Super deal

Utrecht Papendorp, Orteliuslaan 850

3528BB Utrecht Papendorp

4 (5)

Kantoorruimte huren aan de Orteliuslaan Utrecht (Papendorp)

Kantoorruimten suf, saai en grijs? Zeker niet in dit kantoorpand aan de Orteliuslaan in Utrecht Papendorp. Hier vind je stijlvol ingerichte kantoorruimten. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2010. Hier zijn alledaagse kantoorruimten ver te zoeken. Je huurt hier moderne kantoorkamers die van alle gemakken voorzien zijn. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen 

Diverse flexwerkplekken en kantoorkamers zijn op dit moment nog te huur in het kantoorgebouw aan de Orteliuslaan in Utrecht. Voor een flexwerkplek betaal je slechts €125,- per maand. Een kantoorkamer voor 2 personen is in dit kantoorpand al te huur vanaf €750,-. Huurprijzen zijn deels afhankelijk van de huurtermijn. Huren voor een langere periode kan financieel dus voordelig zijn. 

Receptie, postverwerking en glasvezel internet 

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Orteliuslaan in Utrecht Papendorp, profiteer je in dit kantoorpand ook van verschillende services en voorzieningen. Je kunt gebruik maken van glasvezelinternet en receptiediensten, zoals postverwerking. Bovendien wordt het kantoorgebouw regelmatig schoongemaakt en heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Ook zijn er vergaderruimten aanwezig en is er ruimte om jouw auto te parkeren. Voorbeelden van bedrijven die momenteel een kantoorruimte huren zijn advocatenkantoren, adviesbureaus en telecombedrijven. 

Locatie en bereikbaarheid

Bushalte Utrecht Papendorp ligt letterlijk voor de deur. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk, onder meer naar treinstation Utrecht Centraal dat 4 kilometer verderop ligt. Een hapje eten kan snel en gemakkelijk bij Piccadilly Catering, een bedrijfsrestaurant dat slechts 200 meter verwijderd is van jouw kantoorkamer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Orteliuslaan in Utrecht Papendorp?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren in dit pand aan de Orteliuslaan in Utrecht Papendorp? Kom eens langs en bekijk alle mogelijkheden. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. SKEPP helpt jou aan een perfecte kantoorruimte aan de Orteliuslaan.

Kantoorruimte te huur op toplocatie naast A2 in Utrecht Orteliuslaan 850 Utrecht Papendorp Toplocatie!

3D Viewer Orteliuslaan

Klik om te activeren

5 beoordelingen Orteliuslaan

Prachtig kantoorpand met een moderne en industrieel interieur.

Ik woon in Utrecht dus dan zal Utrecht Papendorp een goede locatie voor een kantoor zijn.

Vorig jaar ben ik voor mijzelf begonnen dus in de sociale ruimte kan ik netwerken met andere bedrijven of zelfstandige ondernemingen.

De huurprijzen vallen iets buiten mijn budget, maar dit kantoorpand valt zeker onder mijn favorieten binnen Utrecht. De kantoorruimtes zien er modern uit, zijn ruim en er wordt een breed service pakket aangeboden.

Stijlvol kantoorpand met veel lichtinval, dit vind ik altijd zeer prettig aan een ruimte.

Grote sociale ruimte, werkt erg inspirerend.

Ook fijn om hier na werktijd even te zitten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!