Blogserie: vergelijking kantoorpanden (6) - Eindhoven

  • Door Jari Wesselink
  • maandag 21 september 2015

In de blogserie ‘vergelijken kantoorpanden’ worden steeds een aantal kantoorpanden in een bepaalde stad vergeleken op vier aspecten, namelijk: uitstraling, ligging, services en prijs. Elk aspect wordt vervolgens beoordeeld met een cijfer.


Bogert - Eindhoven

bogert1 blog goeie

Uitstraling - Cijfer 9: U wordt gelijk gegrepen door het gebouw als u in de buurt bent, dat komt door de uitstraling van de buitenzijde. Op de buitenzijde prijkt de naam van het kantoorgebouw. Aan de binnenzijde valt de lichte omgeving enorm op doordat de kleur wit veel is toegepast. Door de verschillende units en opvallende accessoires, zoals een antieke typemachine, ontstaat er een gezellige sfeer!

Ligging - Cijfer 8,5: Het treinstation Eindhoven ligt op een loopafstand van ruim vijf minuten, enkele snelwegen zijn in de nabijheid en Eindhoven Airport is te bereiken in twintig minuten rijden. Kortom, de toegankelijkheid is uitstekend. In de directe omgeving van het kantoorpand bevinden zich meerdere bedrijven. Ook de bedrijvigheid is dus prima.

Services - Cijfer 8: Binnen de muren van dit kantoor, geniet u van vele services en voorzieningen. Er is een gedeelde receptie, een loungeruimte en er is vergaderruimte. Bovendien is er plek om uw auto te parkeren en kunt u gebruik maken van een pantry. Kortom, veel comfort!

Prijs - Cijfer 8: Een flexplek voor maar €95,- per maand, een eigen werkplek voor slechts €175,- per maand. Liever een kantoorkamer? Deze prijzen beginnen vanaf €780,-. Bent u op zoek naar kantoorruimte op maat vanaf 100 m2? Dan betaalt u €145,- per m2 per jaar. Realistische prijzen op een toplocatie!

Meer informatie over deze kantoorruimte? Klik hier!

Lichttoren - Eindhoven

lichttoren 32 blog

Uitstraling - Cijfer 8: De buitenzijde van het gebouw valt op door de hoogwaardige afwerking. Binnen het kantoor hangt er een prettige werksfeer door het kleurrijke design met de vele loungemogelijkheden. Bovendien zijn de presentatieruimten functioneel en professioneel. Een prettige plek om te werken!

Ligging - Cijfer 8: Dit pand in het centrum van Eindhoven kent een zeer gunstige ligging. Enerzijds door de toegankelijkheid. De loopafstand tot treinstation Eindhoven is slechts tien minuten. Bovendien zijn snelwegen snel te bereiken en ligt Eindhoven Airport op een kleine twintig minuten rijden. Aan de andere kant profiteert u van het bruisende centrum, met bijvoorbeeld veel horecagelegenheden.

Services - Cijfer 7,5: High-speed internet, een telefoonbeantwoordservice en postverwerking: voorbeelden van de hoogwaardige services binnen dit kantoorpand. Bovendien zijn er voorzieningen zoals vergaderruimte, loungeruimte en parkeerruimte. Daarnaast zijn er lunchmogelijkheden en kunt u gebruik maken van een pantry.

Prijs - Cijfer 7,5: Werkplek huren? U huurt hier al voor €350,- per maand. Een kantoorkamer huurt u voor €700,- per maand. Goede prijzen voor moderne kantoorruimte in een kantoorpand op een uitstekende locatie!

Meer informatie over deze kantoorruimte? Klik hier!

Flight Forum - Eindhoven

flight forum blog

Uitstraling - Cijfer 8: Van buiten is het een representatief kantoorpand, onder architectuur gebouwd. Een ander beeld als de binnenzijde. Bij binnenkomst valt pas de bijzondere omgeving van het kantoorgebouw op. Dit door het interieur dat door meerdere kleuraspecten een prettige vorm krijgt. Een lekkere omgeving om in te werken!

Ligging - Cijfer 7: Het kantoorpand bevindt zich op loopafstand van Eindhoven Airport. Bovendien zijn er snelwegen in de omgeving. Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend te noemen. In de omgeving zijn er enkele gerenommeerde bedrijven, zoals Deloitte en TMC Group. Dus ook de bedrijvigheid is prima!

Services - Cijfer 7,5: Met de services en voorzieningen zit het goed aan het Flight Forum. De luxe is volop aanwezig in dit kantoorgebouw met een bedrijfsrestaurant, een espressobar en een koffiecorner. Ook is er een fitnessruimte en plek om te parkeren. High-speed internet en postverwerking door de receptie zijn voorbeelden van de uitstekende service!

Prijs - Cijfer 7,5: Een werkplek voor €350,- per maand en een kantoorunit voor €700,- per maand. Heldere prijzen voor het huren van kantoorruimte op een gunstige plek in Eindhoven.

Meer informatie over deze kantoorruimte? Klik hier!

Beemdstraat 1 - Eindhoven

beemdstraat blog

Uitstraling - Cijfer 7,5: De buitenkant van het kantoorpand straalt representativiteit uit. Van binnen ziet u meer dan u van buiten verwacht. Het interieur is modern en valt op door lounges en diversiteit in accessoires als stoelen en tafels. Deze afwisseling zorgt voor een fijne sfeer.

Ligging - Cijfer 7: Qua bereikbaarheid is de ligging uitstekend, door de snelwegen in de omgeving. Bovendien is Eindhoven Airport te bereiken in een kwartiertje rijden. Een fijne plek, in het centrum van Eindhoven, om te werken!

Services - Cijfer 7: Het servicelevel is hoog, gezien de schoonmaakservice en de diensten van de gedeelde receptie. Nog interessante voorzieningen? Zeker, want u kunt loungen en gebruik maken van een pantry. Bovendien is er parkeerruimte en zijn er mogelijkheden om te printen!

Prijs - Cijfer 8: U huurt hier al een werkplek voor €175,- per maand. Een ingerichte kantoorkamer huurt u voor slechts €500,- per maand. Huurt u een kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) dan betaalt u jaarlijks €115,- per m2. Niet duur, wel veel service!

Meer informatie over deze kantoorruimte? Klik hier!

Torenallee - Eindhoven

torenallee 20 blog

Uitstraling - Cijfer 8,5: Gezellig, dat is het juiste woord om het interieur binnen dit kantoorpand te omschrijven. Er is veel gebruik gemaakt van stenen en hout in combinatie met moderne elementen. Dit zorgt voor een heerlijke sfeer!

Ligging - Cijfer 8: Treinstation Eindhoven Breukelen is met tien minuten lopen te bereiken. Snelwegen, waaronder de A2, zijn snel toegankelijk. Het vliegveld van Eindhoven ligt op een kwartiertje rijden. Kortom, alles binnen bereik. Altijd prettig voor uzelf maar ook voor gasten die u ontvangt!

Services - Cijfer 7,5: Vergadert u veel? Maak gebruik van de vergaderruimte! Printen? Maak gebruik van de print- en kopieerfaciliteiten! Liever 's avonds of 's nachts werken? U heeft 24/7 toegang, dus geen enkel probleem! Bovendien is er een pantry, een koffiecorner en WiFi aanwezig. Met andere woorden: services en voorzieningen van hoog niveau!

Prijs - Cijfer 8: Gaat uw voorkeur uit naar een werkplek? Hier huurt u voor slechts €250,- per maand een werkplek. Wanneer u liever een kantoorkamer huurt, moet u denken aan prijzen vanaf €685,- per maand. En dat voor een kantoorgebouw met een fantastisch interieur, een uitstekende ligging en professionele services!

Meer informatie over deze kantoorruimte? Klik hier!

Middels bovenstaande informatie kunt u als huurkandidaat zijnde zelf bepalen welke aspecten voor u belangrijk zijn met betrekking tot kantoorruimte. Kiest u voor een kantoorconcept met flexibele werkplekken en een hoog servicelevel? Of gaat u toch voor een meer conventionele kantoorruimte zonder aanvullende services? Deze wensen verschillen per huurkandidaat en door middel van dit blog kunt u eenvoudig bepalen welke kantoorruimte in Arnhem het meest geschikt voor u is.


In het zevende deel van deze blogserie worden opnieuw een aantal kantoorpanden in een stad vergeleken. Houdt u de blog dus geregeld in de gaten!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure