Kantoorruimte huren Sittard, Dr. Nolenslaan 157

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dr. Nolenslaan 157 in Sittard

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 458 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 795 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Dr. Nolenslaan (Noord)

Aan de Dr. Nolenslaan in Sittard zijn nog enkele kantoorruimten te huur. Dit flexibele kantoorpand is gebouwd in 1995 en heeft een gebruiksoppervlakte van 4225 m2. Naast het huren van een kantoor kan je hier ook een opslagruimte/bedrijfshal huren. Veel andere huurders gingen je reeds voor, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een psychologenpraktijk, administratiekantoor en ICT bedrijf. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er kantoorunits beschikbaar van 18 m2, 20 m2, 36 m2 en 41 m2. Een kantoorruimte van 18 m2 is al te huur voor €260,- per maand inclusief servicekosten. Bij deze huurprijs zit internet reeds inbegrepen. De kantoorruimten worden kaal verhuurd, zodat jij er je eigen draai aan kan geven. Daarnaast zijn er ook in dit kantoorpand flexkantoren beschikbaar voor €10,- per uur. Er zijn bedrijfshallen beschikbaar vanaf 150 m2 met 50 m2 aan inpandige kantoorruimte.

Bemande receptie, postservice en vergaderruimten

Als je besluit om een kantoorruimte te huren aan de Dr. Nolenslaan in Sittard krijg je er vele extra’s en faciliteiten bij. Zo heb je allereerst 24/7 toegang tot je kantoorunit en helpt de bemande receptie je tijdens kantooruren met al je vragen. Je krijgt een aantal uur per maand om de vergaderruimten gratis te gebruiken en postservice is ook mogelijk. Door de flexibele contracten is er veel mogelijk en kan overal over gesproken worden. De algemene ruimten worden netjes schoongehouden, wil jij jouw kantoor ook schoon laten maken? Ook dit kan je via de verhuurder regelen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is prima te bereiken met zowel eigen- als openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 600 meter lopen en de A2 is 5 minuten rijden. Op het grote parkeerterrein bij het kantoorgebouw kunnen zowel jij als je gasten gratis de auto parkeren. De ligging van het kantoorgebouw is betreft winkels en broodjeszaken ook erg goed. De dichtstbijzijnde broodjeszaak is 5 minuten lopen en in een straal van 2 kilometer vind je een Albert Heijn en een Nettorama. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dr. Nolenslaan?

Wil jij graag een kijkje nemen in dit veelzijdige kantoorpand aan de Dr. Nolenslaan in Sittard? Plan dan een rondleiding in bij SKEPP, geheel gratis en vrijblijvend!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Mooi kantoorpand op een goede zichtlocatie in Sittard!!

L

Praktisch ingerichte kantoorruimten.

Voorzien van goed meubilair.

K

Leuke mengeling van huurders in dit kantoorpand, een erg gezellige werkomgeving.

J

Top kantoren tegen goede prijzen!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dr. Nolenslaan 157

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen