Kantoorruimte huren Maastricht, Limburglaan 5

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Limburglaan 5 in Maastricht

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 526 m2
  Huurprijs: € 7.675 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in karakteristiek kantoor te Maastricht

Aan het begin van de Avenue Céramique in de hoofdstad van Limburg is dit karakteristieke kantoorgebouw gelegen. Dit gebouw uit 1995 dat direct bij de toe-rit van de Kennedybrug is gelegen is een typisch multifunctioneel kantoorpand. Céramique is het best te omschrijven als een dynamisch stadsdeel van Maastricht met een grote hoeveelheid zakelijke dienstverleners en culturele functies zoals; hotels, musea, restaurants, bibliotheken en winkel- en woonvoorzieningen.

Een middelgroot kantoorgebouw met voldoende parkeerruimte

Het totale vloeroppervlak van het kantoorgebouw bedraagt circa 2.600 m2. Een verdieping heeft een vloeroppervlak van ongeveer 526 m2. Het kantoorgebouw telt 51 parkeerplekken op een parkeerplaats welke is afgesloten met een slagboom en is tevens voorzien van een fietsenstalling.

Deelverhuur is mogelijk, hoe langer u huurt des te lager de huurprijs

De huurprijs voor dit kantoorpand is vastgesteld op €105,- per m2 per jaar. Maak gebruik van de kennis van SKEPP om tot een lagere huurprijs te komen. Als online-makelaar is dit dagelijkse materie voor SKEPP. Deelverhuur is mogelijk per verdieping. Toch kleinere kantoorruimte huren? Neem contact op met SKEPP.

Strategisch gelegen kantoorruimte aan de Limburglaan in Maastricht

Dit multifunctionele kantoorgebouw is prima bereikbaar per auto. De te huren kantoorruimte is gelegen aan een rotonde die verbinding legt tussen de Avenue Céramique, de Reinier Nafzgerstraat en de John F. Kennedysingel. Via de Kennedybrug bent u direct verbonden met de A2 van Eindhoven naar Aken/Luik. Het NS-station van Maastricht ligt op loopafstand van kantoor. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Maastricht? Plan dan een gratis rondleiding bij SKEPP en laat u alvorens vast informeren.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Representatief kantoorpand met een mooie grote kantoorruimte voor de verhuur

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Limburglaan 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen