Blogserie: vergelijking kantoorpanden (7) - Groningen

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 2 oktober 2015

In de blogserie ‘vergelijken kantoorpanden’ worden steeds een aantal kantoorpanden in een bepaalde stad vergeleken op vier aspecten, namelijk: uitstraling, ligging, services en prijs. Elk aspect wordt vervolgens beoordeeld met een cijfer.


Zernikepark - Groningen

HNK Gro

Uitstraling - Cijfer 8,5: Van de buitenzijde valt niet gelijk op dat er voor de binnenkant van dit kantoorpand een heel fris en modern interieur is ontworpen. De afwisseling van kleuren zorgt voor een gezellige sfeer, waarin iedereen prettig kan werken.

Ligging - Cijfer 7: Treinstation Groningen Noord is met de lijnbus binnen een kwartier te bereiken. Bovendien is de snelweg snel toegankelijk. Met de bereikbaarheid zit het wel goed dus. Er ligt een restaurant op enkele minuten lopen, misschien een plek om een zakelijke afspraak te plannen.

Services - Cijfer 8,5: Qua serviceniveau heeft u niets te klagen in dit kantoorgebouw te Groningen. De receptionisten ondersteunen u door secretariële diensten op te pakken. Verder kunt u hier lunchen en is er een koffiecorner. Bovendien heeft u 24/7 toegang en is er parkeerruimte. Kortom, hoogwaardige services en voorzieningen.

Prijs - Cijfer 8: Een werkplek huurt u hier al voor €99,- per maand en een kantoorkamer vanaf slechts €475,- per maand. Gezien het serviceniveau en de gunstige ligging in Groningen, zijn dit voordelige prijzen.

Meer informatie over deze kantoorruimte? Klik hier!


Leonard Springerlaan - Groningen

LEONARD SPRINGERLAAN 7 GRONINGEN 54EB219DC12E6 full

Uitstraling - Cijfer 7,5: Ook dit kantoorgebouw moet het niet hebben van een in het oog springende buitenzijde. Eenmaal binnen proeft u de gemoedelijke sfeer. Een kleurrijke omgeving die één en al professionaliteit uitstraalt.

Ligging - Cijfer 7,5: De snelweg A7 is nabij en met de lijnbus bent u binnen tien minuten bij NS-station Groningen. Kortom, of u nu met het openbaar vervoer reist of zelf met de auto gaat, de bereikbaarheid is uitstekend!

Services - Cijfer 7,5: WiFi, telefoonbeantwoording, receptie, vergaderruimte, parkeerruimte en een koffiecorner; een greep uit de services en voorzieningen van dit kantoorgebouw in Groningen. Met andere woorden: een hoog servicelevel en moderne voorzieningen!

Prijs - Cijfer 8: Een eigen kantoorkamer van 18 m2 huurt u hier al vanaf €250,- per maand. Niet duur, en toch veel luxe!

Meer informatie over deze kantoorruimte? Klik hier!


Paterswoldseweg - Groningen

Paterswoldseweg Gro

Uitstraling - Cijfer 8: Modern, kleurrijk en fris; woorden die goed omschrijven hoe de uitstraling van het kantoorpand is. Zowel de buiten- als binnenkant straalt een eigentijds kantoor uit. De loungeplekken zorgen voor gezelligheid in dit kantoorpand!

Ligging - Cijfer 7: Het moderne kantoorgebouw is gelegen in Groningen Zuid, op een locatie tussen de snelwegen A7 en A28 in. Daardoor is de toegankelijkheid per auto uitstekend. In de omgeving zijn vele bedrijven gevestigd.

Services - Cijfer 7,5: Heeft u behoefte aan secretariële ondersteuning? Dan heeft u geluk, de receptionisten helpen u graag! Parkeerruimte nodig? Parkeerplaatsen zijn aanwezig! Tijd voor koffie? Bezoek de koffiecorner! Met andere woorden: over service hoeft u niet te klagen!

Prijs - Cijfer 9: Een werkplek huurt u hier vanaf slechts €25,- (!) per maand. Goedkoper gaat u het niet vinden. Liever een kantoorkamer? Voor maar €219,- per maand huurt u al een kantoorkamer!

Meer informatie over deze kantoorruimte? Klik hier!


Energieweg - Groningen

energieweg gro

Uitstraling - Cijfer 7,5: De buitenzijde van het kantoorpand kan niet aan de verwachtingen van de binnenzijde voldoen. Eenmaal binnen ziet u de creativiteit qua inrichting en merkt u dat u inspiratie op doet om in een prettige omgeving te werken.

Ligging - Cijfer 7: Vanaf de locatie bent u redelijk snel op de snelweg A7. Met de lijnbus bent u circa een kwartier onderweg naar treinstation Groningen. In de directe omgeving zijn veel ondernemingen gevestigd, waardoor u hier in een professioneel gebied werkt.

Services - Cijfer 7: Wanneer u behoefte heeft aan vergaderruimte, bent u hier aan het juiste adres. Ook is er een koffiecorner en zijn de te huren kantoorruimten gemeubileerd. Parkeerruimte is aanwezig. Kortom, naast uw kantoorruimte heeft u ook het gemak van de aanwezige voorzieningen.

Prijs - Cijfer 7,5: Een flexwerkplek huurt u hier al voor €99,- per maand. Een eigen afgesloten kantoorkamer huurt u voor maar €500,- per maand (all-in). Dus geen gekke prijzen, gewoon €500,- zonder verborgen kosten (prijzen exclusief btw). De kantoorruimtes zijn geschikt voor 6 personen van hetzelfde bedrijf.

Meer informatie over deze kantoorruimte? Klik hier!

Middels bovenstaande informatie kunt u als huurkandidaat zijnde zelf bepalen welke aspecten voor u belangrijk zijn met betrekking tot kantoorruimte. Kiest u voor een kantoorconcept met flexibele werkplekken en een hoog servicelevel? Of gaat u toch voor een meer conventionele kantoorruimte zonder aanvullende services? Deze wensen verschillen per huurkandidaat en door middel van dit blog kunt u eenvoudig bepalen welke kantoorruimte in Arnhem het meest geschikt voor u is.

In het achtste deel van deze blogserie worden opnieuw een aantal kantoorpanden in een stad vergeleken. Houdt u de blog dus geregeld in de gaten!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure