 m2 en te huur voor een maandelijks bedrag van €2625,-. Deze prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Vergaderruimten, pantry en lounge

Het huren van een kantoorruimte aan de Lage Mosten in Brede Noord-West brengt vele voordelen met zich mee, zo kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimten. Ideaal wanneer je een afspraak hebt gepland met een klant of een presentatie wilt geven aan je collega’s. Daarnaast is er een pantry aanwezig waar jij jezelf kunt voorzien van een lekker kopje koffie/thee. In het kantoorgebouw zijn ook meerdere lounges gecreëerd, fijne plekken voor zowel formele als informele gesprekken. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is zoals eerder aangegeven op een ideale locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Zo ligt de A16 naast het kantoorgebouw en zijn ook de rijkswegen A58 en A59 binnen enkele minuten te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is vanaf jouw werkplek slechts 4 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Lage Mosten in Breda Noord-West?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Lage Mosten in Breda Noord-West? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de ideale kantoorruimte in Breda.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Lage Mosten 37

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen