Kantoorruimte huren Venlo, Prinsessesingel 20-26

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prinsessesingel 20-26 in Venlo

Beschikbare kantoorruimten
  • Kantoorruimte

    Ruimte: 295 m2
    Huurprijs: € 3.961 € 3.565 p.m.
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Prinsessesingel in Venlo

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Venlo, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het gunstig gelegen kantoorgebouw aan de Prinsessesingel. Het kantoorpand is gebouwd in 2009 en heeft een totale gebouwoppervlakte van 1695 m2. Je huurt hier een kantoorruimte in het centrum van Venlo, alles is op korte loopafstand bereikbaar. Denk aan het openbaar vervoer, de winkels en gezellige terrassen. 

Huurprijzen

In het kantoorpand is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 403 m2. Dit zijn mooie grote kantoorruimten die je volledig naar eigen wens kunt inrichten. Het kantoorgebouw bestaat uit 4 bouwlagen, op de 1e en 2e etage zijn de kantoorruimten van 403 m2 beschikbaar. De kantoorunits worden opgeleverd met kabelgoten ten behoeven van elektra, data en telefoon. Daarnaast zijn er meerdere scheidingswanden aanwezig, handig wanneer je met meerdere teams werkt binnen je organisatie. Voor de kantoorruimte van 403 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €5000,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Prinsessesingel in Venlo, huur je in een representatief en goed afgewerkt kantoorpand. Alles is tot in de details keurig gefaciliteerd. Dat zie je ook terug in de voorzieningen en services in en rondom het kantoorgebouw, dit is namelijk goed gefaciliteerd. Zo zijn er meerdere pantry’s aanwezig, ideaal voor het zetten van een lekkere kop koffie/thee en het maken van een verse lunch. Werk jij graag in de avonduren of in het weekend nog even door? Dan heb je daar in dit kantoorgebouw de mogelijkheid voor, je hebt namelijk 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is in het centrum van Venlo gevestigd, deze locatie is dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is op een korte loopafstand bereikbaar van slechts enkele minuten. Reis je met de auto naar je werkplek? Verschillende autosnelwegen zoals de A73 en A67 zijn binnen een korte reistijd van 5 minuten bereikbaar.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Prinsessesingel in Venlo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Prinsessesingel in Venlo? Plan dan snel een rondleiding in op het kantoorgebouw met eigen ogen te kunnen bekijken. Dit kan op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je nog wat vragen? Stel ze dan onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar jouw nieuwe kantoorruimte in Venlo.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prinsessesingel 20-26

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen