Kantoorruimte huren Rotterdam Haringvliet, Haringvliet 76

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Haringvliet 76 in Rotterdam Haringvliet

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Haringvliet!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Haringvliet in Rotterdam (Haringvliet)

Aan het Haringvliet in Rotterdam is nog 1 kantoorruimte te huur in dit monumentale kantoorpand. Het kantoorgebouw heeft een gebruiksoppervlakte van 1067 m2 en is gebouwd in 1898. Doordat het kantoorpand tegen het centrum aan ligt en goed bereikbaar is, is dit een zeer populaire locatie voor bedrijven. Zo huren hier reeds een softwarebedrijf, adviesbureau en informatietechnologiebedrijf. 

Huurprijzen

Zoals eerder aangegeven is dit een populair kantoorpand in het centrum van Rotterdam, er is hier namelijk slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte is 251 m2 en kost €3750,- per maand. Deze kantoorunit bevindt zich op de eerste verdieping en is via de monumentale trap en lift te bereiken. Doordat de vroegere details prachtig bewaard zijn gebleven, kan je hier iedere dag van genieten als je naar je werkplek loopt.

Monumentaal kantoorpand met uitzicht op de grachten

Als je een kantoorruimte huurt aan het Haringvliet in Rotterdam Centrum heb je aan de voorkant uitzicht op de grachten met prachtige boten. Aan de achterkant heb je een ruim balkon om tijdens de werkdag een frisse neus te halen. Ook beschikt deze kantoorunit over een eigen pantry en worden de algemene ruimten netjes schoongehouden. Organiseer jij borrels voor klanten en relaties? Dat kan ook in dit kantoorpand! Op de begane grond is een representatieve horecaruimte gerealiseerd waar je perfect je gasten kan ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

Het centrum van Rotterdam is slechts een paar minuten lopen vanaf het kantoorgebouw, hierdoor kan jij tijdens de pauze lekker lunchen in de stad. Ook ligt op loopafstand (500 meter) van het kantoorpand trein- en metrostation Blaak. Via de hoofdwegen zit je binnen 9 minuten op de A16 en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het kantoorgebouw. Het pand kijkt uit op de grachten waar mooie oude boten liggen, perfect om zomers een lekker broodje aan het water te eten!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Haringvliet in Rotterdam?

Veel partijen huren reeds aan het Haringvliet in Rotterdam een kantoorruimte, waar wacht je op? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in bij SKEPP en proef de sfeer zelf!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Mooie afgewerkte ruimten en een ontzettend gave bar!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Haringvliet 76

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen