Kantoorruimte huren Breda, Minervum 7444a

Bereikbaarheid
  • Bushalte Dorst, Kapelerf 21 min. lopen (1,7 km)
  • Treinstation Breda 55 min. lopen (4,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Minervum 7444a in Breda

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Breda!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Minervum in Breda

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Breda, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden voor jouw organisatie? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan het Minervum. Hier heb je de mogelijkheid om comfortabele en moderne kantoorkamers te huren voor een mooi prijsje. De beschikbare kantoorunits zijn gevestigd op de tweede verdieping. Naast de leuke werkplekken zijn de voorzieningen hier ook goed georganiseerd. Wil jij graag meer over deze locatie te weten komen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur met een totale oppervlakte van 65 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €795,-. Daarnaast is er op de eerste verdieping een vergaderruimte aanwezig, een pantry en toiletten waar gebruik van gemaakt kan worden. Wil je graag een kijkje komen nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Gemeubileerde kantoren en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan het Minervum in Breda brengt veel voordelen met zich mee, zo zijn de beschikbare kantoorruimten al voorzien van meubilair. Ideaal, je hoeft je hier namelijk niet meer mee bezig te houden en je kunt direct aan de slag. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel, je kunt gratis parkeren naast het kantoorgebouw. Handig voor jou en je collega’s, maar ook zeker voor klanten die op bezoek komen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een zakelijk industrieterrein gevestigd, namelijk industrieterrein Hoogeind. De locatie is perfect om te bereiken met de auto, je rijdt namelijk binnen 1 minuut de snelweg A27 op. Via de A27 bereik je ook al snel andere omliggende snelwegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? In dezelfde straat is een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation Breda Centraal.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Minervum in Breda?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Minervum in Breda? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb jij hier hulp bij nodig of zijn er nog wat vragen die je graag eerst beantwoord wilt hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan het Minervum in Breda. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Minervum 7444a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen