Kantoorruimte huren Eindhoven Noord, Weegschaalstraat 3

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Weegschaalstraat 3 in Eindhoven Noord

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 687 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 1.100 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Weegschaalstraat (Noord)

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Eckart, huur je een werkplek, ingerichte kantoorkamer of kantoorruimte uit maat vanaf 100 m2. Dit kantoorpand in Eindhoven is gebouwd in 1981 en bestaat uit 2 bouwlagen. Het totale perceeloppervlakte bedraagt 3750 m2. De huidige huurders van het kantoorpand zijn voornamelijk technisch ingenieurs, boekhouders en werknemers van leasemaatschappijen. 

Huurprijzen, kantoor Weegschaalstraat, Eindhoven

Beschikbaarheid van de kantoren en bijbehorende maandprijzen op aanvraag!

Weegschaalstraat: gratis parkeergelegenheid en WiFi

Bij dit kantoorpand aan de Weegschaalstraat in Eindhoven kunnen jij en je gasten gratis parkeren op een van de 3 parkeerterreinen. Daarnaast is er in het kantoorgebouw WiFi aanwezig waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Verder heb je in dit kantoorpand toegang tot veel centrale faciliteiten. Dankzij de aanwezigheid van een moderne telefooncentrale, glasvezelverbinding en een gemeenschappelijke kopieermachine kun jij snel en gemakkelijk van start met jouw onderneming! 

Locatie en bereikbaarheid, Weegschaalstraat, Eindhoven 

Dit kantoorgebouw, gelegen aan de Weegschaalstraat, is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 7 minuten lopen. Verder bevindt Eindhoven Centraal Station zich op een afstand van 4,5 kilometer. Daarnaast is het pand ook met de auto prima bereikbaar. De snelwegen A50, A270 en A67 liggen allemaal binnen een straal van 10 kilometer van het kantoorgebouw. Het kantoorpand ligt in een erg groene omgeving. Vind je het fijn om een rondje te lopen tussen de werkzaamheden door? Kies dan voor een leuke route door het Amandelpark. Of wil je tussen de middag snel boodschappen halen? Dan kun je terecht bij de Albert Heijn, gelegen aan de Tarwelaan, 600 meter verderop. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Weegschaalstraat? 

Wil jij graag jouw onderneming vestigen in dit kantoorpand in Eindhoven? Plan dan direct een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Super dat je hier flexplekken kunt huren, echt ideaal als je niet iedere dag ruimte nodigh ebt!

R

Rustige kantoorruimtes, niet zo massaal, vind ik hier erg prettig.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Weegschaalstraat 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen