VERHUURD
Super deal

Eindhoven Noord, Weegschaalstraat 3

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Noord!

Kantoorruimte huren aan de Weegschaalstraat (Noord)

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Eckart, huur je een werkplek, ingerichte kantoorkamer of kantoorruimte uit maat vanaf 100 m2. Dit kantoorpand in Eindhoven is gebouwd in 1981 en bestaat uit 2 bouwlagen. Het totale perceeloppervlakte bedraagt 3750 m2. De huidige huurders van het kantoorpand zijn voornamelijk technisch ingenieurs, boekhouders en werknemers van leasemaatschappijen.

Huurprijzen, kantoor Weegschaalstraat, Eindhoven

Beschikbaarheid van de kantoren en bijbehorende maandprijzen op aanvraag!

Weegschaalstraat: gratis parkeergelegenheid en WiFi

Bij dit kantoorpand aan de Weegschaalstraat in Eindhoven kunnen jij en je gasten gratis parkeren op een van de 3 parkeerterreinen. Daarnaast is er in het kantoorgebouw WiFi aanwezig waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Verder heb je in dit kantoorpand toegang tot veel centrale faciliteiten. Dankzij de aanwezigheid van een moderne telefooncentrale, glasvezelverbinding en een gemeenschappelijke kopieermachine kun jij snel en gemakkelijk van start met jouw onderneming!

Locatie en bereikbaarheid, Weegschaalstraat, Eindhoven

Dit kantoorgebouw, gelegen aan de Weegschaalstraat, is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 7 minuten lopen. Verder bevindt Eindhoven Centraal Station zich op een afstand van 4,5 kilometer. Daarnaast is het pand ook met de auto prima bereikbaar. De snelwegen A50, A270 en A67 liggen allemaal binnen een straal van 10 kilometer van het kantoorgebouw. Het kantoorpand ligt in een erg groene omgeving. Vind je het fijn om een rondje te lopen tussen de werkzaamheden door? Kies dan voor een leuke route door het Amandelpark. Of wil je tussen de middag snel boodschappen halen? Dan kun je terecht bij de Albert Heijn, gelegen aan de Tarwelaan, 600 meter verderop.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Weegschaalstraat?

Wil jij graag jouw onderneming vestigen in dit kantoorpand in Eindhoven? Plan dan direct een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

2 beoordelingen Weegschaalstraat

Super dat je hier flexplekken kunt huren, echt ideaal als je niet iedere dag ruimte nodigh ebt!

Rustige kantoorruimtes, niet zo massaal, vind ik hier erg prettig.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!