Utrecht Noord, Goeman Borgesiuslaan 77

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 665 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 1.976 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Goeman Borgesiuslaan (Noord)

Aan de Goeman Borgesiuslaan, in de buurt Lauwerecht, staat dit prachtige kantoorgebouw dat gebouwd is in 1969. Het kantoorpand heeft een totaal perceeloppervlakte van 845 m2. Enkele kantoorruimten zijn op dit moment beschikbaar in dit kantoorgebouw. Het betreffen kantoorruimtes vanaf 34 m2.

Huurprijzen

De huurcontracten van de kantoorruimten in dit kantoorpand worden op flexibele basis opgesteld. Flexibel huren is dus mogelijk maar langdurige huurcontracten zijn ook zeker mogelijk. De beschikbare kantoorruimten variëren van 34 m2 tot 101 m2. De huurprijs van de kleinste ruimte van 34 m2 bedraagt €665,18 per maand. Liever de grote ruimte van 78 m2 huren? Dan betaal je een bedrag van €1526,- per maand.

Een gezond werkklimaat en een bemande receptie

In dit kantoorpand aan de Goeman Borgesiuslaan in Utrecht heerst een gezond werkklimaat. De centrale hal van het kantoorgebouw is ingericht om positieve energie naar binnen te halen. Er hangen speciale daglichtlampen in dit kantoorgebouw om de productiviteit te verhogen. Verder is er een bemande receptie aanwezig. De receptionisten kunnen zorg dragen voor de postverwerking en eventuele telefoonbeantwoording.

Locatie en bereikbaarheid

Treinstation Utrecht Overvecht ligt op een loopafstand van 20 minuten van het kantoorgebouw. De dichtstbijzijnde bushalte ligt dichterbij, bushalte Willem Dreeslaan is namelijk maar 3 minuten lopen. De rijkswegen A27, A2 en A12 zijn allemaal binnen 15 minuten te bereiken. Een ideale locatie voor jouw onderneming dus! Na werktijd is er in de buurt Lauwerecht ook van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld eens lekker eten bij Bella Italia of Restaurant Blij. Klinkt goed, toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Goeman Borgesiuslaan?

Denk jij dat een kantoorkamer van 23 m2, 34 m2, 60 m2 of 78 m2 perfect is voor jouw onderneming? Aarzel dan niet langer. Plan vandaag nog een rondleiding in, dit is geheel gratis.

3D Viewer Goeman Borgesiuslaan

Klik om te activeren

4 beoordelingen Goeman Borgesiuslaan

Warme uitstraling.

Grote bar en terras, leuk voor mensen om na hun werktijd nog even te blijven hangen. Ziet er goed uit!

Gastvrij ontvangt door de receptioniste.

Mooie grote ruimtes en vele faciliteiten mogelijk.

Mooie grote bar, top locatie voor het organiseren van evenementen en borrels.

Dit pand is van alle gemakken voorzien, ideaal!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!