Rotterdam Haringvliet, Haringvliet 76

Kantoorruimte huren aan het Haringvliet in Rotterdam (Haringvliet)

Aan het Haringvliet in Rotterdam is nog 1 kantoorruimte te huur in dit monumentale kantoorpand. Het kantoorgebouw heeft een gebruiksoppervlakte van 1067 m2 en is gebouwd in 1898. Doordat het kantoorpand tegen het centrum aan ligt en goed bereikbaar is, is dit een zeer populaire locatie voor bedrijven. Zo huren hier reeds een softwarebedrijf, adviesbureau en informatietechnologiebedrijf.

Huurprijzen

Zoals eerder aangegeven is dit een populair kantoorpand in het centrum van Rotterdam, er is hier namelijk slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte is 251 m2 en kost €3750,- per maand. Deze kantoorunit bevindt zich op de eerste verdieping en is via de monumentale trap en lift te bereiken. Doordat de vroegere details prachtig bewaard zijn gebleven, kan je hier iedere dag van genieten als je naar je werkplek loopt.

Monumentaal kantoorpand met uitzicht op de grachten

Als je een kantoorruimte huurt aan het Haringvliet in Rotterdam Centrum heb je aan de voorkant uitzicht op de grachten met prachtige boten. Aan de achterkant heb je een ruim balkon om tijdens de werkdag een frisse neus te halen. Ook beschikt deze kantoorunit over een eigen pantry en worden de algemene ruimten netjes schoongehouden. Organiseer jij borrels voor klanten en relaties? Dat kan ook in dit kantoorpand! Op de begane grond is een representatieve horecaruimte gerealiseerd waar je perfect je gasten kan ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

Het centrum van Rotterdam is slechts een paar minuten lopen vanaf het kantoorgebouw, hierdoor kan jij tijdens de pauze lekker lunchen in de stad. Ook ligt op loopafstand (500 meter) van het kantoorpand trein- en metrostation Blaak. Via de hoofdwegen zit je binnen 9 minuten op de A16 en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het kantoorgebouw. Het pand kijkt uit op de grachten waar mooie oude boten liggen, perfect om zomers een lekker broodje aan het water te eten!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Haringvliet in Rotterdam?

Veel partijen huren reeds aan het Haringvliet in Rotterdam een kantoorruimte, waar wacht je op? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in bij SKEPP en proef de sfeer zelf!

Kantoorruimte huren Rotterdam, Haringvliet 76 Haringvliet 76 Rotterdam Haringvliet Toplocatie!

1 beoordelingen Haringvliet

Mooie afgewerkte ruimten en een ontzettend gave bar!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!