Blogserie: vergelijking kantoorpanden (5) - Arnhem

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 3 september 2015

In de blogserie ‘vergelijking kantoorpanden’ worden steeds een viertal kantoorpanden in een bepaalde stad vergeleken op vier aspecten, namelijk: uitstraling, ligging, services en prijs. Ieder aspect krijgt een cijfer, zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden van de kantoorpanden. In de eerste vier edities van deze serie was het de beurt aan Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Deel 5: Arnhem.


Jansbuitensingel - Arnhem

gemeenschappelijke ruimte lunchruimte loungeruimte kantoorpand Arnhem

Uitstraling - Cijfer 9: De uitstraling van dit moderne kantoorpand is uitstekend. De buitenkant van het gebouw is hoogwaardig afgewerkt maar de binnenzijde trekt pas echt de aandacht. De inrichting is bijzonder. Overal vindt u lounges en zitjes: plekken waar u met collega's kunt bijpraten. Het design is modern en gericht op ontmoeten. Dit kantoorpand voelt aan als thuis.

Ligging - Cijfer 8: Reist u graag met het openbaar vervoer richting uw kantoor? Dan is deze locatie zeer gunstig. Treinstation Arnhem en treinstation Arnhem Velperpoort liggen op loopafstand van een kleine tien minuten. Daarnaast zijn er busstations nabij. Dit kantoor ligt aan de rand van het centrum van Arnhem en wordt daardoor omringd door voorzieningen, zoals horecagelegenheden, winkels en restaurants.

Services - Cijfer 9: Uw core business, daar richt u zich op binnen de muren van dit kantoorgebouw. De receptionisten ondersteunen u door secretariële diensten op te pakken. Bovendien kunt u gebruik maken van de catering. De aanwezige kantoorbutler zorgt dat het serviceniveau gelijkwaardig is aan dat van een gerenommeerd hotel!

Prijs - Cijfer 7,5: Een flexplek huurt u al voor €99,- per maand, een eigen werkplek is te huur voor €249,- per maand. Op zoek naar een kantoorkamer? Te huur voor 4 personen vanaf €749,- per maand. Vergeet niet dat u ook gebruik kunt maken van de services, wanneer u hier een kantoorruimte gaat huren!

Kantoorgebouw met ongekende uitstraling in Arnhem

Meander - Arnhem

begane grond kantoorpand arnhem met gemeenschappelijke ruimte tafel

Uitstraling - Cijfer 8: Representatief van de buitenzijde, modern van de binnenzijde. Zo kan het kantoorpand aan de Meander omschreven worden. Deze uitstraling ziet u bijvoorbeeld terug in het bedrijfsrestaurant en de vergaderruimten. Om de uitstraling hoeft u het sowieso niet te laten om hier te huren!

Ligging - Cijfer 6,5: Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein IJsseloord II, nabij de kruising van de autosnelwegen A12 (richting Ede en Zevenaar) en A348. Met de lijnbus is het mogelijk om binnen een kwartier naar treinstation Arnhem Presikhaaf te reizen. De toegankelijkheid per auto is uitstekend!

Services - Cijfer 7,5: Zoals net al genoemd: voorzieningen als een bedrijfsrestaurant en vergaderruimte zijn aanwezig. Tel hier bij op dat er onder andere een fitnessruimte, receptie en parkeerruimte is en u komt tot de conclusie dat het servicelevel hoog ligt!

Prijs - Cijfer 8: Huren kost geld, toch is huren binnen de muren van dit kantoorgebouw niet duur te noemen. Een werkplek huurt u al voor €125,- per maand, terwijl een kantoorunit slechts vanaf €430,- per maand te huur is. Een kantoorruimte op maat is te huur vanaf €150,- per m2 per jaar.

Modern kantoorgebouw met een hoog servicelevel in Arnhem

Nieuwe Stationsstraat - Arnhem

loungeplekken in modern kantoorpand aan nieuwe stationsstraat arnhem

Uitstraling - Cijfer 8,5: Bent u in de nabijheid van NS-station Arnhem, dan kunt u niet om dit kantoorgebouw heen. Dit hoge pand straalt professionaliteit uit en dit komt nog meer tot uiting als u binnenkomt. Modern en representatief zijn woorden die van toepassing zijn op het design. Zeer gaaf!

Ligging - Cijfer 7,5: Treinstation Arnhem om de hoek, dat zegt genoeg over de uitstekende ligging van dit kantoorgebouw. Voor OV-reizigers is dit een enorm pluspunt. Snelwegen in de nabijheid zijn ook redelijk snel te bereiken. Kortom, het kantoorpand is uitstekend toegankelijk!

Services - Cijfer 8: Receptionisten zijn aanwezig om u te ondersteunen waar nodig. Verder is er vergaderruimte, catering, een bedrijfsrestaurant en high-speed internet in dit kantoor. Bijkomende luxe, naast het gemak van een eigen kantoorruimte in Arnhem!

Prijs - Cijfer 7,5: Gezien de ligging, het serviceniveau en de moderne staat van het kantoorgebouw kan gesteld worden dat de huurprijzen niet hoog zijn. Een werkplek is te huur voor €229,- per maand. Liever een kantoorkamer? Vanaf €460,- per maand te huur!

Modern kantoor aan de Nieuwe Stationsstraat in Arnhem

Vlamoven - Arnhem

Kantoorpand in Arnhem aan Vlamoven met een receptiebalie en moderne entree

Uitstraling - Cijfer 8: De buitenzijde van het kantoorpand in Arnhem Oost ziet er netjes en representatief uit. De binnenzijde ziet er fraai uit, met name door de lichtinval. De kantoorruimten zijn modern ingericht. Een leuke plek om te werken!

Ligging - Cijfer 7: De bereikbaarheid is uitstekend, gezien de ligging nabij uitvalswegen en de snelweg A12. Treinstation Arnhem Presikhaaf is met de bus in ruim tien minuten toegankelijk. Verder bevinden zich andere bedrijven in de directe omgeving. Daardoor kenmerkt het gebied zich door professionaliteit.

Services - Cijfer 8: Printen? Print- en kopieerfaciliteiten zijn aanwezig. Koffie? Bezoek de koffiecorner. Komt u met de auto? Voldoende parkeerruimte. Lunch? Wordt voor u geregeld. Daarnaast kunt u gebruik maken van een pantry. Bovendien is er WiFi, een receptie en vergaderruimte. Over service niet te klagen dus!

Prijs - Cijfer 7,5: Een kantoorunit van 12 m2 huurt u al voor €276,- all in per maand. Kortom, u huurt hier voordelig kantoorruimte en maakt daarnaast gebruik van diverse hoogwaardige voorzieningen.

Kantoorgebouw aan de Vlamoven in Arnhem met moderne kantoorruimte

Naar welk kantoorpand in Arnhem gaat uw voorkeur uit?

Iedere ondernemer heeft andere wensen en stelt andere eisen aan een nieuwe kantoorlocatie. De één vindt aanvullende services erg belangrijk, de ander hecht meer waarde aan de bereikbaarheid van het kantoorgebouw. Hierboven hebben we een inzicht gegeven van de mogelijkheden van 4 kantoorpanden in Arnhem. Zit hier uw droomkantoor tussen?

Kantoren in Arnhem vaak getransformeerd naar appartementen

'Kantoorwonen', een term die steeds vaker te horen is in de vastgoedwereld. Leegstaande kantoorgebouwen worden omgetoverd tot appartementen. Een win-win-situatie: de leegstand van kantoren wordt tegen gegaan en het woningaanbod, voor bijvoorbeeld studenten, neemt toe. Meerdere kantoorpanden in Arnhem zijn al omgedoopt, andere kantoren zullen het nog ondergaan, blijkt uit een artikel van de Gelderlander. Door deze ontwikkeling is het wellicht verstandig om snel te handelen en een kantoorruimte te huren in de hoofdstad van Gelderland. De keuze is aan u!

In de volgende editie van deze blogserie worden kantoorpanden in Eindhoven vergeleken

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure