Blogserie: vergelijking kantoorpanden (4) - Den Haag

  • Door Laure Strikker
  • vrijdag 6 maart 2020

Wil jij kantoorruimte huren in Den Haag? In de blogserie ‘vergelijking kantoorpanden’ worden 4 kantoorgebouwen in een bepaalde stad met elkaar vergeleken. Daarbij wordt er gekeken naar vier aspecten: uitstraling, ligging, services en prijs. Ieder aspect krijgt een cijfer. In de vorige edities werden kantoorpanden uit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vergeleken. In de vierde editie is Den Haag aan de beurt!


Zuid Hollandlaan - Den Haag Centrum

Het kantoorpand aan de Zuid Hollandlaan in Den Haag is in 1925 gebouwd en staat ingeschreven als rijksmonument. Het pand beschikt over energielabel A en oogt licht en modern. Bedrijven die zich al gevestigd hebben in dit karakteristieke kantoorpand zijn onder andere een uitzendbureau, adviesbureau, advocatenkantoor en softwarebedrijven.   

Zuid HollandlaanEen sfeerimpressie van het karakteristieke kantoorpand aan de Zuid Hollandlaan 7!

Uitstraling - Cijfer: 9 

De kantoorruimten zijn gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Esso. Op bovenstaande foto is goed te zien dat de binnenkant grondig is aangepakt en niets aan het toeval is overgelaten. De verschillende kleuraccenten geven de ruimtes een frisse lichte uitstraling. De buitenzijde van het pand oogt karakteristiek. Een zeer prettig kantoorpand om te werken!

Ligging - Cijfer: 8

Als je via de A12 naar Den Haag reist, is dit kantoor niet te missen. Het begin van de A12 ligt aan de voet van dit modern ingerichte kantoorpand. Je rijdt er dus figuurlijk tegenaan. Daarnaast ligt het Malieveld tegenover het pand. Dit zorgt voor een mooi uitzicht. NS-station Den Haag Centraal ligt op loopafstand. Een zeer geschikte locatie in de residentiestad om jouw onderneming te vestigen!

Services - Cijfer: 9

Dit kantoorpand biedt een uitzonderlijk hoog servicelevel. Aan alles is gedacht. Services en voorzieningen als glasvezel internet, catering, een koffiebar en een inpandige parkeergarage spreken voor zich. Maar ook is er een ICT-service, zijn er leenfietsen beschikbaar en is er een stomerij. Dit zorgt voor een scala aan services binnen dit kantoor.

Prijs - Cijfer: 7,5

Bij dit kantoorpand huur je een kantoorpand vanaf 6 maanden tot 5 jaar. Voor een flexplek betaal je maar €225,- per maand. Een kantoorkamer heb je al vanaf €950,- per maand. De prijzen zijn afhankelijk van de contractduur, metrage en gewenste services.


Neem een kijkje aan de Zuid Hollandlaan!

Koninginnegracht - Den Haag Centrum

Een zakelijke inspirerende kantoorruimte huren? Dan ben je bij de Koninginnegracht in Den Haag aan het goede adres. Dit kantoorpand stamt uit het jaar 1969 en is gevestigd in een gezellige buurt. Er zijn dan ook vele horecagelegenheden en winkels in de nabije omgeving. Genoeg leven in aan de Koninginnegracht.

KoninginnegrachtDe strakke entree van het kantoorpand aan de Koninginnegracht!

Uitstraling - Cijfer: 8

Dit kantoorpand heeft een tiental vestigingen in Nederland. Al deze panden worden gekenmerkt door een representatieve en strakke uitstraling. Zo ook de vestiging aan de Koninginnegracht. Dit pand beschikt over een mooie strakke uitstraling. Er wordt vooral gebruik gemaakt van de kleuren grijs, wit en zwart. In de accessoires zie je een aantal felle vrolijke kleuren terug komen. Dit geeft een vrolijke frisse uitstraling aan het interieur. Een impressie is te zien op de bovenstaande foto. 

Ligging - Cijfer: 7,5 

Zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer is dit kantoorpand prima te bereiken. De Koninginnegracht ligt tussen de oprit naar de A12, Den Haag Centraal Station en Den Haag Centrum. De dichtstbijzijnde bushalte is Dr. Kuyperstraat. Deze bushalte vindt je slechts op 100 meter afstand. Er kan gesproken worden van een ideale vestigingslocatie voor jouw kantoor. Op alle fronten is de bereikbaarheid zeer goed. Dit is een gunstige bijkomstigheid!

Services - Cijfer: 7 

Met een kantoor profiteer je van verschillende aanvullende services beschikbaar. Denk hierbij aan administratieve ondersteuning, 24/7 toegang, catering, bemande receptie, vergaderfaciliteiten en een centraal hart. En dat alles naast het gemak van een eigen kantoorruimte. Prettig toch? 

Prijs - Cijfer: 7,5  

De prijs voor een kantoorunit binnen dit kantoorgebouw in het centrum van Den Haag is op aanvraag. Dit heeft te maken met een aantal verschillende factoren. De contractduur, de metrage en de servies. Naast kantoorunits zijn er ook flexplekken beschikbaar. De prijs hiervan bedraagt €200,- per maand.

 
Kantoorpand Koninginnegracht in Den Haag Centrum!

Anna van Buerenplein - Den Haag Centraal Station

Kantoorruimte huren op een unieke locatie in Den Haag? Dit pand is in 2011 gebouwd en ligt vlakbij centraal station. Het kantoorpand is nieuw en duurzaam en beschikt over energielabel A. Het gebouw maakt onderdeel uit van meerdere grote gebouwen. Hierin vind je een meeting center, hotel, winkelcentrum, fitness en diverse horecagelegenheden. 

Anna van BuerenpleinEen van de meetingrooms aan de Anna van Buerenplein 41!

Uitstraling - Cijfer: 8

Het kantoorpand beschikt over een representatieve uitstraling. Van binnen oogt het kantoor modern en strak. Door de vele lichtinval en een aantal felle kleuren ogen de kantoorruimten fris en vrolijk. De ruimten zijn in verschillende kleuren thema’s ingericht. Op bovenstaande foto is het oranje thema gebruikt in een meetingroom. 

Ligging - Cijfer: 8

Het kantoorpand bevindt zich in een gezellige omgeving vol bedrijvigheid. Koffiebarretjes als Douwe Egberts en New Babylon liggen op nog geen kilometer afstand. Na het werk een hapje eten? Geen probleem. Ook restaurants zijn er genoeg in de omgeving. Met het openbaar vervoer is het kantoorpand goed te bereiken. Den Haag Centraal Station ligt op amper 2 minuten lopen. De A12 bevindt zich direct naast het pand. Met de auto is het dus ook prima bereikbaar.

Services - Cijfer: 8

Ervaar het gemak van de vele services en voorzieningen die dit kantoorgebouw biedt. Voor het houden van meetings zijn er verschillende vergaderruimten aanwezig. Daarnaast is het gebouw 24/7 geopend dus ben je niet gebonden aan vaste werktijden. De kosten van de schoonmaak hoef jij je ook geen zorgen om te maken. Deze zitten allemaal bij de huurprijs inbegrepen.

Prijs - Cijfer: 7

Aan het Anna van Buerenplein zijn nog een aantal kantoorruimtes beschikbaar. Deze kantoorruimten beschikken over 2,4 of 8 werkplekken. De kosten van de kleinste kantoorruimte bedragen €1180,- per maand. De kosten voor de grootste kantoorruimte bedragen slechts €2500,- per maand. Voor deze toplocatie zijn dit prima prijzen. 

 
Kantoorpand Anna van Buerenplein 41!

President Kennedylaan -Den Haag 

Op zoek naar een mooie kantoorruimte in Den Haag? In dit kantoorpand aan de President Kennedylaan, gelegen in de leuke buurt Stadhoudersplantsoen, zijn nog een aantal ruimten beschikbaar. Dit kantoorpand stamt uit 1960 en beschikt over een totale oppervlakte van 4560 m2. Er zijn al diverse accountant- en administratiekantoren, advocaten en telecombedrijven gevestigd.

President KennedylaanHet sociale hart van het kantoorpand aan de President Kennedylaan 19!

Uitstraling - Cijfer: 7

Het kantoorgebouw oogt netjes en modern. De algemene ruimtes zijn stijlvol en klassiek ingericht, maar toch met een moderne touch. De kantoorruimten daarentegen hebben meer een statige inrichting met een klassiek vleugje. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de kleuren bruin, zwart en grijs. 

Ligging - Cijfer: 7,5

De bereikbaarheid van dit pand is erg goed. De tramhaltes zijn op een korte loopafstand bereikbaar. Met ongeveer 4 minuten ben jij op jouw werkplek. Vanaf de A12 is het kantoorpand het snelst te bereiken. Het kost je slechts 20 minuten om je werkplek te bereiken vanaf de snelweg. Een ideale locatie om zakenpartners te ontvangen dus! Gezellig een hapje of een drankje na het werk? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Genoeg leuke eetgelegenheden in de buurt te vinden. 

Services - Cijfer: 7 

Wat betreft de services en de voorzieningen valt er aan de President Kennedylaan niks te klagen. Het pand beschikt over een bedrijfsrestaurant. Gezellig om te lunchen met collega’s. Er is ook een pantry aanwezig en als huurder heb je 24/7 toegang tot jouw kantoor. Werken wanneer jij dat wil dus. De standaard services zoals algemene vergaderruimten en schoonmaak zijn bij de de huurprijs inbegrepen. 

Prijs - Cijfer: 7,5

In dit prachtige kantoorpand zijn nog een aantal ruimten beschikbaar. Er zijn kantoorruimten beschikbaar vanaf 25 m2. De kosten van deze ruimte zijn vanaf €499,- per maand. Een flexibel huurcontract opstellen? Ook dit is mogelijk. Als je besluit voor minimaal 1 jaar te huren, geniet jij van de meest gunstige huurprijzen.

 
Kantoorpand President Kennedylaan!

Welk kantoorpand in Den Haag komt het best overeen met jouw wensen?

Met de informatie hierboven kun je als huurkandidaat bepalen wat wél en wat niét belangrijk is voor jou in je zoektocht naar kantoorruimte. Ga je voor een kantoor met flexibele werkplekken en een koffiebar? Of gaat jouw voorkeur uit naar een kantoorruimte op maat in het centrum van Den Haag? De wensen verschillen per huurkandidaat maar met bovenstaande informatie kun je bepalen wat voor jou van belang is. 

Wil jij nou een kantoorruimte huren in Den Haag?

Ben jij nou enthousiast geworden na het lezen van dit blog? Of wil je gewoon meer informatie over een kantoorruimte huren in Den Haag of een andere mooie stad. Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag gratis en vrijblijvend advies. Samen met jou gaan wij op zoek naar het perfecte kantoorpand in Den Haag voor jouw onderneming.


Neem contact op!

Deel 5 van deze blogserie gaat over: Kantoorpanden vergelijken in de stad Arnhem

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure