Hoe SKEPP jouw scale-up of corporate volledig ontzorgd qua kantoorruimte huren

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 14 september 2018

Een broker van SKEPP die samen met jou naar rondleidingen van kantoorruimte gaat, nadat hij of zij je al tijdens de zoektocht intensief geholpen heeft om een koppeling te maken tussen jouw wensen en eisen voor kantoorruimte. Een voorbeeld waaruit blijkt dat SKEPP je als scale-up of corporate volledig ontzorgd tijdens je zoektocht naar kantoorruimte, maar ook nadat het huurcontract is getekend helpt het proptech-bedrijf je te allen tijde verder.


Ontzorging op het gebied van de zoektocht naar kantoorruimte, het volgen van de rondleiding(en) en het verzorgen van de kantoorinrichting

In dit blog lees je wat SKEPP doet om het voor jou als scale-up of corporate zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierin heeft het proptech-bedrijf een bijzondere propositie die erop gericht is om het vinden van een geschikte kantoorruimte te versnellen maar ook om de laatste twijfels weg te nemen en het totaalplaatje van meer zekerheid te voorzien. Dagelijks staat het bedrijf met circa 150 bedrijven in contact om de zoektocht naar hét geschikte kantoor succesvol te laten verlopen. Na dit blog weet jij waarom iedere scale-up of corporate de ontzorging van SKEPP wenst!


Bekijk in een kleine 2 minuten hoe de werkwijze van SKEPP is. Als scale-up of corporate kun je op extra ontzorging rekenen.

Uniek: Broker SKEPP gaat mee naar rondleidingen scale-ups en corporates

Een rondleiding op locatie om te kijken of de kantoorruimte aansluit bij de wensen en eisen van jouw scale-up of corporate, normaal gesproken doe je dit met de pandeigenaar, operator of verhuurder van het kantoorpand. SKEPP doorbreekt deze ban en ondersteunt je als scale-up of corporate tijdens de rondleiding. Het grote voordeel is dat je op deze manier kort kunt schakelen met de broker die je tijdens de zoektocht naar kantoorruimte intensief heeft geholpen. Daarnaast kenmerkt de broker van SKEPP zich door onafhankelijkheid ten opzichte van de pandeigenaar, operator of verhuurder.


Vele (grote) organisaties gaan met behulp van een gratis vergelijkingswebsite op zoek naar een geschikte kantoorruimte? Klik op de onderstaande button en lees waarom vele bedrijven kantoorruimte huren via een vergelijkingswebsite!


Lees snel verder

Met het Officemanager Dashboard zie je overzichtelijk je huurcontract en facturen op 1 plek

Waar SKEPP ondersteunt bij rondleidingen, biedt het ook ontzorging met betrekking tot de administratie. Maar liefst 80 pandeigenaren, operators of verhuurders maken gebruik van Officemanager. Het product van SKEPP dat hen ontzorgt bij het versturen van huuraanbiedingen, opstellen van huurcontracten en verzorgen van de facturatie. Voor jou als scale-up of corporate biedt dit ook vele voordelen.

Als je overtuigd bent dat het kantoor in pak 'm beet Den Haag jouw nieuwe kantoorlocatie moet worden, ontvang je in je mailbox een huuraanbieding. Deze kun je simpel vanuit je mailbox ondertekenen, waarna het richting de pandeigenaar, operator of verhuurder gaat om ook te ondertekenen. Bijkomend voordeel is dat je op ieder wenselijk moment in het overzichtelijke Officemanager Dashboard je huurcontract en factureren inziet. Alles lekker op 1 plek bij elkaar!


In 3 minuten vertelt Financial Specialist Lena Sand hoe Officemanager in zijn werk gaat voor verhuurders. Zodoende krijg je een beeld bij de mogelijkheden van Officemanager voor verhuurders, die indirect ook voordelen voor jou als scale-up of corporate opleveren.

Officeplanner: een flexibele kantoorinrichting die voldoet aan jouw wensen en eisen

Naast het vinden van een geschikte kantoorruimte, kan SKEPP je ook helpen met het inrichten van je kantoorruimte. Officeplanner is het inrichtingsconcept van SKEPP, dat zich kenmerkt door flexibiliteit, ergonomie en C4. Met name die laatste behoeft waarschijnlijk wat extra toelichting. C4 staat voor 4 zones die elk voor een bepaalde activiteit op kantoor dienen.

De Connect-zone is een informele zone om te ontmoeten, kort te overleggen of te lunchen. Het sociale hart van je bedrijf. In de Conference-zone is plek om te vergaderen en te presenteren in een afgezonderde ruimte. Het uitoefenen van je dagelijkse werk doe je in de CoWork-zone. Een plek met werkplekken, aangevuld met een lounge. Tot slot is er de Concentrate-zone. Hier trek je je terug, doe je inspiratie op en kun je geconcentreerd werken. Connect, Conference, CoWork, Concentrate: alles wat je nodig hebt op kantoor.

Met Officeplanner ontvang je altijd een persoonlijk inrichtingsvoorstel op maat, ingericht door onze Personal Designer

Vraag SKEPP om een gratis en vrijblijvend inrichtingsvoorstel, onze personal designer levert jou een inrichtingsvoorstel aan binnen 1 werkdag. Dit voorstel sluit aan bij de wensen en eisen voor je kantoorinrichting die je hebt doorgegeven. Tevreden? We leveren de inrichting binnen 1 week. Zo simpel is het huren van kantoormeubilair bij SKEPP.


De voordelen van een kantoorinrichting met Officeplanner:

  • Je kiest een design inbouwpakket je favoriete stijl: Urban Scandinavian of Urban Industrial;
  • Kies bovendien optioneel een afstijlpakket Color, Botanic of Cosy. Dit zorgt voor een persoonlijke touch;
  • Profiteer van flexibiliteit, want het meubilair is niet aard- en nagelvast en dus altijd eenvoudig te verplaatsen;
  • Meubilair en/of werkplekken zijn maandelijk op- en af te schalen. Officeplanner is net zo flexibel als de groei van je bedrijf;
  • Huur of financial lease op maandelijkse basis, dus geen hoge investeringen;
  • Je krijgt een persoonlijk inrichtingsvoorstel op maat, opgesteld door onze personal designer. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van jouw bedrijf.
inrichting met officeplanner locatie vianenEen sfeerimpressie van de Officeplanner-locatie in Vianen. Let op: er zijn de laatste tijd interessante ontwikkelingen geweest met betrekking tot het inrichtingsconcept, waardoor deze beelden deels achterhaald zijn. Benieuwd naar de ontwikkelingen? Neem dan contact op!

Vanaf de oriëntatiefase vind je bij SKEPP antwoorden op je vragen omtrent kantoorruimte zoeken

Oké, we benoemden de rol van SKEPP tijdens rondleidingen, Officemanager en Officeplanner. We gaan nu even terug naar het moment dat in je op kwam: "Wordt het niet eens tijd voor een nieuwe kantoorruimte?" of misschien: "Laat ik eens kijken hoe ik het meest simpel op zoek zou kunnen gaan naar kantoorruimte". Vanaf dat moment staat SKEPP namelijk al voor je klaar.

Een van de meeste gestelde vragen onder organisaties die kantoorruimte zoeken is: "Maar hoeveel m2 kantoorruimte heb ik eigenlijk nodig?" Daar is simpelweg geen eenduidig antwoord op te geven. Toch is daar iets op bedacht, namelijk de m2 kantoorruimte calculator! Klik op onderstaande button, geef aan hoeveel werkplekken je nodig hebt, hoe ruim je wilt zitten en of je gebruik wilt maken van extra ruimten (zoals vergaderruimte of een pantry). Vervolgens doet de calculator zijn werk en zie je hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt. Simpeler kan niet!


Bereken m2 kantoorruimte

Naast het aantal m2 kantoorruimte, kan het voor bedrijven ook lastig zijn om de juiste kantoorlocatie voor de eigen organisatie te bepalen. In het blog "Vind dé locatie voor je kantoorruimte in 5 simpele stappen" krijg je handvaten om de keuze voor je nieuwe kantoorlocatie te maken.

Een ander veelgehoorde vraag: "Waar kan ik het beste huren: een bedrijfsverzamelgebouw, business center of toch een kantoorconcept?" Logisch dat hier goed over nagedacht moet worden. Middels het blog "Bedrijfsverzamelgebouw of business center? Zo bepaal je de beste plek om kantoorruimte te huren" lichten we de verschillende gebouwtypen uit en vergemakkelijken we je keuze.

En als je helemaal gek wordt van de verschillende termen die je tegenkomt in je zoektocht, adviseren we je om "De gids voor kantoorruimte huren: alle belangrijke termen op een rij" door te lezen. Van feiten over huurcontracten en -termijnen tot aan kantoortypen, gebouwtypen en informatie over kantoorinrichting.

inspirerende kantoorinrichtingenEnkele afbeeldingen van kantoorpanden uit het aanbod van SKEPP. Inspireert dit jou als scale-up of corporate voor je nieuwe kantoor?

Om deze redenen huren (grote) partijen kantoorruimte bij SKEPP

Om je een goed beeld te schetsen, vroegen we 3 bedrijven naar de ervaringen van de zoektocht en om tips voor kantoorzoekenden. Richard Boekhorst van Olympia Uitzendbureau prijst de pro-actieve houding en gratis bemiddeling. Bovendien raadt hij af om zelf op zoek te gaan naar kantoorruimte. Hij licht dit verder toe in de video hieronder.

Barbara Kok, eigenaresse van Burn Out Poli roemt de 'laagdrempeligheid' van SKEPP, terwijl Femke Tjallema (mede-eigenaar Poliedro Services) positief is over de tijdsbesparing en uitstekende informatievoorziening. Doe je voordeel met de ervaringen en tips van de bedrijven die succesvol de zoektocht naar kantoorruimte hebben afgerond.


Lees meer over de ervaringen van Boekhorst, Kok en Tjallema:

Boekhorst vertelt in de video over zijn ervaringen tijdens de zoektocht en tipt bedrijven hoe het best kantoorruimte te zoeken.

Van onafhankelijke hulp tijdens rondleidingen tot het inrichten van je nieuwe kantoor: SKEPP ontzorgt volledig

Een onafhankelijke broker waar je al veel contact mee hebt gehad tijdens je zoektocht naar kantoorruimte die samen met jou naar rondleidingen van kantoorpanden gaat, een handig dashboard waarin je jouw huurcontract en facturen vindt en jouw ideale kantoormeubilair huren en laten transporteren en monteren op locatie.

Bovendien krijg je vanaf het eerste moment tips om te besparen, hoe je berekent hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt of andere zaken die je tegenkomt in de zoektocht naar kantoorruimte. Allemaal voorbeelden die illustreren waarom je als scale-up of corporate volledig ontzorgd wordt en jouw perfecte kantoorruimte vindt.

Vanaf de oriënterende fase tot ver na het ondertekenen van het huurcontract: SKEPP staat je bij en helpt je op ieder moment

Bonus: met deze artikelen profiteer je nu ook al van tips over huurvoorwaarden, -contracten en btw belast huren

Onderstaande blogs en whitepaper betaal je nooit teveel en bespaar je waar het kan.

Of bekijk ook onze kennisblogs of andere whitepapers die je helpen profiteren:

Meer informatie hoe jouw scale-up of corporate ontzorgd wordt?

Heb je naar aanleiding van dit blog nog vragen over de werkwijze van SKEPP, heb je nog vragen over hoe een broker van SKEPP je ondersteunt tijdens een rondleiding of wil je graag meer weten over een kantoorinrichting met Officeplanner? Hoe dan ook, met al je vragen kun je je melden bij de vastgoedconsultants van SKEPP. Gratis, vrijblijvend en zeker met antwoord op al je vragen. Aarzel niet en neem contact op met SKEPP!


Contact opnemen

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure