Kantoorruimte huren Eindhoven Strijp-S, Torenallee 20

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Eindhoven, Glaspoort 5 min. lopen (0,4 km)
 • Eindhoven Strijp-S 10 min. lopen (0,8 km)
 • Park 2 min. lopen (0,1 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Torenallee 20

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Torenallee in Eindhoven (Strijp-S)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Torenallee in Eindhoven? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw. Het kantoorpand is in 1989 gebouwd, maar pasgeleden volledig gerenoveerd. Via een centrale entree kom je in een gebouw binnen waar een duidelijk industrieel karakter zichtbaar is. Dit komt omdat er tijdens de renovatie veel oude elementen bewaard zijn gebleven. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op deze locatie zijn kantoorruimten en werkplekken beschikbaar. Je huurt al een kantoorruimte vanaf €1300,- in de maand. Voor dit bedrag krijg je een mooie kantoorkamer, geschikt voor 4 personen. Ben je met meerdere personen? Neem dan een kijkje in de andere beschikbare kantoorunit, te huur voor een maandelijks bedrag van €1600,-. Ben je zzp-er en niet op zoek naar een eigen ruimte? In dit kantoorgebouw is het ook mogelijk om een vaste fulltime werkplek te huren voor €350,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle services en faciliteiten.

Gemeubileerde kantoorruimten, 24/7 toegankelijkheid en schoonmaak

Het huren van een kantoorruimte aan de Torenallee in Eindhoven (Strijp S) brengt vele gemakken met zich mee door de aanwezige services en faciliteiten. Ben jij op zoek naar een ruimte waar je zo in kunt? De gemeubileerde kantoorrkamers op deze locatie bieden daar de oplossing voor. Een ander voordeel is dat je hier 24/7 gebruik van kunt maken. Erg handig wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wilt afronden. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel, dit wordt voor jou gedaan! Daarnaast maak je gebruik van een luxe pantry, glasvezel internet en wordt jouw naam als huurder bij de entree vermeld.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is erg goed bereikbaar, de A2, A67 en A50 liggen namelijk op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte ‘Eindhoven, Glaspoort’ is op slechts 5 minuten loopafstand verwijderd van jouw werkplek en het treinstation ‘Eindhoven Strijp-S’ ligt iets verderop. In de nabije omgeving zit het restaurant Soul Kitchen. Een echte aanrader om een keer lekker te gaan eten na werktijd!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Torenallee in Eindhoven Strijp-S?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte of werkplek te huren aan de Torenallee in Eindhoven Strijp-S? Plan dan snel een rondleiding in. Onze vastgoedconsultants helpen je hier graag gratis en geheel vrijblijvend mee verder en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Torenallee.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Torenallee 20 in Eindhoven Strijp-S

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

De industriële look in dit kantoorpand is erg gaaf gedaan.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Torenallee 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner