Kantoorruimte huren Groningen Centrum, Leonard Springerlaan 23

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Leonard Springerlaan 23 in Groningen Centrum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 341 m2
  Huurprijs: € 3.410 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 344 m2
  Huurprijs: € 3.440 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 388 m2
  Huurprijs: € 3.880 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 857 m2
  Huurprijs: € 8.570 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Leonard Springerlaan in Groningen

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Leonard Springerlaan in Groningen? Stop dan met zoeken, wij hebben hier het perfecte kantoorgebouw voor jou gevondenen. Het representatieve kantoorpand is gebouwd in 2002 en is in Groningen ook wel bekend als “Martini Staete”. Op dit moment zijn er al meerdere huurders actief, zoals de FNV, Staatsbosbeheer en AOB. 

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte vanaf 132 m2 te huren. Deze ruimte is gevestigd op de begane grond en te huur voor een maandelijks bedrag van €1320,-. Ben je met jouw onderneming op zoek naar een grote kantoorunit? Dat kan! Er zijn namelijk meerdere kantoorruimten met een oppervlakte van 344 m2, voor €3440,- in de maand. Is dit nog te klein? Of wil je graag doorgroeien met je bedrijf? Op de 6e verdieping is een ruimte beschikbaar met een oppervlakte van maar liefst 857 m2, voor een maandelijks bedrag van €8570,-. 

Een receptie, bedrijfsrestaurant en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Leonard Springerlaan in Groningen maak je gebruik van vele services en faciliteiten, aan alles is gedacht. Bij binnenkomst, in de royale entree, tref je een bemande receptie aan tijdens kantoortijden. Zij kunnen jou ondersteunen in verschillende taken zoals het verwerken van post of binnenkomende telefonie. Houd je van lekker eten? Dan heb je geluk! In het kantoorpand zit een bedrijfsrestaurant die dagelijks voor een heerlijke verse lunch zorgt. Ook handig om deze lunch te bestellen voor een vergadering of een presentatie in de aanwezige vergaderruimten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, namelijk direct aan de op- en afrit van de A7. Je bent zo met de auto binnen enkele minuten bij jouw kantoorkamer. Ook met het openbaar vervoer is jouw werkplek makkelijk bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte is namelijk met een loopafstand van 7 minuten te bereiken. Een bijkomend voordeel is de directe verbinding met het centrum van Groningen. Het kantoorpand is gevestigd op het Martini Tradepark, er zijn hier grote bedrijven gevestigd zoals Kamer van Koophandel en Gasunie. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan in Groningen?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan in Groningen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Leonard Springerlaan. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Fantastische ruimtes en een perfecte bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Leonard Springerlaan 23

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen