Kantoorruimte huren Utrecht Zuid, Churchilllaan 11

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Churchilllaan 11 in Utrecht Zuid

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 65 m2
  Huurprijs: € 2.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: € 2.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Churchilllaan in Utrecht (Zuid)

Aan de Churchilllaan in Utrecht, in de buurt van het Kanaleneiland, staat dit gerenoveerde kantoorgebouw dat is gebouwd in 1961. Met een totaal perceeloppervlak van 23.128 m2 en een totaal verhuurbare ruimte van 1100 m2 zijn er veel huurmogelijkheden binnen dit kantoorpand. Met een hoogte van 70 meter heeft het gebouw uitzicht over heel Utrecht en omgeving. De duurzaamheid van dit kantoorpand is erg goed en wordt daarom beloond met energielabel B. 

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn kantoorruimtes te huur van 42 m2 tot 510 m2. Kantoorruimtes zijn te huur voor een periode vanaf 6 maanden. In dit gebouw geldt een vanafprijs van €1150,- per maand voor een afgesloten kantoorkamer. Ook heb je hier de mogelijkheid om vaste fulltime werkplekken te huren, voor €350,- in de maand per werkplek. Op dit moment huren verschillende bedrijven al een kantoorruimte, van start-ups tot gerenommeerde corporaties. Deze bedrijven zijn werkzaam in uiteenlopende branches. 

Voldoende parkeergelegenheid 

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Churchilllaan in Utrecht, is het ook mogelijk om een parkeerplaats te huren bij dit pand. Er zijn namelijk voldoende parkeerplaatsen aanwezig bij dit fraaie pand. Daarnaast beschikt het pand over een bemande receptie, zo worden jij en je gasten altijd vriendelijk ontvangen. Ook zijn er diverse pantry’s aanwezig waar jij ’s middags je lunch kunt bereiden. Heb je ruimte nodig voor een vergadering? Ook hiervoor hoef je het kantoorpand niet te verlaten. Vergaderzalen kun je namelijk boeken via het online reserveringssysteem. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Churchilllaan is zeer goed. Het pand is vlak naast de snelwegen A2 en A12 gelegen. Tram 60 en 61 stoppen voor de deur, deze brengen je in slechts 12 minuten naar Utrecht Centraal. Verder ligt het pand tegen winkelcentrum Kanaleneiland aan, handig als je na het werk even wilt shoppen. Ook liggen er in de directe omgeving van het gebouw vele restaurantjes, koffiebarretjes en supermarkten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Churchilllaan? 

Zie jij jezelf al werken op deze zichtlocatie aan de Churchilllaan in Utrecht? Plan dan snel een rondleiding in om te kijken of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Misschien werk jij binnenkort wel in dit modern uitgeruste kantoorgebouw. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

De industriële looks die zijn ontstaan na de renovatie, geven de kantoorruimten een gave maar rustige uitstraling, super!

S

De grote kantoorruimten bieden veel mogelijkheden voor iedere organisatie

A

De voorzieningen zijn uitstekend, en het kantoorklimaat van hoge kwaliteit.

De ruimtes zijn groot en flexibel.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Churchilllaan 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen