Waarom je een kantoorruimte moet huren in Maastricht, Venlo, Sittard of Roermond

  • Door Rens Oosterik
  • maandag 18 februari 2019

Kantoorruimte huren in Maastricht, Sittard, Venlo of Roermond? In dit blog lees je over de meest toffe kantoorpanden van de zuidelijk gelegen steden van Limburg. Ontdek waarom het aantrekkelijk is om juist in deze provincie een kantoor te huren. Daarnaast lees je over de kenmerken van de bovengenoemde steden en waarom nou juist deze steden zo aan te raden zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan kantoorruimtes.


Door het huren van kantoorruimte in Limburg profiteert jouw bedrijf van verschillende voordelen. Limburg is qua inwonersaantal een middelgrote provincie waardoor er genoeg te doen is. Bezoek bijvoorbeeld eens het bekende Drielandenpunt op de Vaalserberg, één van de bekendste bezienswaardigheden van Limburg.

Duitsland en België zijn dus snel te bereiken, dit is natuurlijk helemaal een voordeel wanneer je internationaal zaken doet of wilt gaan gaan doen met organisaties in deze landen. Dit zijn niet de enige voordelen, want er zijn volop hippe en moderne kantoorpanden in Limburg.

Om deze redenen huur je een kantoorruimte in Maastricht

Op zoek naar een kantoorruimte in Maastricht? In deze stad vind je een ruim aanbod aan moderne kantoorgebouwen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het kantoorpand aan het Robert Schumandomein 2. Dit kantoorgebouw is in 2001 gebouwd en is daarom erg modern. Daarnaast bevindt dit kantoorpand zich op een centrale locatie in Maastricht, waardoor het erg goed bereikbaar is via het openbaar vervoer of via de A2 en A79. Bekijk daarom snel dit professionele kantoorpand op de schitterende locatie: het MECC.

Moderne kantoorruimte Schumandomein 2Huur een moderne kantoorruimte aan het Robert Schumandomein 2, waarmee je indruk maakt op je klanten.


Ben je meer geïnteresseerd in een karakteristieke kantoorruimte, neem dan eens een kijkje aan de Limburglaan 5. Dit kantoorpand ligt in het dynamische stadsdeel van Maastricht waar veel zakelijke dienstverleners en culturele functies aanwezig zijn. Hierbij moet je denken aan hotels, restaurants, bibliotheken en winkelvoorzieningen.

Door het huren van een kantoorruimte in dit pand zorg je ervoor dat jouw bedrijf goed bereikbaar is voor het personeel en jouw klanten. Zo ligt het treinstation op loopafstand en is het pand via de Kennedybrug direct verbonden met de A2. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om op de fiets te gaan, want naast de 51 parkeerplekken bij dit gebouw, is het terrein voorzien van een fietsenstalling. Het is natuurlijk lekker om de werkdag te beginnen en te eindigen met een gezond en sportief fietstochtje. Bij dit kantoorpand ben je daarom verzekerd van een plekje in de fietsenstalling.

De voordelen van het huren van een kantoorruimte in Venlo

Venlo is een stad tussen de A73, de Duitse grens en de Maas. De stad is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (of eventueel per boot). Daarnaast beschikt Venlo over een aantal fraaie kantoorruimten. Deze kantoorpanden worden hieronder verder uitgelicht.

Neem bijvoorbeeld eens het moderne verzamelgebouw aan de Kaldenkerkerweg 20. Op deze prachtige locatie huur je al een kantoorruimte vanaf 28 m2. Bij dit kantoorgebouw is er een hoog servicelevel aanwezig. Zo zijn er 30 parkeerplekken en is er een receptie aanwezig waar ondersteuning wordt geboden bij binnenkomende telefonie en postverwerking. Ook is er een Brasserie aanwezig, waardoor je elke dag kan worden voorzien van een verse lunch tussen de stressvolle werkzaamheden door!

Bekijk hier het filmpje over de moderne kantoorruimtes aan de Kaldenkerkerweg 20.

Op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Venlo? Dan is de kantoorruimte aan de Prinsessesingel 20-26 waarschijnlijk wel wat voor jou. Alles is hier op loopafstand: het openbaar vervoer, de winkels en de terrassen. In dit kantoorpand is het mogelijk om een ruimte te huren vanaf 403 m2. Daarbij is er een pantry aanwezig, waar je kan genieten van een verse lunch of een kop koffie. Jouw kantoor is altijd toegankelijk, zodat je in de late avonduren kan doorwerken.

Naast deze uitgelichte kantoorpanden zijn er meer kantoorruimten in Venlo die voor jouw bedrijf aantrekkelijk zijn, deze zijn te vinden in het volledige kantorenaanbod van Venlo. Bekijk deze kantoorpanden hier:


Beschikbare aanbod in Venlo

Aantrekkelijk opties voor het huren van een kantoorruimte in Sittard

Het is heel aantrekkelijk om een kantoorruimte te huren in Sittard. Het is een van de oudste steden van Nederland en heeft daarom veel bezienswaardigheden. De historische stadskern zit vol met kleine winkeltjes, gezellige terrassen en geheime tuinen. Daarnaast beschikt Sittard over een aantal mooie kantoorpanden die te huur zijn. Elk kantoorpand heeft zijn unieke kenmerken en hieronder lichten we een aantal kantoorpanden uit.

Ben je op zoek naar een praktisch ingerichte kantoorruimte met een gezellige werkomgeving? Kijk dan eens naar de beschikbare kantoorkamers aan de Dr. Nolenslaan 157. Naast het huren van een kantoorruimte, kan je hier een opslagruimte of een bedrijfshal huren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een kleine voorraad aanhoudt. Het huren van een kantoorruimte in dit pand biedt ook andere voordelen. Zo is er een bemande receptie aanwezig waar je terecht kunt met al je vragen en krijg je een aantal uren per maand gratis toegang tot een van de vergaderruimten.

Kantoorruimte huren Dr. Nolenslaan 157De moderne entree aan de Dr. Nolenslaan 157, hier ontvang jij je klanten.


Vind je het belangrijk dat je heel flexibel bent met het huren van een kantoorpand? Kijk dan eens naar de aantrekkelijke kantoorruimten aan de
Nusterweg 63. Bij dit pand hoef je namelijk niet te denken aan lange huurtermijnen, want er zijn ook korte termijnen mogelijk. Daarnaast is het pand door de centrale ligging goed bereikbaar. De autosnelweg A2 is binnen enkele minuten te bereiken waardoor je er met de auto gemakkelijk naartoe rijdt.

Jouw ideale kantoorruimte huren in Roermond

Roermond was in de middeleeuwen een Hanzestad en ligt aan de rivier de Maas. Het centrum bevat veel historische gebouwen. Deze bezienswaardigheden zijn toegankelijk gemaakt voor publiek, waardoor het leuk is om in de pauze even een rondje te lopen door Roermond.

Naast deze oude gebouwen, beschikt Roermond over een aantal hele moderne kantoorpanden. Neem bijvoorbeeld eens de te huren kantoorruimte Boven de Wolfskuil 3. Dit is een duurzaam kantoorgebouw, met energielabel A, waar momenteel al verschillende bedrijven werkzaam zijn. Een ander bijkomend voordeel van dit kantoorpand is de goede service. Zo is er een bemande receptie aanwezig, supersnelle WiFi en een brasserie.

Bekijk hier de Virtual Tour van het kantoorpand aan de Boven de Wolfskuil 3.

Het kantoorpand aan de Neerstraat 33 is gebouwd in 1666, waardoor het een historisch gebouw is dat voorzien is van vele voorzieningen en faciliteiten. Hierbij moet je denken aan een vergaderruimte, een pantry en parkeerplekken voor jou als huurder en eventuele bezoekers. Daarnaast zijn er kantoorruimtes te huur van verschillende groottes, waardoor er altijd een kantoorunit bij zit die aan jouw eisen voldoet. Zo zijn er kantoorkamers/kantoorunits te huur vanaf 16m2 tot 70 m2.

Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat een kantoorruimte mee kan groeien met jouw bedrijf, dan kun je kiezen voor een wat grotere ruimte. SKEPP heeft 5 handige tips uitgewerkt die je kunnen helpen bij het vinden van een kantoorruimte die meegroeit met jouw bedrijf.

Bekijk ook andere kantoorruimtes uit Roermond, deze zijn te vinden in het volledige kantorenaanbod van deze stad:


Beschikbare aanbod in Roermond

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit blog over het huren van een kantoorruimte in Limburg? Plan dan bij SKEPP een gratis en geheel vrijblijvende rondleiding in en neem contact op met één van onze gecertificeerde vastgoedconsultants. Om alvast goed voorbereid te zijn op de rondleiding)en, geven wij je 7 tips om de rondleiding(en) een succes te maken. Met deze tips maak je van deze rondleiding een succes. Wij helpen graag om jouw perfecte kantoorruimte te vinden, waardoor je snel en gemakkelijk een ruimte kan huren in Maastricht, Venlo, Sittard of Roermond!


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure