Kantoorruimte huren Terheijden, Bredaseweg 8

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Terheijden, Hoofdstraat 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Breda-Prinsenbeek 1 uur 27 min. lopen (7,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Bredaseweg 8

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bredaseweg in Terheijden

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Bredaseweg in Terheijden, maar heb je nog niet de geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. Je huurt hier een kantoorruimte in een groot business center met moderne en representatieve kantoorruimten. Het kantoorpand ziet er prachtig uit en is echt een visiteplaatje voor je organisatie. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

Er zijn op dit moment nog meerdere kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. De beschikbare kantoorunits liggen tussen de 21 m2 en 46 m2. Voor de kantoorunit van 21 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €638,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte, bijvoorbeeld van 30 m2? Dit is ook mogelijk voor €918,- per maand. Voor de kantoorkamer van 46 m2 ben je een maandelijks kosten een bedrag van €1320,- kwijt. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten, deze zijn €115,- ongeacht hoe groot de kantoorruimte is die je huurt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een receptie en parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Terheijden, komt veel meer kijken dan alleen jouw kantoorruimte. Je mag namelijk naast jouw werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo tref je bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen verschillende administratieve werkzaamheden van je overnemen. Denk bijvoorbeeld aan het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van binnenkomende post. Reis je met de auto naar je werkplek? Deze kun je makkelijk en snel aan de voorzijde van het kantoorpand parkeren, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk jouw werkplek. Zo zijn de rijkswegen A59, A16 en A58 al vanaf 4 minuten rijden te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte aan de Hoofdstraat is vanaf jouw werkplek slechts 2 minuten lopen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Terheijden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Bredaseweg in Terheijden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Bredaseweg in Terheijden.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bredaseweg 8 in Terheijden

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bredaseweg 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner