Groningen, Zernikepark 12

5 (1)
  • Bureau

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 460 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Zernikepark in Groningen

Ben jij op zoek naar een populaire locatie voor jouw onderneming in Groningen? Huur dan een kantoorruimte aan het Zernikepark. Wanneer je besluit bij het landelijk kantoorconcept te huren, dan krijg je een standaard nette kantoorruimte met een trendy inrichting. Alle faciliteiten in het kantoorgebouw en de gunstige ligging zorgen voor een geschikte locatie voor jouw onderneming. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 20 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €460,-. Deze kantoorunits van 20 m2 zijn zowel op de 1e en 2e verdieping te huur. Op zoek naar iets meer ruimte? Op de 2e verdieping heb je ook de mogelijkheid om een kantoorkamer te huren van 30 m2 voor €700,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft op dit moment een totale oppervlakte van 40 m2 op de 1e verdieping, te huur voor een maandelijks bedrag van €940,-. Het zijn vaste all-in prijzen, je betaald dus niets extra’s meer voor service kosten, utiliteitskosten, schoonmaakkosten en parkeren. Ideaal!

Receptie en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Zernikepark in Groningen hoef je nergens meer achter aan. Je huurt een kantoorruimte die al volledig is voorzien van meubilair! Verder zijn er in het kantoorgebouw meerdere services en faciliteiten waar jij onbeperkt gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld de bemande receptie. De receptionisten kunnen dagelijks jouw bezoek ontvangen en administratieve werkzaamheden verrichten zoals het verwerken van de post. Daarnaast mag je bij vaste huur zelf bepalen op welke dag en welk moment van de dag jij gebruik maakt van je werkplek, je hebt namelijk het gehele jaar door 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een strategische locatie in Groningen gelegen, namelijk op het Zernike Science Park. Dit is vlak nabij de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen. Het centrum van Groningen is dan ook op korte loopafstand bereikbaar. Reis je met je auto naar je werkplek? Dan doe je er slechts enkele minuten over vanaf verschillende rijkswegen zoals de A7 of A28. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is op 2 minuten loopafstand!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Zernikepark in Groningen?

Zie jij het wel zitten om een gemeubileerde kantoorruimte te huren aan het Zernikepark in Groningen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in! Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen over bijvoorbeeld alle mogelijkheden? Schroom je niet en vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte in Groningen. Wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Zernikepark.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Zernikepark in Groningen

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Zernikepark in Groningen.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

1 beoordelingen Zernikepark

Perfect, je kunt hier gebruik maken van vergaderruimten!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!