Top 9 kantoorruimten in Rotterdam

  • Door Madée Reinerink
  • maandag 16 september 2019

Rotterdam is een populaire locatie om kantoorruimte te huren, maar waarom? Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zich in hoog tempo blijft vernieuwen. Met internationale toonaangevende bedrijven, een bijzondere architectuur en grote haven is het de ideale kantoorlocatie voor vele bedrijven. Op een tal van plekken in de stad kun je kantoorruimte huren. Lees de top 9 kantoorruimten en ontdek waar jij jouw kantoorruimte moet huren in Rotterdam!


Wereldstad Rotterdam 

Rotterdam wordt steeds aantrekkelijker als vestigingslocatie voor moderne bedrijven. Geen enkele stad verandert de laatste jaren zo snel als Rotterdam. Het is een vooruitstrevende stad die veel heeft te bieden. Naast een haven en vliegveld beschikt de stad over vele winkelcentra en horecagelegenheden. Het is een stad die voor zowel nationale als internationale bedrijven interessant is om er kantoorruimte te huren. 

Kantoorruimte weena 750Wat vind jij van deze kleurrijke vergaderruimte aan de Weena 750?

Dé kantoorruimten van Rotterdam 

Nu de voordelen van een kantoorruimte in Rotterdam duidelijk zijn, kan de zoektocht naar een kantoorruimte in deze wereldstad beginnen. Om je op weg te helpen lichten we in dit blog de top 9 kantoorruimten van Rotterdam uit. Zowel qua locatie, prijs als services zijn deze kantoorpanden zeker de moeite waard! 

1. Handelsplein: een praktische kantoorlocatie

Met een kantoorruimte aan Handelsplein 64-69 zijn er naast je werkplek nog vele andere voordelen in en rondom het kantoorgebouw. Zo kun je gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder een inpandig lunchcafé en een goede beveiliging met een alarmsysteem en cameratoezicht.

kantoorruimte huren handelsplein RotterdamAan creativiteit ontbreekt het niet aan het Handelsplein door de inspirerende kantoorinrichting. Aanschouw het zelf! 

Het kantoorpand is daarnaast gunstig gelegen. In dit gedeelte van Rotterdam, Kop van Zuid, is veel bedrijvigheid en de bereikbaarheid met zowel de auto als met het openbaar vervoer is prima te doen. Je kantoorruimte ligt op slechts enkele minuten rijden naar de rijkswegen A20, A16 en A13. Op een loopafstand van slechts 1 minuut vind je de dichtstbijzijnde bushalte. 

In dit gedeelte van Rotterdam, Kop van Zuid, is veel bedrijvigheid. 

2. Een full service pakket aan de Marten Meesweg

De beschikbare werkplekken zijn gecreëerd op de zesde en zevende verdieping van het kantoorgebouw aan de Marten Meesweg 25G. Je huurt hier een kantoorruimte met een full service pakket, dit betekent een gemeubileerde kantoorruimte en faciliteiten waar je gebruikt van kunt maken. Zo zijn er vergaderruimtes aanwezig en heb je 24/7 toegang tot je werkplek.  

Het kantoorgebouw is gelegen op een prettige locatie en zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Via de A20 rijd je al snel naar het kantoorpand en het Rotterdam The Hague Airport ligt op slechts 15 minuten rijden. Voor medewerkers die met het openbaar vervoer komen: de bus- en tramhalte liggen slechts op loopafstand. Dit geldt ook voor het winkelcentrum Alexandrium, waar vele winkels en goede restaurants te vinden zijn. 

Kantoorruimte Marten Meesweg 25 G Rotterdam Bekijk het modern ingerichte kantoorpand aan de Marten Meesweg en oordeel zelf! 

3. Een kantoorvilla aan het Westplein

Midden in het centrum van Rotterdam is de kantoorvilla aan het Westplein 12 gelegen. Het kantoorpand uit 1877 is afgelopen jaren volledig gerenoveerd, en hoe! De services en faciliteiten zijn hier uitstekend en een kantoorruimte aan het Westplein is een echt visitekaartje voor jouw bedrijf. Zo is er een bemande receptie aanwezig, zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst, verwerken post en nemen binnenkomende telefonie aan. 

Het kantoorpand uit 1877 is afgelopen jaren volledig gerenoveerd, en hoe! 

Op deze locatie huur je een kantoorruimte met flexibele voorwaarden. Door deze flexibiliteit huur je altijd een kantoorkamer op maat. De kantoorruimten worden full service opgeleverd, waardoor je nergens meer achteraan hoeft en gelijk aan de slag kunt. Is een kantoorruimte aan het Westplein 12 iets voor jouw bedrijf? 

Kantoorruimte westplein 12 RotterdamMet de royale entree aan het Westplein zorg jij gegarandeerd voor een goede indruk bij klanten.

4. Modern ingerichte kantoorruimten aan de Willem Ruyslaan

Buiten de werkplekken om heeft het pand aan de Willem Ruyslaan 225 ook nog een andere functie, namelijk een hotel. Hierdoor profiteer jij van vele extra faciliteiten, zoals een inpandig restaurant en een bemande receptie. De ruimtes zijn warm aangekleed met mooi en modern meubilair. De ruimtes zijn uitstekend om te brainstormen of om in alle rust te werken. In sommige ruimten zijn ook games, zoals een voetbaltafel, darten en een pooltafel. 

De bereikbaarheid van een kantoorruimte aan de Willem Ruyslaan is goed. Voor de ov-reizigers is de bushalte Rotterdam, Willem Ruyslaan op 1 minuut loopafstand en het centrale station een kwartiertje lopen. Reis je toch liever met eigen vervoer? Binnen enkele minuten rijd je op de snelwegen A20, A16 en A13.  

Kantoorruimte Willem Ruyslaan RotterdamEen game room in jouw pand met een kantoorruimte aan de Willem Ruyslaan!

5. Een kantoorruimte in het zakendistrict aan de Weena 

Midden in het zakencentrum van Rotterdam is het pand aan de Weena 750 gelegen. Het kantoorpand beschikt over 5 etages, met kantoorruimtes, vergaderzalen en een representatieve entree met receptie. Tevens kan de receptie je ondersteunen met administratieve werkzaamheden, zoals binnenkomende post en telefonie.

De bereikbaarheid van dit pand is prima. Wanneer je met de auto naar het kantoor reist, kun je de auto vervolgens parkeren in de parkeergarage van het kantoorpand. Mocht je met de trein naar kantoor komen, vanaf Rotterdam Centraal is het slechts 3 minuten lopen. In de nabije omgeving van de kantoorruimte is van alles te beleven. Zo zijn er vele koffiebarretjes, cafés, restaurants, winkels en supermarkten.  

Kantoorruimte Weena 750Zelfs de kapper komt hier langs op je werk!

6. De hoogte in met een kantoorruimte aan de Weena 

In dezelfde straat is ook het kantoorpand aan Weena 505 gelegen. Hier zijn kantoorruimten te huur in een van de hoogste en meest bekende torens van de stad: de Delftse Poort. Het kantoorpand beschikt over maar liefst 41 verdiepingen! Deze locatie beschikt over een professionele uitstraling met vele voorzieningen.

Kantoorruimte huren Weena Rotterdam Centraal StationEen moderne kantoorinrichting aan de Weena 505.

Zo is er het grootste restaurant van Rotterdam in het kantoorpand te vinden en is er een vergadercentrum aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Wil jij na je werk even je hoofd leegmaken? Er is een gym aanwezig. Mocht je met de auto naar het werk komen, er zijn meer dan 500 overdekte parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is dit kantoorpand ideaal te bereiken, met zowel de trein, bus, metro en RandstadRail. Wat wil je nog meer? 

7. Representatieve kantoorpand aan de Boompjes

Het kantoorgebouw aan de Boompjes 40 is een trendy co-workingspace waar zowel kantoorruimten als werkplekken beschikbaar zijn. De combinatie van glas met beton zorgt voor een representatieve kantoorinrichting. Je profiteert van vele voorzieningen, zoals een bemande receptie, aanwezige koffiebar, toprestaurant en met 24/7 toegankelijkheid heb jij de mogelijkheid om op ieder gewenst moment aan het werk te gaan. 

Kantoorruimte boompjes 40 rotterdamProfiteer van de vele services aan de Boompjes!

8. Uitzicht op het water aan het Wilhelminaplein 

Aan het Wilhelminaplein 1-40 vestig jij je in een ‘community of business nomads’. Dit zijn inspirerende werkplekken, waarvan de kantoorinrichting gebaseerd is op de inheemse nomadische stammen. Inmiddels hebben diverse bedrijven zoals de Belastingdienst, Deloitte, KPN en de Douane al gekozen voor deze toplocatie! Ben jij de volgende in dit rijtje? 

Bedrijven als de Belastingdienst, Deloitte, KPN en de Douane hebben al gekozen voor deze toplocatie! 

Dit kantoorpand beschikt over meer dan slechts standaardvoorzieningen. Zo is er een restaurant aanwezig en is het pand voorzien van een espressobar. Bovendien zijn er vergaderfaciliteiten. Na werktijd kun je in de aanwezige fitnessruimte nog even lekker een uurtje sporten. Al deze voorzieningen maken jouw werkdag nog aangenamer. 

kantoorruimte Wilhelminaplein RotterdamMet een kantoorruimte aan het Wilhelminaplein kun je ook in vele andere businesslounges terecht!

9. Monumentale kantoorpand aan het Haringvliet 

Het kantoorpand aan het Haringvliet 76 is een populair kantoorpand in het centrum van Rotterdam. Het heeft haar populariteit te danken aan de goede bereikbaarheid en mooie locatie in het centrum. In dit pand hebben een softwarebedrijf, adviesbureau en informatietechnologiebedrijf zich reeds gevestigd. 

Met een kantoorruimte aan de voorkant van het pand heb je uitzicht op de grachten met prachtige boten. Aan de achterkant heb je een ruim balkon om tijdens de werkdag een frisse neus te halen. Het kantoorpand beschikt ook over een eigen pantry en worden de algemene ruimten netjes schoongehouden. Op de begane grond is een representatieve horecaruimte gerealiseerd waar je perfect gasten kunt ontvangen, of de vrijdagmiddagborrel houdt. 

kantoorruimte huren haringvliet rotterdam Dit kantoorpand aan de Haringvliet beschikt zelfs over een horecagelegenheid!

Verschillende huurprijzen in Rotterdam 

De huurprijzen kunnen heel erg verschillen per stadsdeel, zo ook in Rotterdam. In de whitepaper ‘De verschillen in huurprijzen van kantoorruimte in Rotterdam’ lees je alles over de gehanteerde huurprijzen in de verschillende stadsdelen van Rotterdam. Zo lees je welke kantoorlocatie geschikt is om jouw onderneming te vestigen. Lees de whitepaper:


Whitepaper Rotterdam

creatieve werkplekken rotterdam 41171Wat dacht je van een bed in jouw kantoor? Ideaal voor informele gesprekken! 

Kies voor een kantoorruimte in Rotterdam

Heb jij je droomlocatie gevonden in Rotterdam? Of ben je hulp nodig bij de zoektocht naar een kantoorruimte in Rotterdam? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag met het vinden van jouw droomkantoor. Wie weet ben jij binnenkort trotse huurder van een kantoorruimte in Rotterdam!


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure