Dit is waarom tech-bedrijven kantoorruimte huren in Eindhoven

  • Door Laura Loohuis
  • woensdag 18 juli 2018

Veel tech-bedrijven huren al kantoorruimte in Eindhoven, wat niet geheel verrassend is. Eindhovenis de 'Sillicon Valley' van Nederland. Toch is de keuze uit kantoorruimte in heel Nederland erg ruim. Waarom valt dan de keuze op Eindhoven? Lees dit blog om antwoord te krijgen op deze vraag en bekijk de inspirerende kantoorpanden in deze lichtstad.


Nederland belangrijke speler in de tech-industrie met 'het wonder van Eindhoven'

In Nederland is de tech-industrie de laatste jaren booming. Onder tech-organisaties moet je denken aan softwareontwikkelaars, IT-bedrijven en bijvoorbeeld tech-bedrijven in de sector reparatie van communicatie-apparaten. Vooral de high tech-sectoren groeien snel in Nederland, met Eindhoven voorop. Daarom wil jij als tech-bedrijf toch ook kantoorruimte huren in Eindhoven? Bekijk ons complete kantorenaanbod door op de volgende knop te klikken:


Kantoorruimte huren in Eindhoven

Na de massa-ontslagen van Philips in de jaren 90 krabbelde Eindhoven weer overeind. En hoe! Tegenwoordig regent het namelijk positieve statistieken over de stad. Nergens ter wereld worden zoveel patenten per hoofd bevolking geregistreerd dan in Eindhoven, de economie groeit bovengemiddeld (harder dan in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag) en de stad heeft zelfs de Randstad ingehaald als gebied dat de grootste industriële bijdrage aan de Nederlandse economie levert. Dit komt onder andere door Brainport.

Want de innovatieve toptechnologieregio Brainport heeft Eindhoven als hart. Dit is een van de meest innovatieve high tech-centra van Europa. Onder Brainport vallen onder andere de High Tech Campus, Strijp-S en TU/e Science Park. Als ambitieuze tech-organisatie wil jij toch ook onderdeel uitmaken van het 'wonder van Eindhoven', door in deze stad kantoorruimte te huren?

Lichttoren 32 Eindhoven Philips kantoorruimteIn het centrum van Eindhoven vind je de Lichttoren, maar je kunt ook kiezen voor kantoorruimte in Eindhoven Airport, Noord, Strijp-S en Science Park.

Ga jij je vestigen in het noorden van Eindhoven?

In Eindhoven Noord vind je veel inspirerende gebouwen waar jij kantoorruimte kunt huren. Bekijk bijvoorbeeld eens het pand aan de Ukkelstraat 2K in Eindhoven Noord. Hier zijn zowel kantoorkamers als grotere kantoorruimten beschikbaar. Dus hoeveel ruimte jij als tech-bedrijf ook nodig hebt, hier is altijd voldoende te huur! En een leuke extra is natuurlijk de extra faciliteiten zoals de aanwezigheid van meerdere pantry's en de stijlvolle, moderne en industriële kantoorinrichting waar je van geniet. Bekijk het zelf maar eens in de volgende video:

Aan de Weegschaalstraat 3 in Eindhoven Noord zijn nog 2 ruimere kantoorunits te huur. Wanneer jij hier besluit een kantoorruimte te huren wordt je medehuurder van bijvoorbeeld technisch ingenieurs en ander tech-bedrijven. Zo kun je in de gemeenschappelijke ruimtes contacten leggen en gezellig een praatje maken met de andere bedrijven binnen jouw sector.

Kantoorruimte Weegschaalstraat Eindhoven kantoor hurenIn dit pand huren andere tech-bedrijven al kantoorruimte, word jij hun nieuwe medehuurder?

Kantoorruimte huren in Eindhoven Strijp-S

De wederopstanding van de stad, dat ook wel 'het wonder van Eindhoven' wordt genoemd, is gebouwd op Philips-fundamenten. Het trendy district, Strijp-S, gooit internationaal hoge ogen dankzij de industriële uitstraling van de Philips-fabrieken die zijn getransformeerd tot hippe horeca en woon-, werk- en winkelruimte. Niet voor niets zijn er ook inspirerende kantoorruimten te huur in Eindhoven Strijp-S. Wij lichten er een aantal uit, maar ons aanbod is natuurlijk veel breder!

Aan de Torenallee zijn verschillende kantoorruimten te vinden voor jou als tech-bedrijf. Zo huur je een kantoorunit aan de Torenallee 45 of een kantoorkamer of (flex)werkplek aan de Torenallee 20. Zoals eerder gezegd vindt je in dit deel van de stad veel fabrieken die zijn getransformeerd tot kantoorpanden. Dit is ook in deze panden te zien. Want zowel de binnen- als buitenkant beschikken over een creatieve en industriële uitstraling.

Het kantoorpand aan de Kastanjelaan 400 in de industriële wijk Strijp-S, dat vooral geschikt is voor digitale ontwerpers, beschikt over stijlvolle kantoorruimten. Hier huur je niet alleen een kantoorruimte, maar er is ook een brainstormruimte, loungeruimte, vergaderruimte en een event space aanwezig! Ook zijn er aparte bel-units aanwezig waardoor jij ongestoord jouw belangrijke telefoontjes pleegt.

Kastanjelaan eindhoven kantoorruimte hurenAan de Kastanjelaan 400 in Eindhoven vind je een ruim aanbod aan stijlvolle kantoorruimten.

Huren op het Science Park dichtbij het stadspark

Bij de Technische Universiteit Eindhoven vind je het Science Park, dat een onderdeel is van het bedrijvenpark 'Ekkersrijt'. Hier vind je veel toonaangevende bedrijven uit de high tech-industrie, techniek en IT. Deze locatie, die ten noorden van Eindhoven ligt en in de buurt van het centrum, is geschikt voor zowel start-ups als voor snelgroeiende corporates.

Helaas is er hier op dit moment geen kantoorruimte beschikbaar, maar onze vastgoedconsultants willen altijd op zoek gaan naar jouw ideale kantoor op deze locatie. Neem daarom gerust contact met ons op. Bekijk ondertussen de onderstaande video voor een sfeerimpressie van het Science Park en lees vooral dit blog verder voor andere geweldige kantoorruimten in Eindhoven.

Het High Tech Campus in Eindhoven is een waar uitvindingenparadijs

Begin 2000 werd het terrein van Philips opengegooid voor andere bedrijven. Hierdoor is de High Tech Campus ontzettend gegroeid, met in 2016 zo'n 11.000 hoogopgeleide onderzoekers van over de hele wereld en zo'n 160 bedrijven en onderzoeksinstituten. Onder andere Philips zelf, KPN, Shell en ASML zijn hier gevestigd. Als ambitieus tech-bedrijf wil jij hier toch ook onderdeel van uitmaken? Bekijk de onderstaande video maar eens:

Flying high met jouw organisatie bij Eindhoven Airport

Zakelijk gezien is Eindhoven een erg aantrekkelijke stad voor jou, vooral om haar grote internationale bereikbaarheid dankzij Eindhoven Airport. En als internationaal tech-bedrijf is het daarom al helemaal praktisch om bij het vliegveld een kantoorruimte te huren! Want ook hier hebben wij een mooi aanbod aan kantoorpanden.

Zo zijn veel IT-organisaties jou al voor gegaan met het huren van kantoorruimte aan Flight Forum 40. Het voordeel van het huren in dit pand, is dat er veel kantoorkamers beschikbaar zijn. Als snelgroeiende organisatie kies jij er daarom voor om 1 of meerder kantoorruimten te huren. Zo creëer je gemakkelijk extra werkplekken voor jouw nieuw aangenomen talent! Maar er zijn natuurlijk ook veel meer kantoorpanden beschikbaar op deze locatie, bekijk het zelf eens:


Kantoorruimte bij Eindhoven Airport

Flight Forum 40 kantoorruimte huren in EindhovenWanneer je hier kantoorruimte huurt ben je gevestigd in een pand met andere IT-bedrijven.

Genieten van de sfeervolle stad in jouw kantoorruimte in Eindhoven Centrum

Eindhoven is zoals eerder gezegd een echte tech-stad. Daarnaast is het ook nog eens een super gezellige stad! Niet voor niets dat hier de langste caféstraat te vinden is met maar liefst 50 bars, restaurants en discotheken. Er is altijd wat te beleven, zeker in het centrum van de stad. Wil jij alvast een beetje proeven van de sfeer in Eindhoven? Bekijk dan de volgende video:

In het centrum van Eindhoven vind je onder andere de Lichttoren, wat een zeer populaire locatie is om verschillende redenen. Zo bevind jij je in het hart van dé tech-stad van Nederland, krijgt jouw imago een boost met de moderne en stijlvolle kantoorinrichting en geniet je van vele services wanneer jij hier kantoorruimte huurt. Wees er wel snel bij, want op dit moment is er nog maar 1 kantoorkamer beschikbaar!

kantoorkamer huren lichttoren 32 eindhoven kantoorruimteDoor de glazen wanden in de kantoorruimte krijg je een gevoel van openheid.

Kies jij voor het bedrijvencentrum De Hurk als dé kantoorlocatie voor jouw tech-bedrijf?

Eindhoven De Hurk is een veelzijdig bedrijventerrein dat erg gunstig is gelegen ten opzichte van de A2 en N2. Door onder andere die perfecte bereikbaarheid zijn er wel 300 bedrijven die al een kantoorruimte huren op deze locatie! Hieronder zijn veel bedrijven die werkzaam zijn in de tech-sector. Niet voor niets fungeert Eindhoven als hét centrum van technologie in Nederland.

Bekijk daarom eens het aanbod kantoorruimten aan de Hurksestraat 43. Dit kantoorpand is gelegen in een sfeervolle omgeving met tegenover onder andere een tankstation, supermarkt en Primera. Je hebt dan alles binnen handbereik! En wat nóg fijner is, is dat het kantoor over een eigen bedrijfsrestaurant beschikt waar jij geniet van een verse lunch of een heerlijke diner met jouw werknemers of collega's. In de onderstaande video krijg je een goed beeld van dit kantoor:

Is het bovenstaande kantoorgebouw toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan eens naar het lichte kantoorpand aan de Noord Brabantlaan 303-307. In dit pand met moderne uitstraling huren al veel ICT-bedrijven een kantoorruimte. De kantoorruimten zijn voorzien van veel groen en voelen ruim en open aan, zoals je ziet op de onderstaande foto. Perfect dus voor jou als tech-bedrijf met young professionals.

Noord Brabantlaan kantoorruimte huren eindhovenJij geniet van een moderne, lichte en groene kantoorinrichting wanneer jij besluit hier kantoorruimte te huren.

Gaat jouw bedrijf zich binnenkort settelen in dé tech-stad van Nederland?

Nu jij dit blog hebt gelezen ben jij er vast van overtuigd dat jij als tech-bedrijf een kantoorruimte moet huren in Eindhoven. We hebben je een aantal voorbeelden gegeven van inspirerende en stijlvolle kantoorpanden, maar er is natuurlijk nog veel meer beschikbaar! Bekijk daarom eens het complete aanbod kantoorruimte in Eindhoven. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Dit is geheel gratis en vrijblijvend! Wie weet huur jij binnenkort met jouw tech-bedrijf de ideale kantoorruimte in Eindhoven.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure