Online kantoorruimte huren, de zoektocht van Burn Out Poli

  • Door Mart de Vos
  • donderdag 31 mei 2018

Kantoorruimte huren kan lastig zijn als je niet weet waar je moet beginnen met zoeken. In deze rubriek spreken we met een partij die onlangs de zoektocht succesvol afrondde. In deze editie: Burn Out Poli. We vragen eigenaresse Barbara Kok hoe ze de zoektocht ervoer. Ze huurt sinds kort een kantoorruimte in Amsterdam en Rotterdam. Gebruik haar tips voor het vinden van een geschikte kantoorruimte!


Barbara KokBarbara Kok, een van de eigenaresses van het bedrijf. 

Wie ben je en wat doe je bij de Burn Out Poli?

"Ik ben Barbara Kok, een van de twee oprichters van de Burn Out Poli en we bestaan nu 10 jaar. We hadden ons bedrijf al gevestigd in Den Haag en Voorburg. Sinds kort dus ook in Amsterdam en Rotterdam. Mensen kloppen bij ons aan als ze een burnout hebben, vervolgens begeleiden wij deze mensen in een multi-disciplinair traject. We nemen mensen hierbij emotioneel, mentaal en fysiek in behandeling. Dit is belangrijk om iemand volledig te laten herstellen van een burnout."

"Door mensen zoals Kas is samenwerken met SKEPP laagdrempelig en zelfs plezierig, dat is een groot compliment waard!"

"We werken met een schema van 12 weken, waarna iemand weer op de werkvloer staat en van zijn of haar burnout af is. Burnout Poli is ontstaan uit ons therapeutenbestaan. We zagen namelijk dat de cliënten die binnenkwamen niet adequaat behandeld werden, te eenzijdig. Iemand die een burnout heeft is emotioneel, mentaal en fysiek vastgelopen en je moet ze daarom ook in die combinatie weer bij krachten krijgen."

Hoe heb je de zoektocht naar kantoorruimte ervaren?

"We zijn eerst gaan zoeken naar verschillende kantoorpanden, waarna kwam ik vrij snel bij SKEPP terecht kwam. Bovendien kreeg ik via een bekende ook de tip om eens bij SKEPP te gaan kijken. Dit was voor mij de bevestigende factor geweest, ik dacht: 'kijk, hier moet ik zijn'. De website en het enorme aanbod waren signalen dat SKEPP een professionele organisatie is."

Kantoor in RotterdamDe ingerichte kantoorruimte van Burn Out Poli in Rotterdam.

"BIJ SKEPP kwam ik in contact met Kas (vastgoedconsultant, red.). Het contact verliep goed, hij was gezellig en oprecht geïnteresseerd in wat wij als bedrijf doen. Een echter verbinder! Hij ging direct op zoek naar geschikte kantoorruimte in de steden die ik aangaf. De informatie die ik ontving was nuttig, to the point en correct. De voorgestelde kantoorgebouwen waren eigenlijk allemaal een match. Bij een van de kantoren ben ik niet gaan kijken. Dat vond ik namelijk teveel een 'kantoor', het goede gevoel en een warm ontvangst is voor mij erg belangrijk."

"Het was de eerste keer dat ik online kantoorruimte ben gaan zoeken en dat is heel goed bevallen. Je stuurt een mail dat je kantoorruimte wilt huren en binnen een dag ben je al met elkaar in gesprek over de wensen en behoeften die je hebt. Dan ontvang je geschikte kantoorruimten en kun je ook dingen gaan bekijken, dat vind ik heel goed. Op deze manier zou ik ook weer samenwerken met SKEPP in plaats van met een traditioneel makelaarskantoor. Zeker weten! Ook zou ik het andere ondernemers zeker aanraden."

Welke veranderingen zijn voor jou merkbaar in de kantoorwereld?

"Het is mij, in de 10 jaar waarin ik met Burn Out Poli kantoorruimte heb, opgevallen dat er steeds meer zelfstandigen zijn die zoeken naar een werkplek met gelijkgestemden. De bedrijfsverzamelgebouwen die er nu zoveel zijn, waren er 10 jaar geleden nog niet. Eigenlijk is het fantastisch dat je met elkaar en naast elkaar kunt werken en alles met elkaar kunt delen, echt iets van nu."

KantoorkamerAlles wordt er aan gedaan om de kantoorruimte huiselijk te maken.

"Ik denk dat het delen van het kantoor en de faciliteiten steeds meer in opkomst is en dat er ook meer hippe en toffe kantoorruimten gebouwd worden. Vroeger waren kantoren vooral saaie plekken waar je alleen werkte, in de huidige tijd zie je dat de kantoorgebouwen vooral op een moderne manier worden aangeboden. De combinatie van een gave entree en de frisse kantoorruimten, dat heeft volgens mij echt de toekomst."

Wat is er zo gaaf aan jullie nieuwe kantoorruimten?

"Het kantoor in Amsterdam is fantastisch omdat er beneden een hele mooie open ruimte is met een koffiebar en boven de kantoren gevestigd zijn. In Rotterdam is het weer compleet anders, hier huren we kantoorruimte in een monumentaal kantoorpand in de Wijnhaven. Het is een super gezellige buurt waar je vanuit de kantoorruimte uitzicht hebt op de oude haven en de kroegen."

Kantoorpand in RotterdamHet vooraanzicht van het kantoorpand aan de Wijnhaven in Rotterdam.

"De sfeer van de omgeving en de nostalgie dat heeft bij ons de doorslag gegeven om te kiezen voor de kantoorruimten die we nu via SKEPP huren. Rotterdam zal voor mij en veel van mijn collega's echt wel een favoriete locatie worden, puur om het feit dat de omgeving echt wat extra's geeft aan de sfeer op kantoor." 

Welke tips zou je andere ondernemers geven die kantoorruimte willen huren?

"Het contact met SKEPP is heel goed bevallen en dat ging allemaal heel snel. Door de manier waarop Kas contact legt met mij en wellicht ook met andere bedrijven, maakt het samenwerken met SKEPP laagdrempelig en zelfs plezierig. Dat is echt een groot compliment waard. Verder denk ik dat het belangrijk is om vooraf een budget op te stellen voor het huren van kantoorruimte. Dan weet, in dit geval SKEPP, beter waar het naar kan kijken. Dan heb je een veel reëler beeld van de mogelijkheden.

"Ik heb dat ook direct aangegeven, want dat is volgens mij gewoon veel beter voor alle partijen. De opties die zijn aangedragen lagen ook allemaal binnen mijn budget. Als je een budget aangeeft kom je niet voor verrassingen te staan, daarom zou ik dit wel als tip mee willen geven aan andere ondernemers.

WerkplekEen belangrijke plek in de kantoorruimte is deze spreekhoek.

Hoe zie je de toekomst van Burn Out Poli voor je?

"Dat zie ik heel rooskleurig is, want we zitten in een markt die heel interessant is. Of we het nu willen of niet, er zijn veel mensen met een burnout en die zoeken naar hulp die voor hen werkt. Jaren geleden was het veel lastiger, want toen geloofden mensen niet dat er meer nodig was dan alleen praten om van een burnout af te komen. Die realisatie is er nu gelukkig wel en wij helpen al 10 jaar succesvol mensen van die burnout af."

"Het valt op dat mensen met een burnout vaak 8 maanden thuis zitten en bij ons zijn ze binnen 3 maanden alweer de oude. Het is echt een groeimarkt op dit moment en we merken ook dat veel mensen bij ons aankloppen die door een bekende zijn doorverwezen naar ons. We gaan zien wat de toekomst ons brengt.

Ook gratis en geheel vrijblijvend een kantoorruimte vinden?

Wil je net als Burn Out Poli een advies op maat en een kantoorruimte die past bij jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants, ze helpen je graag in jouw zoektocht naar kantoorruimte en wellicht huur jij op korte termijn ook een gave en moderne kantoorruimte. Bel ons een via 085 877 05 19 of stuur een mail naar info@skepp.nl. Succes met jouw zoektocht naar kantoorruimte!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure