Kantoorruimte huren Utrecht, Weg der Verenigde Naties 1

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Weg der Verenigde Naties 1 in Utrecht

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 387 m2
  Huurprijs: € 6.619 € 6.288 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Vele mogelijkheden binnen dit kantoorpand in Utrecht

In dit pand te Utrecht heeft u de mogelijkheid om te vergaderen, te flexwerken en om te werken in een volledig ingerichte kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. U huurt hier al een werkplek vanaf €99,- per maand. U werkt in een creatieve en veelzijdige omgeving waar u inspiratie op doet. Het kantoorpand heeft een receptie waar representatieve receptionisten aanwezig zijn. Daarnaast is het kantoorpand voorzien van een pantry.

Kantoorruimte voor startende ondernemers en multinationals!

Van startende ondernemers en freelancers tot multinationals die wereldwijd succesvol zaken doen: hier bent u aan het juiste adres! Het kantoorpand is gelegen aan de Weg der Verenigde Naties te Utrecht. Het betreft de meest gebruikte verkeersader richting het centrum van Utrecht vanaf de autosnelweg A2. De universiteitsstad biedt kansen voor elk bedrijf. Vanuit het nabijgelegen Centraal Station (op minder dan 10 minuten lopen) kun je door middel van de trein snel en eenvoudig op alle plekken in Nederland komen. 

Een professionele werkomgeving voorzien van sociaal hart

Wilt u gebruik maken van een professionele omgeving voorzien van razendsnelle WiFi en representatief om klanten te ontvangen en nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is het membership, dat wordt aangeboden binnen dit pand, echt iets voor jou! En dat vanaf slechts €99,- per maand. U geniet dan van vele voordelen, zoals een eigen postbus en locker. Ook ontvangt u korting op vergaderruimte en krijgt u toegang tot netwerkborrels.

Op zoek naar ruimte in Utrecht? Reageer dan nu

Kortom, zoekt u een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2? Plan direct een rondleiding in of neem contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Tof gebouw zeg!

Mooi opgezet met vele houtaccenten

v

De vele ramen zorgen voor een mooie lichte, open ruimte.

Vele plekken om te kunnen relaxen en om te werken. En een membership om gebruik te kunnen maken vna verschillende faciliteiten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Weg der Verenigde Naties 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen