Kantoorruimte huren Eindhoven Strijp-S, Kastanjelaan 400

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Eindhoven, Cederlaan 3 min. lopen (0,2 km)
 • Eindhoven Strijp-S 10 min. lopen (0,8 km)
 • Park 6 min. lopen (0,4 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Kastanjelaan 400

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kastanjelaan (Strijp)

Kantoorruimte huren in de industriële wijk Strijp? Dat kan aan de Kastanjelaan. Dit kantoorpand is met name gericht op makers, makers van fysieke meubels tot aan digitale ontwerpen. Het kantoorpand is in 1989 gebouwd en is recent verbouwd. Het beschikt over hoge plafonds en er is veel gebruik gemaakt van glas en transparante materialen voor een ruime uitstraling.

Huurprijzen

In dit kantoorpand worden meerdere opties aangeboden. Op deze manier is er altijd wel een geschikte ruimte te vinden die past bij jouw wensen en budget. Zo huur je al een kantoorruimte vanaf €500,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte voor 2 personen. Liever een grotere ruimte huren? Kies dan voor een kantoorruimte voor 6 personen. Deze zijn te huur voor een maandelijkse huurprijs van €1500,-. Naast het huren van kantoorruimte kun je er ook voor kiezen om een eigen werkplek te huren. Deze zijn al te huur voor €275,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief btw.

Kastanjelaan: vergaderkamer, houtwerkplaats en event space

Dit kantoorpand aan de Kastanjelaan beschikt niet alleen over kantoorruimten, je kunt er namelijk ook voor kiezen om een vergaderruimte, houtwerkplaats of event space te boeken. Het boeken van deze ruimten is geheel gratis. Bovendien is er in dit kantoorgebouw ook nog een loungeruimte aanwezig en een brainstormruimte met zitzakken en relaxstoelen. Bovendien zijn er in dit kantoorpand aparte bel-units gecreëerd waar jij je even terug kan trekken voor een belangrijk telefoongesprek.

Locatie en bereikbaarheid, Kastanjelaan, Eindhoven

Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je als huurder geen zorgen te maken. De dichtstbijzijnde bushalte is Strijp S. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 3 minuten. Reis je liever met je eigen auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A2 als de A67 en A50 in minder dan 10 minuten op kantoor. Ideaal toch? Bovendien is Eindhoven Airport met de bus prima bereikbaar. Dit maakt het kantoorpand ook zeer geschikt voor internationale ondernemingen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kastanjelaan?

Zie jij jezelf al werken in deze creatieve omgeving? Kom gezellig langs en ontdek alle mogelijkheden. Hiervoor plan je een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kastanjelaan 400 in Eindhoven Strijp-S

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Wauw, wat een gave sfeer is hier gecreëerd door het meubilair!

Ziet er super uit.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kastanjelaan 400

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner