Super deal

Rotterdam Alexander, Marten Meesweg 25-G

Kantoorruimte huren aan de Marten Meesweg in Rotterdam (Alexander)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Marten Meesweg in Rotterdam Alexander? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorpand. Het kantoorgebouw is onlangs volledig gerenoveerd en je huurt hier een kantoorruimte in een uniek ontworpen ruimte. Er is rekening gehouden met duurzaamheid en dus op milieuvriendelijke wijze verbouwd. De locatie van het kantoorpand is makkelijk te bereiken en de faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw zijn goed geregeld.

Huurprijzen

De beschikbare kantoorunits zijn gecreëerd op de zesde en zevende verdieping van het kantoorgebouw. De kantoorruimten huur je met een full-servicepakket, dus ook gemeubileerd. Je kunt dus je kantoorruimte direct betreden en gelijk aan de slag! Zo zijn er kantoorkamers beschikbaar voor 3 personen, hier betaal je een maandelijks bedrag van €798,- voor. Huur je liever een kantoorunit voor 8 personen? Dit is ook mogelijk voor €2128,- per maand. Deelverhuur is mogelijk en de prijzen zijn inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Daarnaast is het ook mogelijk om een co-work plek te huren voor een maandelijks bedrag van €175,-. Naast je werkplek mag je ook gebruik maken van de businesslounge en keukenruimte.

Vergaderruimten en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte of werkplek aan de Marten Meesweg in Rotterdam Alexander brengt veel voordelen met zich mee. De voorzieningen zijn goed gefaciliteerd, bijvoorbeeld de aanwezige vergaderruimten. Erg prettig wanneer dit aanwezig is een kantoorpand, je kunt hier een vergadering plannen met je collega’s en een presentatie geven voor bezoekers. Dit kan bijvoorbeeld in de avonduren plaatsvinden, wat op deze locatie ook mogelijk is. Door de 24/7 toegankelijkheid bepaal jij zelf wanneer je gebruik maakt van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op een prettige locatie om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Via de A20 rijd je al snel naar het kantoorpand en ook Rotterdam The Hague Airport ligt op slechts 15 minuten rijden. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bus- en tramhalte liggen op loopafstand. Net zoals het winkelcentrum Alexandirum, hier zijn leuke winkels en goede restaurants te vinden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Marten Meesweg in Rotterdam Alexander?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Marten Meesweg in Rotterdam Alexander? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou schikt. Wil je graag extra informatie over het kantoorgebouw ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder om de juiste kantoorruimte te vinden in Rotterdam.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Marten Meesweg in Rotterdam Alexander

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Marten Meesweg in Rotterdam Alexander.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Marten Meesweg 25-G Marten Meesweg 25-G Rotterdam Alexander Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!