Super deal

Utrecht Rijnsweerd, Newtonlaan 115***

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 149 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 439 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Newtonlaan (Rijnsweerd)

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Rijnsweerd, is gebouwd in 1999 en kent een totale perceeloppervlakte van 2003 m2. Momenteel worden hier diverse werkplekken en (ingerichte) kantoorkamers voor de verhuur aanboden. Het kantoorpand is voorzien van energielabel A, hiermee voldoet het aan de nieuwste voorschriften.

Huurprijzen

Het kantoorgebouw aan de Newtonlaan in Utrecht bestaat uit maar liefst 6 bouwlagen. Kantoorkamers van verschillende groottes zijn te huur. Zo huur je in dit kantoorgebouw al een kantoorruimte van 28 m2 voor maar €1289,- per maand. Ben jij als onderneming gegroeid en heb je een grotere ruimte nodig? Voor een kantoorruimte van 35 m2 betaal je maandelijks €1579,-. Huren kan tegen flexibele huurvoorwaarden. Je profiteert echter van een lagere huurprijs wanneer je besluit voor tenminste 1 jaar kantoorruimte te huren.

Vergaderruimten en business lounges

De business lounges: dit is misschien wel de beste toevoeging van deze verhuurder. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren, kun je namelijk gebruik maken van alle 60 business lounges van de verhuurder, verdeeld over meerdere locaties in Nederland. Omdat dit kantoorbelevingsconcept 2000 locaties over de hele wereld telt, heb jij de mogelijkheid om waar ook ter wereld in te loggen en te werken. Verder zijn er ook nog diverse ingerichte vergaderruimten waar jij gebruik van kunt maken. En dit alles zonder aanvullende kosten.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Newtonlaan is direct gelegen aan de A27 en randweg (Waterlinieweg) van Utrecht. Verder is er een rechtstreekse busverbinding mogelijk vanaf Utrecht Centraal. Een kopje koffie kun je drinken bij Bar Beton Rijnsweerd en bij Bar Lot zorgen ze voor de lekkerste broodjes. Deze liggen beide op een afstand van 500 meter.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Newtonlaan?

Wil jij je bedrijf graag huisvesten op deze toplocatie in Utrecht? Wees er dan snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in en wie weet wordt dit binnenkort jouw nieuwe werklocatie.

3D Viewer Newtonlaan

Klik om te activeren

3 beoordelingen Newtonlaan

Gebouw met moderne inrichting en prachtige entree.

Inclusief fijn keukentje met voldoende zitplaatsen.

Grote vergaderruimtes en kantoorruimtes om te huren. mooi meubilair en alles ziet er piekfijn uit.

Dit kantoorpand heeft gewoon alles ik ben helemaal tevreden ermee

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!