Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Venlo{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Wil je een kantoorruimte huren in Venlo? SKEPP heeft het meest actuele aanbod voor je op een rijtje gezet. Vergelijk de kantoorpanden en plan een bezichtiging zonder direct ergens aan vast te zitten. Kom je er toch niet helemaal uit, dan staan onze vastgoedprofessionals voor je klaar met een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Kantoorruimte huren Venlo

Kantoorruimte of kantoor huren in Venlo te Limburg? Bij SKEPP is het mogelijk om kantoorruimte te huren op het kantorenpark Noorderpoort, maar ook in het centrum van Venlo. Zo huur je bijvoorbeeld een kantoorkamer van 20 m2 of een grote kantoorruimte op maat t/m 1000 m2. Een kantoorkamer huren kan al vanaf €250,- per maand.

Populaire kantoorlocaties in Venlo

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Venlo? Bekijk dan dit prachtige, karakteristieke kantoorpand aan de Kaldenkerkerweg. Het kantoor is volledig gemoderniseerd en heeft een sierlijke, statige uitstraling. De gezelligheid en warmhartige uitstraling vallen gelijk op bij binnenkomst. Daarnaast ligt het kantoorpand op loopafstand van het centrum van Venlo. Vind jij een goede bereikbaarheid erg belangrijk? Het kantoorpand aan de Noorderpoort voldoet aan die vereiste. Het bedrijventerrein waarop het kantoorpand zich bevindt heeft een zakelijk en modern uiterlijk. 

Te huur bij SKEPP:

  • Een Virtual Office - vanaf €49,- p.m.

  • Flexplek - vanaf €99,- p.m.

  • Eigen Werkplek - vanaf €149,- p.m.

  • Kantoorunits - vanaf €249,- p.m.

  • Grotere Kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Huur een kantoorruimte in het internationale koopcentrum in Venlo

Venlo is een echte handels-, transport- en industriestad. Zo wordt de stad gezien als koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. Ideaal wanneer je op internationaal niveau handelt. Het is de tweede grote stad van Limburg. De stad telt zo’n 102.000 inwoners. Verder is Venlo omringd door talrijke bedrijventerreinen. Aan groen ontbreekt het ook niet, want langs de Maas bevindt zich onder andere een uiterwaardengebied en heidegebied. De gezellige binnenstad zorgt ervoor dat het ook aan voldoende zakenlunch- of vrijdagmiddag borrellocaties niet ontbreekt.

Bereikbaarheid van Venlo

Rond de stad liggen de autosnelwegen A74, A73 en A67. Daarnaast is Venlo centraal station een belangrijk spoorwegknooppunt voor zowel nationale als internationale spoorlijnen. In totaal telt de stad 3 treinstations: station Venlo, station Blerick en station Tegelen. De bereikbaarheid van de stad is daarom erg goed! Niet helemaal gevonden wat je zoekt in deze stad? Er zijn ook kantoorgebouwen te huur in Nijmegen, Roermond en Weert.

Op zoek naar jouw droomkantoor? Wij van SKEPP helpen je graag!

SKEPP zet zich volledig in om voor jou en jouw organisatie de beste match te vinden met een kantoorruimte, kantoorunit of eigen werkplek. Ons advies is gratis en vrijblijvend, je zit dus niet direct ergens aan vast. Wij weten dat ieder zijn eigen wensen heeft en zullen samen met jou op zoek gaan naar die perfecte match. Neem hiervoor contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag. Heb je al iets gevonden wat je interessant lijkt? Plan dan bij ons een bezichtiging in voordat je eventueel gaat huren. Zo simpel kan het zijn om een kantoorruimte te huren in Venlo.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten