Dit zijn de 5 mooiste kantoren in Overijssel

  • Door Zoë Koedam
  • dinsdag 22 juni 2021

Ben je op zoek naar een kantoor in Overijssel? Dan is deze blog interessant voor jou! Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar jouw droomkantoor. Natuurlijk kunnen we niet alle kantoorruimtes in Overijssel bespreken. Daarom bespreken we in deze blog de 5 mooiste kantoorruimtes in Overijssel. Ben je benieuwd of het ideale kantoor voor jou er tussen zit? Lees dan snel verder en wie weet wandel jij binnenkort door één van deze kantoorruimtes in Overijssel!


✅ Huur jij binnenkort deze te gekke kantoorruimte in Zwolle?

Wil je een grote kantoorruimte huren in het Centraal Station van Zwolle? Dan is dit kantoor wat voor jou! In dit pand zijn kantoorruimtes beschikbaar tussen de 670 m2 en 1800 m2. En maak je maar geen zorgen over services en faciliteiten. Hier huur je een kantoorruimte in een representatief kantoorpand waar alles tot in de puntjes is geregeld.

Zuiderzeelaan 53 71 ZwolleKrijg je bezoek? Laat ze plaatsnemen in de centrale hal tot jij naar beneden komt

 

Huur jij een kantoorruimte aan de Zuiderzeelaan 53-71? Dan maak je niet alleen gebruik van jouw kantoorruimte, maar ook van de algemene faciliteiten in het pand. Zo vind je op de begane grond een bemande receptie. Ideaal wanneer je vaak klanten ontvangt en je jouw administratieve werkzaamheden liever uitbesteedt. Ook zijn er meerdere vergaderzalen aanwezig. Handig voor als je een presentatie wilt geven of een meeting hebt gepland met collega’s en (potentiële) klanten.

Zuiderzeelaan 53 71 Zwolle 2Geniet van het lekkere weer op het terras

 

Het kantoorgebouw ligt op een gunstige locatie. Vanuit jouw kantoorruimte heb je zicht op de ringweg van Zwolle. Ook op- en afritten zoals bijvoorbeeld de A28 bevinden zich op korte rijafstand van het kantoorpand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf je bureaustoel ben je met een paar minuten lopen op het Centraal Station. Vanuit hier reis je door heel Nederland. Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Zuiderzeelaan in het Centraal Station van Zwolle? Plan dan nu een gratis en vrijblijvende rondleiding!


Bezichtig het kantoor aan de Zuiderzeelaan 53-71

✅ Een kantoorruimte huren in Enschede?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Enschede? Dan is het kantoorpand aan de Brouwerijstraat 1 de ideale match voor jou! Dit kantoorpand is in 1990 gebouwd en ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Enschede. Al vele grote bedrijven hebben zich in dit eigentijdse kantoorpand gevestigd. Huur jij hier binnenkort ook een kantoorruimte?

Brouwerijstraat 1 EnschedeLunch samen met collega's in een van de pantry's

 

In dit kantoorgebouw maak je gebruik van vele services en faciliteiten. Zo is er razendsnel internet op jouw werkplek en zijn er meerdere pantry’s te vinden. Dit is de ideale plek om een lekker kopje koffie of thee te zetten voor jou en je collega’s. Reis je met de auto naar kantoor? Dan hoef jij nooit meer te zoeken naar een parkeerplaats. Aan de voorkant van het gebouw bevindt zich namelijk een grote (en beveiligde) parkeerplaats. Eenvoudig, veilig en snel parkeren! Daarnaast beschikt het Business Center over een dakterras. De perfecte plek voor een grote bijeenkomst of om jeu-de-boules te spelen met collega’s.

Brouwerijstraat 1 Enschede Op het dakterras kun je ontspannen, jeu-de-boules spelen met collega's en bijeenkomsten houden

 

Het kantoorpand ligt op een unieke locatie in Enschede. Op ongeveer 1500 meter afstand ligt het Centraal Station en met de auto ben je binnen een kleine 10 minuten op de A35. Ook zijn er verschillende supermarkten te vinden in de omgeving. Hierdoor ben je ten alle tijde in de gelegenheid om even snel een boodschap te halen. Ook is het centrum van Enschede makkelijk en snel te bereiken. Je vindt hier diverse horecagelegenheden waar je goed terecht kunt voor een moment van ontspanning. Zie jij jezelf wel rondlopen in dit kantoorpand? Boek dan nu een gratis bezichtiging!


Plan een gratis rondleiding aan de Brouwerijstraat 1

✅ Huur een kantoorruimte in Enschede Zuid

Is het kantoorpand aan de Brouwerijstraat in Enschede niet echt jouw ding? Geen zorgen! Het kantoorgebouw aan de Wethouder Beversstraat 185 heeft een representatieve uitstraling en biedt alle gemakken om comfortabel te werken. Kies je voor een flexwerkplek of huur je liever grotere een kantoorruimte? In dit kantoorpand kan het allebei! Jij maakt de keuze.

Wethouder Beversstraat 185 2Vergadertijd? Neem plaats in een van de vele vergaderruimtes

 

Het huren van een kantoorruimte aan de Wethouder Beversstraat brengt vele voordelen met zich mee. Zo drink jij elke dag gezellig een kopje koffie of thee met collega’s in de gemeenschappelijke pantry en kun je gebruik maken van meerdere vergaderruimtes. Handig als je met klanten belangrijke zaken moet bespreken of wanneer je een presentatie aan je team wilt geven. Wil je gezamenlijk lunchen? Dat kan in het moderne restaurant. Ideaal, toch?

Wethouder Beversstraat 185 Enschede 3Heb je een tijdje in volle focus gewerkt? Kom even tot rust in het sociale hart

 

Het kantoorgebouw ligt op een zeer gunstige locatie. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij gemakkelijk jouw (toekomstige) werkplek. De oprit van de A35 ligt op een korte rijafstand van het kantoorpand. Heb je een hekel aan het zoeken van een parkeerplaats? Dat is vanaf nu verleden tijd! Parkeer op het eigen terrein naast het kantoor.

Reis je liever met het openbaar vervoer? Met slechts 5 minuten lopen vind jij meerdere bushaltes. Er zijn hier ook een directe aansluitingen naar het Centraal Station van Enschede. Is dit kantoorpand iets voor jou? Wacht dan niet langer en plan een gratis en vrijblijvende bezichtiging!


Bezoek het kantoorpand aan de Wethouder Beversstraat 185

✅ Is dit kantoor in Hengelo de perfecte match voor jou?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Hengelo? Dan is het kantoorgebouw aan de Demmersweg 3 echt wat voor jou! Dit pand is in 2002 gebouwd en is gevestigd op een prominente zichtlocatie. De prettige locatie en de vele services en faciliteiten maken dit een zeer geliefd kantoorpand. In dit kantoor vind je zowel kleine kantoorruimtes als grote kantoorruimtes. Voor ieder wat wils dus!

Demmersweg 3 Hengelo 27Ga jij voor een kleinere kantoorruimte of ben je op zoek naar een groter kantoor?

 

Huur jij een kantoorruimte aan de Demmersweg in Hengelo? Dan profiteer jij van vele voordelen. Zo maak je naast jouw kantoorkamer gebruik van vele services en faciliteiten. Zoek je een ideale plek om met klanten te zitten voor een meeting of een fijne plek om een presentatie te geven voor je collega’s? Maak dan gebruik van een van de vele vergaderruimten.

Daarnaast vind je meerdere pantry’s in het kantoorgebouw. Een fijne plek om te genieten van een kopje koffie of thee en om ‘s middags te lunchen. Werk je graag in de avonduren of houd je van flexibele werktijden? Dit kantoorpand is 24/7 toegankelijk. Hierdoor bepaal je zelf wanneer jij werkt!

Demmersweg 3 Hengelo 11Wil je even informeel bijkletsen met je collega's? Neem plaats in het sociale hart

 

Via verschillende snelwegen zit jij binnen enkele minuten aan jouw bureau. Vanaf de A1 ben je met slechts 1 minuut rijden op locatie en vanaf de A35 ben je met 6 minuutjes op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De bushalte ligt op 7 minuten loopafstand. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation in Borne. Zie jij jezelf hier wel zitten? Plan dan snel een gratis rondleiding!


Bezichtig het kantoorpand aan de Demmersweg 3

✅ Huur een industriële kantoorruimte in Oldenzaal

Zoek jij een kantoorruimte in Oldenzaal? Neem dan eens een kijkje in dit industriële kantoorgebouw aan de Enschedesestraat 2. Het kantoorpand is gebouwd in 1863, maar is binnen compleet gerenoveerd. Er is een open ruimte gecreëerd waarin werken en ontspanning beide mogelijk zijn. Een van de voordelen van dit kantoor is de ideale ligging in Oldenzaal. Zo ligt het pand dichtbij de snelweg en ook is het treinstation van Oldenzaal om de hoek.

Enschedesestraat 2 Oldenzaal 2Zie jij jezelf wel werken in dit industriële kantoor?

 

Het kantoorpand biedt vele services en faciliteiten wat het huren op deze locatie erg comfortabel maakt. Parkeer je de auto snel en gemakkelijk aan de voorzijde van het kantoorpand. Deze parkeerplekken zijn, net zoals de kantoorruimte, 24/7 toegankelijk. Erg fijn als je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wilt afronden of bijvoorbeeld een etentje met klanten wilt organiseren op kantoor. Daarnaast is er een luxe pantry aanwezig in de lunchruimte. Dit is de ideale plek om een kopje koffie of thee te drinken en om in de middag te lunchen.

Enschedesestraat 2 OldenzaalTijd voor ontspanning? Speel een potje tafeltennis of maak een praatje met jouw collega's

 

Het kantoorgebouw is net buiten het gezellige centrum van Oldenzaal gevestigd. In het centrum vind je leuke winkels en een groot marktplein met veel cafés en eetgelegenheden. Leuk om samen met collega’s eens heen te gaan na werktijd! Vanaf de A1 rijd je met 3 minuten naar kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan heb je geluk! Het treinstation ligt op korte loopafstand van jouw werkplek. Ben jij al overtuigd? Boek dan snel een bezichtiging!


Plan een gratis rondleiding aan de Enschedesestraat 2

Huur jij binnenkort een van deze prachtige kantoren in Overijssel?

In deze blog heb je de 5 mooiste kantoren in Overijssel gezien. Zit het perfecte kantoor voor jou er tussen? Twijfel dan niet langer en plan een gratis en vrijblijvende bezichtiging! Wie weet ben jij binnenkort de nieuwe huurder van een van deze kantoorruimtes. Staat jouw ideale kantoor hier niet tussen? Geen probleem! Bekijk alle huurmogelijkheden op onze website. Wil je hulp bij de zoektocht naar jouw droomkantoor of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze kantoorexperts. Zij helpen je graag verder bij het vinden van jouw kantoor!


Bekijk alle huurmogelijkheden op onze website!

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure