Super deal

Rotterdam Centraal Station, Weena 505

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 430 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Weena in Rotterdam (Centraal Station)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Weena in Rotterdam? Dan is dit prachte pand helemaal wat voor jou. Hier zijn kantoorruimten te huur in een van de hoogste en meest bekende torens van de stad; de Delftse Poort. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1991 en heeft wel maar liefst 41 verdiepingen! Dit kantoor biedt professionele kantoorruimten met een prachtig uitzicht over de gehele stad. Het gebouw is zeer uitnodigend voor verschillende ondernemers.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn er verschillende kantoorruimten te huur. Zo heb je al een kantoorunit van 7 m2 voor €430,- per maand. Ook zijn er grotere kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 35 m2, voor een bedrag van €2580,- per maand. Dit zijn topprijzen voor een prachtige locatie in de binnenstad van Rotterdam.

Vergadercentrum, gym en het grootste restaurant van Rotterdam

Op deze locatie aan de Weena in Rotterdam beschikt over een professionele uitstraling met veel voorzieningen. Zo is er bijvoorbeeld het grootste restaurant van Rotterdam in gevestigd, de zogenoemde foodcourt en is er een vergadercentrum aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Mocht je voor of na werktijd willen sporten? Geen probleem, er is zelfs een gym aanwezig! Mocht je met de auto komen, er zijn meer dan 500 overdekte parkeerplaatsen plus oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoorgebouw is ideaal gelegen in het zakencentrum van Rotterdam. Het heeft een perfecte aansluiting op de ring van Rotterdam. Ook met het openbaarvervoer is dit kantoorpand ideaal te bereiken, zowel met de trein, bus, metro en zelfs met de RandstadRail!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Weena in Rotterdam?

Ben jij enthousiast geworden over dit pand aan de Weena in Rotterdam met uitgebreide voorzieningen, een top locatie, redelijke huurprijzen en al het overige wat dit kantoorpand biedt? Neem dan snel contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

1 beoordelingen Weena

Over uniek huren gesproken, wat een ontzettende gave locatie is dit!

Aan alles is gedacht, iedere dag is het weer een genot om op deze locatie te mogen werken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!