Kantoorruimte huren Groningen Centrum, Turfsingel 17

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Turfsingel 17 in Groningen Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Turfsingel in Groningen (Centrum)

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Groningen, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje aan de Turfsingel, hier zijn 8 kantoorunits gerealiseerd oriënterend naar een semi-openbaar binnenterrein. Het is een strak vormgegeven complex waar je op een unieke centrum locatie een kantoorruimte kunt huren. Benieuwd of een van de 8 kantoorunits geschikt is voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment zijn alle 8 de kantoorunits nog vrij en kun je zelf bepalen welke kantoorkamer bij jullie past. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €800,-, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten.  Je hebt de mogelijkheid om de kantoorruimte gemeubileerd op te laten leveren, dit houdt in dat jij zelf niet meer rekening hoeft te houden met het inrichten van je kantoorkamer en kun je gelijk aan de slag. In de afbeeldingen zie je verschillende soorten stylen wat wij voor je kunnen verzorgen. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Turfsingel in Groningen Centrum, werk je in een prettige omgeving. Er zit onder andere in elke kantoorunit een luxe uitgevoerde keuken. Dit is een fijne plek om een lekkere kop koffie/thee te zetten voor jezelf en/of een collega en in de middag een verse lunch voor te bereiden. Daarnaast is het ook ideaal dat je hier zelf je eigen werktijden kunt bepalen, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw werkplek. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is perfect, je huurt hier namelijk een kantoorruimte midden in het centrum van Groningen. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk aan de gezellige terrassen, goede restaurants en leuke winkels. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen en heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Groningen Noord. De rijkswegen A28 en A7 liggen ook op een korte rijafstand van slechts een paar minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Turfsingel in Groningen Centrum?

Wil je graag een kantoorruimte huren aan de Turfsingel in Groningen Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je nog vragen voor onze vastgoedconsultants? Neem dan contact met ons op. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Turfsingel in Groningen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Turfsingel 17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen