Super deal

Maastricht, Robert Schumandomein 2

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 719 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Robert Schumandomein (Buitenwijk Zuid-Oost)

Een representatieve en professionele kantoorruimte huren in Maastricht op een schitterende locatie het MECC? Dat kan in dit kantoorpand aan het Robert Schumandomein. Het betreft een 6 bouwlagen tellend kantoorpand met een totale perceeloppervlakte van 2228 m2. Het is een vrij nieuw kantoorgebouw dat stamt uit het jaar 2001. Het kantoorpand wordt omringd door gezellige cafés als The Family en Ut Vloot.

Huurprijzen, kantoor Robert Schumandomein, Maastricht

Momenteel zijn er in dit kantoorpand aan het Robert Schumandomein nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Zo is een ruimte van 12 m2 al te huur voor maar €719,- per maand. Dit is een all-inprijs, dit houdt in dat diverse services en voorzieningen zijn inbegrepen. Normaal gesproken huur je de ruimte voor minimaal 12 maanden. Echter, kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Robert Schumandomein: werk ook op andere locaties in Nederland

Als je besluit een kantoorruimte te huren bij dit kantoorpand, kun je ook werken op de overige locaties van deze verhuurder. Dit zijn maar liefst 60 locaties in Nederland en 2000 locaties wereldwijd. Daarnaast kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimten en heb je altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Verder houdt de all-inprijs in dat je niets extra hoeft te betalen voor onderhoud, koffie/thee en gas/water/internet. Je weet in dit pand dus precies waar je voor betaalt.

Locatie en bereikbaarheid, Robert Schumandomein, Maastricht

Dit kantoorpand aan het Robert Schumandomein bevindt zich op een zeer centrale locatie in Maastricht. Vanaf de snelwegen A2 en A79 is het kantoorpand binnen 10 autominuten te bereiken. Verder is het pand ook prima toegankelijk als je met het openbaar vervoer reist. Treinstation Maastricht Randwyck ligt namelijk op een loopafstand van 3 minuten. Wil je nog minder ver lopen? Neem dan de bus en stap uit bij Endepolsdomein. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Robert Schumandomein?

Is deze ruimte van 150 m2 precies geschikt voor jouw onderneming? Wees er dan snel bij. Plan gratis een rondleiding in en kom binnenkort een kijkje nemen in dit kantoorpand.

3 beoordelingen Robert Schumandomein

Tof kantoorpand, ingericht met de nieuwste meubels!

Heel prettig om ook op andere locaties te kunnen werken, zo ben je niet afhankelijk van één werkplek!

Heerlijke plek om te werken

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!