Eindhoven Noord, Ukkelstraat 2K

4 (1)
 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 688 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 2.750 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Ukkelstraat (Woensel-Noord)

Dit kantoorpand aan de Ukkelstraat in Eindhoven is gebouwd in 1983 en heeft een perceeloppervlakte van 4222 m2. Het pand is recentelijk gerenoveerd en heeft hierdoor een zeer representatief en modern uiterlijk. Door het pand zijn meerdere gezamenlijke loungeplekken ingericht waar je bijvoorbeeld gasten kan ontvangen of zelf kan werken voor de afwisseling. Je toekomstige buren bestaan bijvoorbeeld uit een reclamebureau en een vermogensbeheerder.

Huurprijzen, kantoor Ukkelstraat, Eindhoven

In het kantoorpand zijn meerdere kantoorruimten beschikbaar. Deze kantoorruimten zijn 50 m2, 74 m2, 85 m2 en 200 m2 groot. De ruimte van 50 m2 huur je al voor €688,- per maand. Liever de grotere ruimte huren van 200 m2? Dan betaal je maandelijks €2750,- per maand. Bij huurtermijnen vanaf 2 jaar is een huurvrije periode bespreekbaar.

Ukkelstraat: recentelijke gerenoveerd met gratis parkeergelegenheid

Dit kantoorpand aan de Ukkelstraat in Eindhoven heeft een gezamenlijke representatieve entree met voldoende ruimte om gasten te ontvangen. Door de moderne intercom hoef je zelf de deur niet open te doen en is het gebouw veilig afgesloten. De vele gezamenlijke ruimten bieden voldoende plek om even buiten je kantoor om te kunnen werken en huurders hebben 24/7 toegang. Door het gebouw zijn meerdere pantry’s en gescheiden dames- en heren toiletgroepen verspreid. Ook is er een vergaderruimte beschikbaar voor huurders en het kantoorpand beschikt over glasvezelinternet. Extra opties zoals telefoonservice en schoonmaak zijn optioneel.

Locatie en bereikbaarheid, Ukkelstraat, Eindhoven

Dit kantoorpand ligt op een goede zichtplek vooraan het bedrijventerrein. Het kantoorgebouw is zowel als met de auto en het ov zeer goed bereikbaar. Zo is de A2 slechts 5 minuten rijden en is er achter het gebouw ruime parkeergelegenheid beschikbaar. De bushalte is ongeveer 5 minuten lopen en staat in directe verbinding met Centraal Station Eindhoven. Op een loopafstand van 500 meter vind je De Tempelier, het gezelligste café van Eindhoven. Verder ligt het mooie Amaldelpark in de direct omgeving, een leuk park waar je gezellig met collega's een rondje kunt lopen tijdens de pauze.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ukkelstraat?

Dit kantoorpand aan de Ukkelstraat in Eindhoven ligt op een toplocatie waardoor jij en je gasten het eenvoudig kunnen bereiken. Boek geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding bij ons en ontdek zelf hoe goed de bereikbaarheid is!

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Ukkelstraat in Eindhoven Noord

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Ukkelstraat in Eindhoven Noord.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

1 beoordelingen Ukkelstraat

Gaaf pand!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!