Super deal

Rotterdam Kop van Zuid, Wilhelminaplein 1-40

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorkamers

vanaf € 1.400 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Wilhelminaplein (Kop van Zuid)

Huren in een prachtig kantoorgebouw aan de Waterkant, wie wil dat nou niet? Dat kan in dit kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1997 en gelegen is in de buurt Kop van Zuid. Dit kantoorconcept, gevestigd in de Wilhelmina Toren, richt zich op een ‘community of business nomads’. Inmiddels hebben al diverse bedrijven zoals de Belastingdienst, Deloitte, KPN en de Douane al gekozen voor deze toplocatie!

Huurprijzen

Momenteel zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar aan het Wilhelminaplein. Deze kantoorruimten variëren van 17 m2 tot 31 m2. Voor een ruimte van 17 m2 betaal je maandelijks €1400,-. Liever de grotere ruimte van 31 m2 huren? Dan betaal je een maandelijkse huurprijs van €3800,-. Kantoorruimte huren kan zowel voor de korte als voor de lange termijn, de keuze is aan jou!

Restaurant, espressobar en fitnessruimte

Dit kantoorpand aan het Wilhelminaplein in Rotterdam beschikt over meer dan de standaard voorzieningen. Zo is er een restaurant aanwezig en is het kantoorpand voorzien van een espressobar. Daarnaast kunnen huurders gebruik maken van de fitnessruimte, hier kun je na werktijd lekker een uurtje sporten. Bovendien zijn er vergaderfaciliteiten. Wel zo gemakkelijk als jij een presentatie gepland hebt. Al deze voorzieningen en services maken jouw werkdag nog aangenamer.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt op een uitstekend bereikbare locatie in Rotterdam. Het dichtstbijzijnde treinstation is Rotterdam Centraal en ligt op een loopafstand van 18 minuten. Met de auto is het kantoorpand prima bereikbaar vanaf de A20, A16 en A13. De omgeving van het kantoorpand is erg gezellig te noemen. Leuke restaurants en bars als Tapasbar Terra en het luxe Hotelbar Lodewijk liggen op loopafstand. Hier kun jij gezellig na werktijd een hapje eten of iets drinken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Wilhelminaplein?

Denk jij dat het huren van kantoorruimte op deze toplocatie in Rotterdam perfect is voor jouw onderneming? Grijp dan nu je kans en kom gezellig een kijkje nemen. Plan hiervoor een rondleiding, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

2 beoordelingen Wilhelminaplein

Mooie ruimtes en uitgebreide faciliteiten

Prachtige design elementen in dit gebouw!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!